- 8 Haziran 2022
- 1.562
- 2.313
- 63
- 26
- Konu Sahibi melekomelek
- #1.341
Nasılsın canım ?Bende baktım birçok kişi yazıyor daha yeni olduğu için belirti aramak çok saçma belirti olmadan hamile kalan bir sürü kişi var belirti olup ta olmaynda var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasılsın canım ?Bende baktım birçok kişi yazıyor daha yeni olduğu için belirti aramak çok saçma belirti olmadan hamile kalan bir sürü kişi var belirti olup ta olmaynda var
Bana yazmislar ne ise yariyor bilmiyorumHadi hayırlısı olsun lucrin ya da zoladex kullanmış mıydınız?
Ben de Çatlatma iğnesi neden şimdi kullanıyoruz diye şaşırmıştım . Gliforu Kaç aydır kullanıyorum fazla kalınlaşırsa ne olacakglifor dediğiniz rahimi kalınlaştırmak için kullanılıyor.
gonapeptyl yi yumurta çatlatma zamanı veriyor dr lar ama transfer zamanı hormon salgılasın tutunmayı kolaylaştırsın diye veriyorlar.
Glifor sanırsam estrofem kadar etkili bir ilaç değil.Ben de Çatlatma iğnesi neden şimdi kullanıyoruz diye şaşırmıştım . Gliforu Kaç aydır kullanıyorum fazla kalınlaşırsa ne olacak
Hayırlı olsun yatma pozisyonu farketmez sırt üstü yüz üstü sağ sol her türlü yatabilirsin ben yüz üstü yatamıyorum kasıklarımda bi dolgunluk var rahatsız oluyorum genelde sağa sola yatıyorumBugün transfer oldum, doktorum sürekli yatmamamı dikkatli şekilde hareket etmemi söyledi, yatma pozisyonu fark edermi acaba ? Sizler nasıl geçirdiniz?
Tabi canım normal hamile kalanlar bu vakitlerde hiç belirti vermiyor mesela biz ilaç kullandığımız için herşeyi belirti sanıyoruz aslında ya da öyle istiyoruz psikolojik olarakBende baktım birçok kişi yazıyor daha yeni olduğu için belirti aramak çok saçma belirti olmadan hamile kalan bir sürü kişi var belirti olup ta olmaynda var
İyiyim saol Allah razı olsun sen naslsn beklyrm test günümu yaNasılsın canım ?
Aynn öyle valla biran önce öğreneyim bu sonucu bunalımdan çıkayım yaaa bu nedir ilkinde bu kadar heyecanlı deildimTabi canım normal hamile kalanlar bu vakitlerde hiç belirti vermiyor mesela biz ilaç kullandığımız için herşeyi belirti sanıyoruz aslında ya da öyle istiyoruz psikolojik olarak
Ya sanırım ben yarın test yapacağım ilaçlarım az kaldı kan sulandırıcı progesteron iğnem ve duphaston pazar günü sabah için var sadece progesteron iğnem diğerleri bitiyor şimdi alsam Allah korusun negatif çıksa ilaçlar kalacak elimde bilemedim ne yapsamHahahah sorma yaaa ben öyle bir ikilemdeyim ki yarın iğne mi olmaya mecbur hastaneye gidicem gitmişken bi kan versem mi diyorum sonra dayan diyorum kendime her an herşeyi yapabilirim
Yap bizede haber ver kaçıncı günun seninYa sanırım ben yarın test yapacağım ilaçlarım az kaldı kan sulandırıcı progesteron iğnem ve duphaston pazar günü sabah için var sadece progesteron iğnem diğerleri bitiyor şimdi alsam Allah korusun negatif çıksa ilaçlar kalacak elimde bilemedim ne yapsam
Aynı ben 6 yıllık evlilik hayatımdaya hiç çift çizgi görmemiş biri olarak pozitif görsem ne yaparım çok merak ediyorum o an ne düşünürüm ? İnanır mıyım ? Sanmıyorum
Transfer gününü de sayarsak 8. Gün oluyo yarın 9Yap bizede haber ver kaçıncı günun senin
Zaten bence en zor aşaması beklemek bi yandan test yapmak icin yanip tutusuyosun bi yandan da korkuyosun rabbim korktugumuz yere ugratmasin canım hepimizin yüzünü güldürsün inşallahAnladım canım rabbim hayırlara çıkarır inşallah
Sorma yaa öyle olur ya hep son günler daha bi zor geçer
Bende öyle düşündüm sabretmek lazım bir yandan hemen öğrenmek istiyor insan bir yandan korkuyor değişik duygular
Benim 2 embriyo transfer edilmişti 5. Gün 1.kalite ve 2. Kaliteydi. bazen vücutta enfeksiyon olduğu için onu yabancı madde olarak görüp vücuttan atmaya çalışıyormuş bazen de genetikleri bozuk oluyormuş ondan da tutmayabilir dedi ama büyük ihtimal genetik problemi oluyor dedi ilerde sorun yaşayacağına böyle olması daha hayırlı demişti doktorum.merhaba
benımde ilki negatıf
2. kımyasal oldu
şimdi 3. ye hazırlanıyoruz
kimyasal gebelik ile ilgili doktorunuz nasıl bır yorum yaptı sıze . bana bır acıklama yapılmadı
Kaçıncı gün embriyosu acaba ? Bi arkadasim 8. Gunu yapmıştı negatif çıkmıştı 10. Gunu yaptırmışti pozitif çıkmıştı yani o yüzden pekte erken yapma yanlısı değilim bende her türlü insanin kafasinda acaba mi kaliyo çünküTransfer gününü de sayarsak 8. Gün oluyo yarın 9
Ganopeptyl yi bende kullaniyorum o igneyi vururken yanma oluyo mu sende canım bende aşırı oluyoo yaa cok zorlanıyorum bu iğneyi vururkenKızlar dondurulmuş embriyo transferi olcam bu ay glifor ile gonapeptyl iğne kullanıyorum nedendir acaba
Yarın kaçıncı günü oluyor canım çok kalmadıysa test gününe çıkabilir valla benimde divina bitti bugün aldım 1 kutu 2 gün gidiyor çarşambaya kadar yetsin diye 4 kutu aldımYa sanırım ben yarın test yapacağım ilaçlarım az kaldı kan sulandırıcı progesteron iğnem ve duphaston pazar günü sabah için var sadece progesteron iğnem diğerleri bitiyor şimdi alsam Allah korusun negatif çıksa ilaçlar kalacak elimde bilemedim ne yapsam
Besinci günün ise yap dilerim Rabbimden bize güzel haberini veririsn olumlu olur senin icinTransfer gününü de sayarsak 8. Gün oluyo yarın 9
Hmm aynıymış günümüz benimde yarın 9.gün normalde çarşamba test günüm tabi embriyo gününe görede değişir çıkıp çıkmıyacağıTransfer gününü de sayarsak 8. Gün oluyo yarın 9