- 24 Haziran 2022
- 327
- 545
- 33
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
- #1.561
Heyecanlı hazırlık başladı o zaman hayırlısıyla son bulsun canım inşallahgünaydın kızlar transfer tarihim belli oldu bi sorun çıkmazsa 23 ünde olcak inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heyecanlı hazırlık başladı o zaman hayırlısıyla son bulsun canım inşallahgünaydın kızlar transfer tarihim belli oldu bi sorun çıkmazsa 23 ünde olcak inşallah
MERHABA BENIM 15 AGUSTOTA KONTROLUM VAR AMA ILK KONTROLUM İLK KONTROLUM 2 AGUSTOSTU.günaydın kızlar transfer tarihim belli oldu bi sorun çıkmazsa 23 ünde olcak inşallah
Aynen bende şaşırıyorum.MERHABA BENIM 15 AGUSTOTA KONTROLUM VAR AMA ILK KONTROLUM İLK KONTROLUM 2 AGUSTOSTU.
15 INDE GITTIGIMDE BELLI OLUR DEDI HOCA TRANSFERE.
SİZİN BUGUNDEN NASIL BELLI OLDU 23 UEN OLACAGI NASIL ÖN GÖRDÜ ACABA.
BENIM KI 4 GUN ONCEDEN BILEMIYOR TARIHI
evet canım bende şaşırdun suanda.Aynen bende şaşırıyorum.
Muhtemelen tahmini veriyorlar günü.
Bende cumartesi adetin 5. gününde ilk kontrole gittim.
Dr her şey istediğimiz gibi ilerlerse 10-12 gün sonra transferin olur dedi.
Ama şu gün demedi.
Günaydın iyiyim şükür ama bi an önce kan tahlilini vermek istiyorumGünaydın kızlar nasılız bugün
Tahmini tarih veriyorlar.evet canım bende şaşırdun suanda.
benım 3. transfer olacak.
2.transfer 25 temmuzda kımyasal gebelıkle sonuclandı.
hocam ara vermeden 02 agustosta gelen reglımle tekrar etrofeme başlattı hazırlıklara tekrarsan baslıyoruz 15 agustosta gorusucez dedı.
2.transferde 10-12 kadar surer demıstı ama benım rahım kalınlasmadı. kalınlasmayınca tedavın 7 gun daha sürdü. yanı böyle aksaklıklar cıkabılıyor ve tamamen hazır olana kadar ıslemm devam edıyor. oyuzden su tarıh denılınce acıkcası cok sasırdım. belkide oylesıne hersey yolunda gıderse dıye oyle bır tarıh vermıs olabılır .
Ne yapalım bende bakyrm bazen umutluyum bazen umutsuz ne kadar düşünmeyecegim olumlu düşüncem diyorm ama kafama belirsizlik giryrAllah razı olsun canım dualarını kabul etsin rabbim
Olabilir canım nasip bakalım Allah’tan hayırlısını istiyorum her zaman
Canım belirti olmayabilir belirtisi olmayıp hamile olanlar var şöyle düşün doğla yolla hamile kalmış olsaydık şuan daha varlığından haberdar olmazdık çok erken çünkü.biz hem psikolojik olarak hemde ilaçların etkisiyle böyle düşünüyoruz içini ferah tut stres çok etkiliyor dicem ama ben de rahat değilim aklım sürekli orda diyorum ya umudunu kesmiceksin ama kendinide kaptırmıcaksın rabbim hayırlısını versin
Hadi güzel haberlerini bekliyoruz canım inşallah yükselmiştir
Eh işte şöyle böyle bi baksan moralim yükseliyor çok iyiyim bi baksan moral 0 bende şaşırdım kendime artık
Hepimiz biran önce vermek istyrz senin testte çıktı biraz heyecanlısindir bende heyecan yerine korku aldiGünaydın iyiyim şükür ama bi an önce kan tahlilini vermek istiyorum
Merhabalaaarr:)Günaydın kızlar nasılız bugün
evet ya içim kıpır kıpır inşallah pozitif haber vermekte nasip olurHeyecanlı hazırlık başladı o zaman hayırlısıyla son bulsun canım inşallah
bn cuma kontrole gittim 22 ya da 23 ü dedi ama büyük ihtimal 23 ünde yaparım şuan sorun yok görünüyor dedi ara kontrolüm de 15 i hiç bilmyrm ki bn işleyişi ilk transferimMERHABA BENIM 15 AGUSTOTA KONTROLUM VAR AMA ILK KONTROLUM İLK KONTROLUM 2 AGUSTOSTU.
15 INDE GITTIGIMDE BELLI OLUR DEDI HOCA TRANSFERE.
SİZİN BUGUNDEN NASIL BELLI OLDU 23 UEN OLACAGI NASIL ÖN GÖRDÜ ACABA.
BENIM KI 4 GUN ONCEDEN BILEMIYOR TARIHI
İlaç kullanıyor musunuz?Kizlar siz 2.adetinizi zamaninda mi oldunuz ? Ben bir türlü adet olmuyorum en son 29 Haziran'da oldum rahim dinlendirme surecindeyim. Bu adetimde transfer hazirligina girisecektik ancak beklenen bir türlü gelmiyor hamile olmadigima da eminim cunku kasiklarimda regl sancisi oluyor hep. Goguslerimde vs hic doluluk yok. Neden bu kadar gecikti ki
HAYIRLISI OLSUN CANIM BENIMbn cuma kontrole gittim 22 ya da 23 ü dedi ama büyük ihtimal 23 ünde yaparım şuan sorun yok görünüyor dedi ara kontrolüm de 15 i hiç bilmyrm ki bn işleyişi ilk transferim
Valla ben bir kızım olmasına rağmen şuan çarşamba test günüm öyle heyecanlıyım ki hem korku hem heyecan ama sakin kalmak daha iyi normalde çok soğukkanlı bir insanım ama bu tüp bebekde ne oluyorsa bi haller oluyorKızlarr nasılsınız dün adet oldum bugün doktorla görüşmeye gidicem . İkinci transferi olup hala ilki gibi heyecanlı olan var mı ? Ben suan asırı sakin ve sıfır heyecanlıyım
İLK MUAYENEN HANGI GUN OLMUSTU YANI REGLININ KACINCI GUNU HANGI TARIHgünaydın kızlar transfer tarihim belli oldu bi sorun çıkmazsa 23 ünde olcak inşallah
Merhabalaaarr:)
Transferimiz gerçekleşti, bir tane transfer edilir diye düşünüyordum doktorumuz 2 tane olmasını uygun görmüş.
Şuanda dinleniyoruz:)
İyiyiz canım sen nasılsın ?Kızlarr nasılsınız dün adet oldum bugün doktorla görüşmeye gidicem . İkinci transferi olup hala ilki gibi heyecanlı olan var mı ? Ben suan asırı sakin ve sıfır heyecanlıyım
Bilemedim canım.Kizlar siz 2.adetinizi zamaninda mi oldunuz ? Ben bir türlü adet olmuyorum en son 29 Haziran'da oldum rahim dinlendirme surecindeyim. Bu adetimde transfer hazirligina girisecektik ancak beklenen bir türlü gelmiyor hamile olmadigima da eminim cunku kasiklarimda regl sancisi oluyor hep. Goguslerimde vs hic doluluk yok. Neden bu kadar gecikti ki