- Konu Sahibi melekomelek
-
- #1.301
%100 emin değilim, ama sanırım 1-1,5 altında bir değer uygun görülüyor. Onun üstünde olunca vücut döngü içerisinde fazla ilerlemiş oluyor. Tabii tansfer için uygun aralık da kaçırılmış oluyor bir nevi.Progesteron hormonu kaç olmalı transfer için??? bilen var mı?
Anladım canım rabbim hayırlara çıkarır inşallahDondurulmuş embriyo bnm 3. Gün Dü bi gün önce çözüldü ertesi gün transfer oldu 4. Gün embriyosu yani. Çift embriyo transfer edildi
Sorma yaa öyle olur ya hep son günler daha bi zor geçerValla o iki gün üç gün geçmek bilmez
Bende öyle düşündüm sabretmek lazım bir yandan hemen öğrenmek istiyor insan bir yandan korkuyor değişik duygularEn azindan pazartesiye kadar bekle bencede canım sonra moralin bozulmasın insallah güzel haberleri alirsinizda bizede ukut olursunuz
Kızlar benim değerim böyleydi. Transfer için uygun du
Oh , çok şükürMerhaba
Evet, bu sabah öğrendim. 0,17 çıktı, çok sevindim. Her şey yolunda giderse çarşamba transferim gerçekleşecek inşallah
Canım yeni bakabiliyorum doktora gidicem şimdi en son 7mm di kalınlık daha önce bi transfer oldum pozitifti 5. Ayda doğum oldu
Şimdi ikinci transfere hazırlanıyorum kürtajdan dolayı rahmim inceydi inşallah bugün olumlu kalınlaşmıştır İstanbul tüp bebek aret kamar doktorum donmuş embriy
Bir tane çocuğun varmi ilki kaçinci gün embriyosuydu belirti felan oluyormuCanım yeni bakabiliyorum doktora gidicem şimdi en son 7mm di kalınlık daha önce bi transfer oldum pozitifti 5. Ayda doğum oldu
Şimdi ikinci transfere hazırlanıyorum kürtajdan dolayı rahmim inceydi inşallah bugün olumlu kalınlaşmıştır İstanbul tüp bebek aret kamar doktorum donmuş embriyo
Bende bugün beşinci gün yapmak istedim ama hicbirsey hissetmeyen acaba olmadımi ya belirti oluyormu bilmyrm bazen hisedyrm bazen deilİyiyim canım hamdolsun4 gün kaldı bakalım heyecan dorukta valla günleri sayıyorum
Onu en iyi doktorunuz bilir ve detaylı anlatır. Ama TSH ve progesteron uygun aralıklarda görünüyor. Hayırlısı olsun inşallahKızlar benim değerim böyleydi. Transfer için uygun du
Kızlar benim değerim böyleydi. Transfer için uygun du
Onu en iyi doktorunuz bilir ve detaylı anlatır. Ama TSH ve progesteron uygun aralıklarda görünüyor. Hayırlısı olsun inşallah
Aynı yerde tedavi görüyoruz. Bende yarın gidicem bakalım transfer için bir sıkıntı yoksa başlarız diye düşünüyorum.Canım bugün gidiyorum kontrole bakalım kalınlaştı mı
Bu sefer yüzün gülsün inşallah.Merhaba bende dün donmuş 5.gun embriyosu transfer edildi ikinci transferim ilki tutmadi
İçine girdikçe insan her şeyi öğreniyor.Ya böyle bilirkişi gibi cevap yazınca bazen kendi kendime gülüyorum. Yemin ederim bundan 1 yıl önce bana biri şu kan değerlerini gösterse trene bakar gibi bakardım. Hayat çok garip gerçekten
glifor dediğiniz rahimi kalınlaştırmak için kullanılıyor.Kızlar dondurulmuş embriyo transferi olcam bu ay glifor ile gonapeptyl iğne kullanıyorum nedendir acaba
Şimdi çıktım aret bey işlemdeydi ozan bey baktı 7.2 hala aynı moralim çok bozulduAynı yerde tedavi görüyoruz. Bende yarın gidicem bakalım transfer için bir sıkıntı yoksa başlarız diye düşünüyorum.
İlaçları ne zaman kullanmaya başladın ?Şimdi çıktım aret bey işlemdeydi ozan bey baktı 7.2 hala aynı moralim çok bozuldu
Çok güldüm şu “sperm testini gönderin” olayına. Gerçekten de hayat insana sürekli yeni yeni şeyler öğretiyor. Okullu değiliz ama alaylı olduk bu yoldaİçine girdikçe insan her şeyi öğreniyor.
Hiç duymadığım şeyler duydum bu 4 yıl içinde.
Hatta bir tanıdığın da çocuğu olmuyor bana sordular tüp bebek için
Sperm testini gönderin dedim
Gönderdiler ve bu değerlerle olmaz tüp bebeğe gitsin dedim onlarda gerçekten tüp bebek dr una gittiler.
Dr da bakmış teste normal mümkün değil tüp bebekle deneyeceğiz demiş
Yani belirti herkese göre değişirmiş benim kızımdada regl gibi kasık ağrılarım olmuştu yine aynı şekilde ağrılarım var ama olmamışta olabilir ilaçlarda yapıyor çünkü bi topikde okudum 3.gün embriyosu kadın 8.gün test yapmış pozitif çıkmış sonra kan vermiş onda da pozitif çıkmış ama geç yerleştiyse testte yine geç çıkıcaktır senin daha erken benim bile erken kafamı dağıtmaya çalışıyorum açtım tvden tlc yi evleri izliyorumBende bugün beşinci gün yapmak istedim ama hicbirsey hissetmeyen acaba olmadımi ya belirti oluyormu bilmyrm bazen hisedyrm bazen deil
Ya böyle bilirkişi gibi cevap yazınca bazen kendi kendime gülüyorum. Yemin ederim bundan 1 yıl önce bana biri şu kan değerlerini gösterse trene bakar gibi bakardım. Hayat çok garip gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?