• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Bu sefer yüzün gülsün inşallah.
Süreç tamamen zor zaten tekrarına gerek kalmasın hepimiz için.
Bir de sabırla test yapmayanlara da hayranım açıkcası.
Günler azaldıkça heyecan basıyor 🤦‍♀️🤦‍♀️
Bak hepsini bekliyorsunda işte o test günü gelmek bilmiyor bir türlü 😂 tedaviye başlıyosun ilaçlar iğneler aradan 1 hafta 10 gün geçiyor transfer günüde hemen geliyor ama sonrası yok geçmiyor yaa 🫠

Bu sefer yüzün gülsün inşallah.
Süreç tamamen zor zaten tekrarına gerek kalmasın hepimiz için.
Bir de sabırla test yapmayanlara da hayranım açıkcası.
Günler azaldıkça heyecan basıyor 🤦‍♀️🤦‍♀️
Amin inşallah zor beklemek gerçekten .test gününü beklemek çok zor bende dayanamayanlardanim ama dayanicam son güne kadar erken yapınca negatif çıkmasında umut barindiriyor belki geç dollenmistir bthcg geç saliniyordur üstüne bir sürü sitres .çok şükür benim bir kızım var ona kardeş için uğraşıyorum öncelikle evladı hiç olmayanlara basın olur bu duyguyu yasarlar

Amin inşallah zor beklemek gerçekten .test gününü beklemek çok zor bende dayanamayanlardanim ama dayanicam son güne kadar erken yapınca negatif çıkmasında umut barindiriyor belki geç dollenmistir bthcg geç saliniyordur üstüne bir sürü sitres .çok şükür benim bir kızım var ona kardeş için uğraşıyorum öncelikle evladı hiç olmayanlara basın olur bu duyguyu yasarlar
Ne güzel ☺️ Benimde bir kızım var çok istiyor bir kardeşi olmasını dua ediyor rabbim minik yavruların bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine hepimize hayırlısını versin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Ne güzel ☺️ Benimde bir kızım var çok istiyor bir kardeşi olmasını dua ediyor rabbim minik yavruların bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine hepimize hayırlısını versin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Amin inşallah rabbim kabul etsin.benim kızımda çok istiyor karnımı seviyor öpüyor ne zaman doğacak diye sormaya başladı dua et diyorum kızım dua ediyor .hayal kurmaya başladı parka goturecekmis havuza goturecekmis anlatırken gözündeki o ışığı görünce olumsuz olacak diye korkuyorum

ya hiç çift çizgi görmemiş biri olarak pozitif görsem ne yaparım çok merak ediyorum o an ne düşünürüm ? İnanır mıyım ? Sanmıyorum 😂😂
Ben ağlamıştım yaaa 🫤 kan verip işe gitmiştim eşim almıştı sonucu hastaneden telefonda söylemişti iş yerinde hüngür hüngür ağlamıştım 🥹 önce inanmadım kandırıyor sanmıştım bunun şakası olur mu demişti öyle işte.şimdi de yemek yemicem diye benimle kavga ediyor cadı 😂

Amin inşallah rabbim kabul etsin.benim kızımda çok istiyor karnımı seviyor öpüyor ne zaman doğacak diye sormaya başladı dua et diyorum kızım dua ediyor .hayal kurmaya başladı parka goturecekmis havuza goturecekmis anlatırken gözündeki o ışığı görünce olumsuz olacak diye korkuyorum
Benim kız geçen gün karnın neden büyümedi anne dedi tam açıklayamadım bi şekilde biraz anlattım tabi anlamadı.birde gerçekten eğer olmadıysa ondaki hüznü görücem diye de üzülüyorum böyle karmaşık duygular içindeyim hormonlarda tavan tabi iyice dağıldım 🫠

Ben ağlamıştım yaaa 🫤 kan verip işe gitmiştim eşim almıştı sonucu hastaneden telefonda söylemişti iş yerinde hüngür hüngür ağlamıştım 🥹 önce inanmadım kandırıyor sanmıştım bunun şakası olur mu demişti öyle işte.şimdi de yemek yemicem diye benimle kavga ediyor cadı 😂
Allah bağışlasın yerim ya ismi ne ☺
Yaaa ayy çok duygusal zaten ağlayacak yer arıyoruz inşallah Allahım tekrar o sevinci yaşamayı nasip eder ❤️

Benim kız geçen gün karnın neden büyümedi anne dedi tam açıklayamadım bi şekilde biraz anlattım tabi anlamadı.birde gerçekten eğer olmadıysa ondaki hüznü görücem diye de üzülüyorum böyle karmaşık duygular içindeyim hormonlarda tavan tabi iyice dağıldım 🫠
Aynen ya. Kendi uzuntumu.bile yaşayamıyorum sağlıkla hayırlısı olsun insallah

Yani belirti herkese göre değişirmiş benim kızımdada regl gibi kasık ağrılarım olmuştu yine aynı şekilde ağrılarım var ama olmamışta olabilir ilaçlarda yapıyor çünkü bi topikde okudum 3.gün embriyosu kadın 8.gün test yapmış pozitif çıkmış sonra kan vermiş onda da pozitif çıkmış ama geç yerleştiyse testte yine geç çıkıcaktır senin daha erken benim bile erken kafamı dağıtmaya çalışıyorum açtım tvden tlc yi evleri izliyorum 😂
Bende baktım birçok kişi yazıyor daha yeni olduğu için belirti aramak çok saçma belirti olmadan hamile kalan bir sürü kişi var belirti olup ta olmaynda var

Back