- 14 Mart 2022
- 2.438
- 6.887
- 88
- 43
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #1.281
Şans hepimizden yana olsun canım...Arkdaşlar herjez için hayırlı olsun inşallah bende 10 yılı geçkindir deniyorduk olmadı bir süre ara verdik bugün adetimin ilk günü Dr muaneye gidicem ilaca başlıcaz nasip ise. Rabbim kim istiyorsa anne baba olmak aratmasın sınamasın herkez bol şans diliyorum umarım güzel sonuçları yazarız bende çok heyecanlıyım İzmir su hastanesı Dr Ahmet Zeki
Hayırlısı olsun inşallah hepimiz hakkında herşeyin bir zamanı var nasipten öte köy yok rabbim ol derse olucakArkdaşlar herjez için hayırlı olsun inşallah bende 10 yılı geçkindir deniyorduk olmadı bir süre ara verdik bugün adetimin ilk günü Dr muaneye gidicem ilaca başlıcaz nasip ise. Rabbim kim istiyorsa anne baba olmak aratmasın sınamasın herkez bol şans diliyorum umarım güzel sonuçları yazarız bende çok heyecanlıyım İzmir su hastanesı Dr Ahmet Zeki
Peki test yaptın mı benim bugün 6. Günüm dahaİyiyim canım hamdolsun4 gün kaldı bakalım heyecan dorukta valla günleri sayıyorum
En geçmeyen günler transfer yapıldıktan sonraki günlerPeki test yaptın mı benim bugün 6. Günüm daha
İnşallahhhEn geçmeyen günler transfer yapıldıktan sonraki günler
Beklemek çok zor gerçekten.
Güzel haberleriniz gelsin de sayfamız şenlensin inşallah ☘
Yok canım benim aşılama oldum klomen femara progen Pen birçok tedevi pko var sonra ara verdim çok yıpranmıştım piskojik olrak suan ilk denemem olucak 31 yaşındayım inşallah hepimiz için güzel bir ay olsunŞans hepimizden yana olsun canım...
10 yıldır kendiliğinden olmadı ve şuan ilk defa mı tüp bebek deniyorsunuz.
Yanlış mı anladım yoksa.
10 yıl da çok uzun bir süre.
Sebepsiz mi dediler doktorlar.
Yok yapmadım eşime kalsa bugün kan ver diyor ama kararsızım çarşambaya bişey kalmadı diyorum hamileysem bile çıkmayabilir diyorum bilemiyorum benimde 8.gün bugün senin 5.gün embriyosu muydu benim 3.gün embriyosuPeki test yaptın mı benim bugün 6. Günüm daha
Tünaydın canım nasılsınn vallahi beni soracak olursan her an koşup gidip test yapacak gibi hissediyorumGünaydın kızlar
Hahahah sorma yaaa ben öyle bir ikilemdeyim kiTünaydın canım nasılsınn vallahi beni soracak olursan her an koşup gidip test yapacak gibi hissediyorum
3. Embriyosu olmasaydı çıkardı ama bide daha yükselmemiştir moralin bozulurHahahah sorma yaaa ben öyle bir ikilemdeyim kiyarın iğne mi olmaya mecbur hastaneye gidicem gitmişken bi kan versem mi diyorum sonra dayan diyorum kendime her an herşeyi yapabilirim
İşte bende o yüzden bekliyim diyorum az kaldı nasılsa sonra düşünüp durucam niye çıkmadı diye3. Embriyosu olmasaydı çıkardı ama bide daha yükselmemiştir moralin bozulur
Dondurulmuş embriyo bnm 3. Gün Dü bi gün önce çözüldü ertesi gün transfer oldu 4. Gün embriyosu yani. Çift embriyo transfer edildiYok yapmadım eşime kalsa bugün kan ver diyor ama kararsızım çarşambaya bişey kalmadı diyorum hamileysem bile çıkmayabilir diyorum bilemiyorum benimde 8.gün bugün senin 5.gün embriyosu muydu benim 3.gün embriyosu
Valla o iki gün üç gün geçmek bilmezİşte bende o yüzden bekliyim diyorum az kaldı nasılsa sonra düşünüp durucam niye çıkmadı diye
Canım yeni bakabiliyorum doktora gidicem şimdi en son 7mm di kalınlık daha önce bi transfer oldum pozitifti 5. Ayda doğum olduİstedikleri gibi olmuştur inşallah rahim kalınlığın dondurulmus embriyo transferi mi olacaksn kaç tane kaçıncı gün İstanbul'da mi tedavi olyrsn..ben de transfer oldum beklemedeyim
Canım bugün gidiyorum kontrole bakalım kalınlaştı mıMerhaba canim hakkinda hayirlisi olsun uygun tarih verdimi doktorun
En azindan pazartesiye kadar bekle bencede canım sonra moralin bozulmasın insallah güzel haberleri alirsinizda bizede ukut olursunuzİşte bende o yüzden bekliyim diyorum az kaldı nasılsa sonra düşünüp durucam niye çıkmadı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?