- 14 Mart 2022
- 2.441
- 6.887
- 88
- 43
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #1.581
İlk kontrolle araya kaç gün koymuş oldu.HAYIRLISI OLSUN CANIM BENIM
HABERLESELIM MUHTEMELEN BIZ SENINLE AYNI GUNLERDE TRANSFER OLCAZ :)
BENIMDE KONTROLUM 15 AGUSTOSSSS
siz hamile görünüyorsunuz test mi yaptınız acaba? çok anlamıyorum ama doğru mu yorumladım hamile fotosu görünüyorSelamlar. 3 Ağustos'ta da ben. Bende de hiç belirti yok. Burada okuduklarıma göre belirtisi olmayıp pozitif gören çok var
Aynen canım yumurtaların sayısı çoğalıyor ve büyüyorlar ya ondan oluyor sancılarMerhaba kızlar bişey soracam size yaa benim gonalf i kullanali 4 gun oldu yarin kontrolum var adetim daha yeni bitti ama bugun acaip kasık ağrım var sanki yeniden adet olacakmisim gibi normal mi sizce bu yumurtalar buyudugunden mi oluyo bu ağrı başına gelen var mı hic ?
Anladim canim kaliteli kaliteli buyusunler insallah agriya razıyımAynen canım yumurtaların sayısı çoğalıyor ve büyüyorlar ya ondan oluyor sancılar
selamlar sizin tahlil tarihini doktor mu söyledi? Ben de 2 ağustos’ta transfer oldum doktorum 12 sinde kan tahlili yaptir dedi. Siz yapınca simdi aklim karıştı.selaaamm kızlartüp bebek 2. denemem geçen sene denemiştim tuttu malsef 3 aylıkken kalbi durdu . su sene tekrar denedik 2 ağustosta transfer oldum bugun 25 çıktı beta inşaaallaaah 2 gün sonra artarsa hamileeeyim umarım bu sefer sağlıkla kucagıma almak nasip olur rabbim hepimizin emeklerini boş bırakmasın
Gözünüz aydın inşallah kat kat artar değeriniz.selaaamm kızlartüp bebek 2. denemem geçen sene denemiştim tuttu malsef 3 aylıkken kalbi durdu . su sene tekrar denedik 2 ağustosta transfer oldum bugun 25 çıktı beta inşaaallaaah 2 gün sonra artarsa hamileeeyim umarım bu sefer sağlıkla kucagıma almak nasip olur rabbim hepimizin emeklerini boş bırakmasın
Hayırlı olsun canım sağ Salim kucağına da almak nasip olsun inşallahKızlarrr çok şükür değerim 701e yükselmişşHaftaya pazartesi keseyi görmek için gideceğim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bütün kalbimle dualarımdasınız hepimiz güzel haberler verelim güzelce büyüsün tutunsun yumoşlarımızz
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlarrr çok şükür değerim 701e yükselmişşHaftaya pazartesi keseyi görmek için gideceğim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bütün kalbimle dualarımdasınız hepimiz güzel haberler verelim güzelce büyüsün tutunsun yumoşlarımızz
Aslında testte çıksada yinede korku oluyo devam ediyo mu acaba diyeHepimiz biran önce vermek istyrz senin testte çıktı biraz heyecanlısindir bende heyecan yerine korku aldi
merhabaselamlar sizin tahlil tarihini doktor mu söyledi? Ben de 2 ağustos’ta transfer oldum doktorum 12 sinde kan tahlili yaptir dedi. Siz yapınca simdi aklim karıştı.
inşaaallah çok teşekküredermGözünüz aydın inşallah kat kat artar değeriniz.
Baya erken yaptırmışsınız testi.
Allah kucağınıza almayı nasip etsin bu sefer
Öyle valla her türlü sıkıntı korku hayırlısı inşallahAslında testte çıksada yinede korku oluyo devam ediyo mu acaba diye
Kaçıncı gün embriyosu kaçıncı günün belirti varmiydiselaaamm kızlartüp bebek 2. denemem geçen sene denemiştim tuttu malsef 3 aylıkken kalbi durdu . su sene tekrar denedik 2 ağustosta transfer oldum bugun 25 çıktı beta inşaaallaaah 2 gün sonra artarsa hamileeeyim umarım bu sefer sağlıkla kucagıma almak nasip olur rabbim hepimizin emeklerini boş bırakmasın
12 ESTROFEM KULLANIP 13. GUN MUAYENEİlk kontrolle araya kaç gün koymuş oldu.
Beni 3 gün sonrasına çağırmış oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?