• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Gunaydin kizlar. Bugun transferim var. Aksam Kuran okuyup dua ettim hepimiz icin. Dualarinizi bekliyorum. Allah hakkimizda hayirlisini versin insallah, cabalarimizi mukafatlandirsin 🐣 💕
Merhaba bugun ben de transfer oldum banada dua edersmisiniz yeni ciktim uzaniyorum cok mutluyum icim cok ferah nedense insallah hepimiz cokkk guzel hayirli haberler aliriz

merhaba 🌺 doktor banada 13 ağustos dedi ama diğerindede erken yapmıstm sonra katlanıyronu diye bakmıstm ondan bu seferde erken yaptım 🌺
🌸inşallah kat kat artar sonuçlarınız. Hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah💕 Ben transferden geldiğimden beri dışarı adımımı atmadım daha. Cuma gelsin sabah erkenden test yaptırmaya gideceğim☺️

Kızlar çıktım rahmim cuma 7.2ydi bugün 9.8 olmuş şükür ama çarşamba yine bakalım dedi son görüntüye göre transfer olucam ya da olmıcam dua edin lütfen
Olur olur hiç stres yapma.
Olmayacak gibi olsaydı bu kadar da kalınlaşmazdı.
Emin olmak için hoca tekrar göreyim demiştir.
Bence de işi garantiye alması çok iyi.
Bende yarın 2. kontrole gidicem.
İlk kontrolünde kaç çıkmıştı rahim kalınlığın ?

Merhaba kızlar bişey soracam size yaa benim gonalf i kullanali 4 gun oldu yarin kontrolum var adetim daha yeni bitti ama bugun acaip kasık ağrım var sanki yeniden adet olacakmisim gibi normal mi sizce bu yumurtalar buyudugunden mi oluyo bu ağrı başına gelen var mı hic ?
Yumurtalar büyüdükçe oluyor agrilar

🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
İnşallah ikiz olurlar 😁😁
Hayırlı uğurlu olsun
Hayırlısı olsun inşallah, çok teşekkür ederimmm
Kızlar çıktım rahmim cuma 7.2ydi bugün 9.8 olmuş şükür ama çarşamba yine bakalım dedi son görüntüye göre transfer olucam ya da olmıcam dua edin lütfen
Ederiz tabiki de, en güzel şekilde gerçekleşmesi nasip olsun inşaAllah:)
Merhaba bugun ben de transfer oldum banada dua edersmisiniz yeni ciktim uzaniyorum cok mutluyum icim cok ferah nedense insallah hepimiz cokkk guzel hayirli haberler aliriz
Evet böyle olacağını tahmin etmiyordum daha tedirgin bir süreç geçiririm sanıyordum, umarım güzel haberler alırız biz de:)

Anladim canim kaliteli kaliteli buyusunler insallah agriya razıyım 😂 senin nasıl gidiyo var mi belirti falan
Valla belirtilere takılmamaya çalışıyorum kendimi dinlememeye çalışıyorum ama pek elde olmuyor kasık ağrısı göğüslerde hassasiyet arada bir baş ağrısı oluyor öyle işte ☺️

Kızlarrr çok şükür değerim 701e yükselmişş 😊 Haftaya pazartesi keseyi görmek için gideceğim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bütün kalbimle dualarımdasınız hepimiz güzel haberler verelim güzelce büyüsün tutunsun yumoşlarımızz ❤️
Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Back