2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Dondurulmuş embriyo bnm 3. Gün Dü bi gün önce çözüldü ertesi gün transfer oldu 4. Gün embriyosu yani. Çift embriyo transfer edildi
Anladım canım rabbim hayırlara çıkarır inşallah
Valla o iki gün üç gün geçmek bilmez
Sorma yaa öyle olur ya hep son günler daha bi zor geçer
En azindan pazartesiye kadar bekle bencede canım sonra moralin bozulmasın insallah güzel haberleri alirsinizda bizede ukut olursunuz
Bende öyle düşündüm sabretmek lazım bir yandan hemen öğrenmek istiyor insan bir yandan korkuyor değişik duygular

Bir tane çocuğun varmi ilki kaçinci gün embriyosuydu belirti felan oluyormu

Kızlar benim değerim böyleydi. Transfer için uygun du

Onu en iyi doktorunuz bilir ve detaylı anlatır. Ama TSH ve progesteron uygun aralıklarda görünüyor. Hayırlısı olsun inşallah

Ya böyle bilirkişi gibi cevap yazınca bazen kendi kendime gülüyorum. Yemin ederim bundan 1 yıl önce bana biri şu kan değerlerini gösterse trene bakar gibi bakardım. Hayat çok garip gerçekten

Son düzenleme:
Merhaba bende dün donmuş 5.gun embriyosu transfer edildi ikinci transferim ilki tutmadi
Bu sefer yüzün gülsün inşallah.
Süreç tamamen zor zaten tekrarına gerek kalmasın hepimiz için.
Bir de sabırla test yapmayanlara da hayranım açıkcası.
Günler azaldıkça heyecan basıyor

Ya böyle bilirkişi gibi cevap yazınca bazen kendi kendime gülüyorum. Yemin ederim bundan 1 yıl önce bana biri şu kan değerlerini gösterse trene bakar gibi bakardım. Hayat çok garip gerçekten
İçine girdikçe insan her şeyi öğreniyor.
Hiç duymadığım şeyler duydum bu 4 yıl içinde.
Hatta bir tanıdığın da çocuğu olmuyor bana sordular tüp bebek için
Sperm testini gönderin dedim
Gönderdiler ve bu değerlerle olmaz tüp bebeğe gitsin dedim onlarda gerçekten tüp bebek dr una gittiler.
Dr da bakmış teste normal mümkün değil tüp bebekle deneyeceğiz demiş

Kızlar dondurulmuş embriyo transferi olcam bu ay glifor ile gonapeptyl iğne kullanıyorum nedendir acaba
glifor dediğiniz rahimi kalınlaştırmak için kullanılıyor.
gonapeptyl yi yumurta çatlatma zamanı veriyor dr lar ama transfer zamanı hormon salgılasın tutunmayı kolaylaştırsın diye veriyorlar.

Çok güldüm şu “sperm testini gönderin” olayına. Gerçekten de hayat insana sürekli yeni yeni şeyler öğretiyor. Okullu değiliz ama alaylı olduk bu yolda

Bende bugün beşinci gün yapmak istedim ama hicbirsey hissetmeyen acaba olmadımi ya belirti oluyormu bilmyrm bazen hisedyrm bazen deil
Yani belirti herkese göre değişirmiş benim kızımdada regl gibi kasık ağrılarım olmuştu yine aynı şekilde ağrılarım var ama olmamışta olabilir ilaçlarda yapıyor çünkü bi topikde okudum 3.gün embriyosu kadın 8.gün test yapmış pozitif çıkmış sonra kan vermiş onda da pozitif çıkmış ama geç yerleştiyse testte yine geç çıkıcaktır senin daha erken benim bile erken kafamı dağıtmaya çalışıyorum açtım tvden tlc yi evleri izliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…