2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Kızlar ablalar biz dün 21+5de check-up yaptırdık dün doktorumuz kesin bir dille risk ortadan kalktı herşey yolunda gidiyor dedi ilk defa üstümden bir ton yük kalktı sanki. Sevinçten ağladım bu sözlere o kadar ihtiyacım olmuş ki anlatamam. Dün ultrasonda bebeğimizi görmek ve korkusuzca keyifli pozlarına bakmaktan alikoyamadik kendimizi eşim de bende sürekli ayak tabanına bakıp bakıp gülüyoruz. Rabbim nazar dan saklasın. Sizler nasılsınız?

Kızlar ablalar biz dün 21+5de check-up yaptırdık dün doktorumuz kesin bir dille risk ortadan kalktı herşey yolunda gidiyor dedi ilk defa üstümden bir ton yük kalktı sanki. Sevinçten ağladım bu sözlere o kadar ihtiyacım olmuş ki anlatamam. Dün ultrasonda bebeğimizi görmek ve korkusuzca keyifli pozlarına bakmaktan alikoyamadik kendimizi eşim de bende sürekli ayak tabanına bakıp bakıp gülüyoruz. Rabbim nazar dan saklasın. Sizler nasılsınız?
Allahım sağlıkla kucağınıza almayı, o minik ayak tabanlarını ısıra ısıra yiyip bitirmeyi nasip etsin 🙏🏻 💕
Yolu yarıladınız zaten, bundan sonra rahat rahat keyfini sür 💕

Buraya da yazar mısın sonucu.
Bende perşembe ilk dozu olucam.
Neden toplatıldı acaba.
Canim hemşire ile görüştüm Çarşamba itibarı ile yeni aşılar dağıtılacak dedi takip etsin sağlık ocağını arasin sorsun dedi.
Bana yapilan batch de sorun yokmuş benim genel hassasiyetimdenmiş öyle dedi korkulacak bir durum yok tetanozlarda yan etki fazla görülmüş ondan yoksa tehlikeli bir durum değil dedi tedbir amaçlı toplatıldı yenileri verilecek dedi umarim aydınlatır seni de

Canim hemşire ile görüştüm Çarşamba itibarı ile yeni aşılar dağıtılacak dedi takip etsin sağlık ocağını arasin sorsun dedi.
Bana yapilan batch de sorun yokmuş benim genel hassasiyetimdenmiş öyle dedi korkulacak bir durum yok tetanozlarda yan etki fazla görülmüş ondan yoksa tehlikeli bir durum değil dedi tedbir amaçlı toplatıldı yenileri verilecek dedi umarim aydınlatır seni de
Anladım canım çok sağol 🥰🥰

Kızlar ben bugün detaylıya girdim sükür herseyi normal cıktı . Aşıyla alakalı hem bugünki perinatalogla hemde kendi doktorumla görüştüm olmayabilirsin dedi özellikle perinatolog bence olma suan asıyla alakalı zaten bi sorun var ben tavsiye etmiyorum dedi

Kızlar ben bugün detaylıya girdim sükür herseyi normal cıktı . Aşıyla alakalı hem bugünki perinatalogla hemde kendi doktorumla görüştüm olmayabilirsin dedi özellikle perinatolog bence olma suan asıyla alakalı zaten bi sorun var ben tavsiye etmiyorum dedi
Gözün aydın canım 🙏🙏 Beni de perşembe günü çağırmışlardı aşı için. Bende önce hemşireye sorucam bu durumu.

Bende şimdiden kocaman oldum ztn göbeğim vardı şuan acayip hamile gibiyim. 8-9 aya kadar yuvarlanarak gezeceğim galiba 🤣
bendee 8 aldım git gide kılo alıyorum ama gobıs mınıcık :KK70: alt karın gıbı zaten henu ustelere cıkmadı mınıcı alt karın gibi
sanırım kız göbeği yada iç karnım genıs
cunku bebegın kılosu fılan herseyı yerınde cok sukur

gunaydın

kızlar evet bende kendı doktoruma sordum TETANOZ aşısını asla olmaa dedii..
onu yaptırıp ters etkı yaratıp erken dogum yapan hastalarım oldu dedı.
onlar eskıde kalmıs dedı tarlada toprakta doguruyorlar dezenfektan yok hıjyen yok bu sebeple ası gereklıydi dedi.
ama suan hersey strerıl asla yaptırma dedı.

yanı benım de hem kendı tup bebek doktorum hem suankı kadın dogumcum ıkısıylede dun gorusmem oldu ıkısıde onaylamadı aşıyı.
Ya evet bende suan düşünmüyorum doktorum istediğin zaman aşı olabiliyosun emin oldugun zaman olmak istersen olursun dedi . Ama farklı bi arkadasım doktoruna sormus mutlaka ol demiş bilmiyorum herkes farklı bişey söylüyor ben suanlık olmayı düşünmüyorum

X