• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

glifor dediğiniz rahimi kalınlaştırmak için kullanılıyor.
gonapeptyl yi yumurta çatlatma zamanı veriyor dr lar ama transfer zamanı hormon salgılasın tutunmayı kolaylaştırsın diye veriyorlar.
Ben de Çatlatma iğnesi neden şimdi kullanıyoruz diye şaşırmıştım🤷🏻‍♀️ . Gliforu Kaç aydır kullanıyorum fazla kalınlaşırsa ne olacak

Ben de Çatlatma iğnesi neden şimdi kullanıyoruz diye şaşırmıştım🤷🏻‍♀️ . Gliforu Kaç aydır kullanıyorum fazla kalınlaşırsa ne olacak
Glifor sanırsam estrofem kadar etkili bir ilaç değil.
Belki de yavaş yavaş bünyeye etki etsin diye bu şekilde veriyordur.
Tabi en iyisi doktorunuza sormanız.

Bugün transfer oldum, doktorum sürekli yatmamamı dikkatli şekilde hareket etmemi söyledi, yatma pozisyonu fark edermi acaba ? Sizler nasıl geçirdiniz?
Hayırlı olsun yatma pozisyonu farketmez sırt üstü yüz üstü sağ sol her türlü yatabilirsin ben yüz üstü yatamıyorum kasıklarımda bi dolgunluk var rahatsız oluyorum genelde sağa sola yatıyorum ☺️

Bende baktım birçok kişi yazıyor daha yeni olduğu için belirti aramak çok saçma belirti olmadan hamile kalan bir sürü kişi var belirti olup ta olmaynda var
Tabi canım normal hamile kalanlar bu vakitlerde hiç belirti vermiyor mesela biz ilaç kullandığımız için herşeyi belirti sanıyoruz aslında ya da öyle istiyoruz psikolojik olarak

Tabi canım normal hamile kalanlar bu vakitlerde hiç belirti vermiyor mesela biz ilaç kullandığımız için herşeyi belirti sanıyoruz aslında ya da öyle istiyoruz psikolojik olarak
Aynn öyle valla biran önce öğreneyim bu sonucu bunalımdan çıkayım yaaa bu nedir ilkinde bu kadar heyecanlı deildim

Hahahah sorma yaaa ben öyle bir ikilemdeyim ki 🫠 yarın iğne mi olmaya mecbur hastaneye gidicem gitmişken bi kan versem mi diyorum sonra dayan diyorum kendime her an herşeyi yapabilirim 😂
Ya sanırım ben yarın test yapacağım ilaçlarım az kaldı kan sulandırıcı progesteron iğnem ve duphaston pazar günü sabah için var sadece progesteron iğnem diğerleri bitiyor şimdi alsam Allah korusun negatif çıksa ilaçlar kalacak elimde bilemedim ne yapsam

Ya sanırım ben yarın test yapacağım ilaçlarım az kaldı kan sulandırıcı progesteron iğnem ve duphaston pazar günü sabah için var sadece progesteron iğnem diğerleri bitiyor şimdi alsam Allah korusun negatif çıksa ilaçlar kalacak elimde bilemedim ne yapsam
Yap bizede haber ver kaçıncı günun senin

Anladım canım rabbim hayırlara çıkarır inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Sorma yaa öyle olur ya hep son günler daha bi zor geçer 🫠

Bende öyle düşündüm sabretmek lazım bir yandan hemen öğrenmek istiyor insan bir yandan korkuyor değişik duygular 🫤
Zaten bence en zor aşaması beklemek bi yandan test yapmak icin yanip tutusuyosun bi yandan da korkuyosun rabbim korktugumuz yere ugratmasin canım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah 🤲🥰

merhaba
benımde ilki negatıf
2. kımyasal oldu
şimdi 3. ye hazırlanıyoruz

kimyasal gebelik ile ilgili doktorunuz nasıl bır yorum yaptı sıze . bana bır acıklama yapılmadı
Benim 2 embriyo transfer edilmişti 5. Gün 1.kalite ve 2. Kaliteydi. bazen vücutta enfeksiyon olduğu için onu yabancı madde olarak görüp vücuttan atmaya çalışıyormuş bazen de genetikleri bozuk oluyormuş ondan da tutmayabilir dedi ama büyük ihtimal genetik problemi oluyor dedi ilerde sorun yaşayacağına böyle olması daha hayırlı demişti doktorum.
İnşallah hayırlısı olur hakkımızda emeklerimiz boşa çıkartmasın Rabbim çok zor süreçler gerçekten hem maddi hem manevi .. 🙏🏼🙏🏼

Transfer gününü de sayarsak 8. Gün oluyo yarın 9
Kaçıncı gün embriyosu acaba ? Bi arkadasim 8. Gunu yapmıştı negatif çıkmıştı 10. Gunu yaptırmışti pozitif çıkmıştı yani o yüzden pekte erken yapma yanlısı değilim bende her türlü insanin kafasinda acaba mi kaliyo çünkü

Yarın kaçıncı günü oluyor canım çok kalmadıysa test gününe çıkabilir valla benimde divina bitti bugün aldım 1 kutu 2 gün gidiyor çarşambaya kadar yetsin diye 4 kutu aldım

Back