• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Kızlarrr çok şükür değerim 701e yükselmişş 😊 Haftaya pazartesi keseyi görmek için gideceğim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bütün kalbimle dualarımdasınız hepimiz güzel haberler verelim güzelce büyüsün tutunsun yumoşlarımızz ❤️
Ayyy çok güzel darısı bizlerin başına çok mutlu senin adına Rabbim sağlıkla kucağına alacağım gunufr nasip etsin

İnşallah ya Hepimize nasip etsin rabbim hayırlısıyla❤️😍
Ben topiklere bakyrm burda ne kadar kalitesiz yumurta ile hamile kalanlar var blast embriyo ile hamile kalamaynda var rabbim ne derse o olur 🤲🤲 benimde beşinci gün blast aa kalitede ama çok korkyrm olmayacak diye çokça nasip çokça şans birazda Allah hepimize hayırlısı ile versin sende canını sıkma

Kizlar doktorumu bizzat aradim kendisi biraz daha bekle dedi. Süreç zaten asiri yapay hicbirseyimiz dogal gelismiyor bir de bu ay sokturucu kullanmak istemedim bu tüp bebek süreci fizyolojimi mahvetti. 1 hafta icinde adet olmazsam ilaca baslayacagim ancak.
Haklısın gerçekten zor bir dönem olursun Allah’ın izniyle de ilaca gerek kalmaz 🙏

Ben topiklere bakyrm burda ne kadar kalitesiz yumurta ile hamile kalanlar var blast embriyo ile hamile kalamaynda var rabbim ne derse o olur 🤲🤲 benimde beşinci gün blast aa kalitede ama çok korkyrm olmayacak diye çokça nasip çokça şans birazda Allah hepimize hayırlısı ile versin sende canını sıkma
Olur Allahın izniyle ne zaman transferinizi transfer oldunuz mu? En azından aa kalite yüreğinize su serpilmiştir çok şükür 🙌

Canimm negatif dusunme lutfen olmayacak diye korkarsan olmaz zaten . Korku frekansini calistiriyorsun bedenin etkileniyor oyuzden guzel dusun guzel olsun 🤗

Olur Allahın izniyle ne zaman transferinizi transfer oldunuz mu? En azından aa kalite yüreğinize su serpilmiştir çok şükür 🙌
bir Ağustos transferim oldu transfer gününü saymasam yedinci günü yok valla yine çok korkyrm hicbrisey hissetmyrm nasip gerçekten kaliteye bakma Derim ben Rabbim nasip ederse hicbrisey engel olmaz tabi biraz insana umud olan kısmı var

Canimm negatif dusunme lutfen olmayacak diye korkarsan olmaz zaten . Korku frekansini calistiriyorsun bedenin etkileniyor oyuzden guzel dusun guzel olsun 🤗
Valla ne yapayim benim için deil herkes içinde o korku var nasıl bilyrsn bir yanın olacak olacak umuduyla beklyr bir yanın olmayacak olmayacak diye sesleniyor çok tuhaf valla bazen diyorm çok umutluyum inşallah olacak ben hamileyim felan bazen diyorm yok olmadı kesin

Valla ne yapayim benim için deil herkes içinde o korku var nasıl bilyrsn bir yanın olacak olacak umuduyla beklyr bir yanın olmayacak olmayacak diye sesleniyor çok tuhaf valla bazen diyorm çok umutluyum inşallah olacak ben hamileyim felan bazen diyorm yok olmadı kesin
Biliyorum tabikide o 10 gun nasil gectigini ama yinede pozitif dusunelim 💞 ne zaman test gunun canim

Back