• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Ya cok sevindim. Peki 5. Gun emb. Kacinci gun tutunuyor biliyomusunuz ?
5. gün embriyoları zaten gelişmiş oldukları için biraz daha erken tutunuyor normalde. 2. gün tutunma gerçekleşmiş oluyor deniyor. Ama kişiden kişiye yine de farklılık gösteriyor. Geç tutunma 5. gün embriyolarında da olabiliyor yani. Her halükarda her şey sürpriz ☺️

5. gün embriyoları zaten gelişmiş oldukları için biraz daha erken tutunuyor normalde. 2. gün tutunma gerçekleşmiş oluyor deniyor. Ama kişiden kişiye yine de farklılık gösteriyor. Geç tutunma 5. gün embriyolarında da olabiliyor yani. Her halükarda her şey sürpriz ☺️
Gercekten hersey muamma :) cok tesekkur ederim

Transferden sonra 3 gun boyunca sirt ustumu yattiniz ? Saga sola donuyomusunuz ?
Her türlü yattım canım hatta yatmadım desem yeridir doktorum kendini hasta psikolojisine sokma dedi ilk kızımda ilk 2 gün yattım sonra kalkıp dolandım avm ye bile girmiştim 😂 bunda da öyle yatmıyorum kendini zorlamadığın sürece hareket et kan dolaşımı olsun vücutta

Transferden sonra 3 gun boyunca sirt ustumu yattiniz ? Saga sola donuyomusunuz ?
Ben de sağ sola dönerek yattım çünkü sırt üstü uyumak büyük beceri ister hele gece uyurken imkansız olacağı varsa böyle birşeyin engel olacağını asla dusunmyrm rabbim isterse her türlü olur hamile olduğunu bilmeden insanlar neler yapyr sadece ağır kaldırmamak kendini yormamak dikkatli beslenmek ilaçları kullanmak yeterli gerisi takdiri ilahi

Kızlar selam 👋🏼 bende Ağustos ayı transfer bekleyenlerdeniz şuan regli döneminde estrofem kullanıyorum 2. Denemem ilk denemem Haziran ayında oldu kimyasalla sonuçlandı maalesef umarım hepimiz için hayırlı olur Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın 🥰
Selammmmmm hosgeldin 🌿🌿
Hayırlı olsun inşallah.
Ekliyorum listeye.

Kızlar selam salı günü muayene oldum herşey güzel kalınlaşma ya başlamış rahim duvarı ilaçlı bantlara başladım ayın 17sine trasnfer tarihî verildi. bir sonraki muayenede ise ignelere başlayacağım kan sulandırıcı enox. Çalışan birisiyim ve tekrar covid olup tekrar transferim iptal edilecek diye ödüm kopuyor.

Merhabalar:)
progestan iğneden sonra; kalpte sıkışma ve döküntü şeklinde sivilcelenme yaşayanınız oldu mu?

Acaba susam yağına alerjiniz olabilir mi?
Progestan susam yağında hazır karışım olduğu icin olabilir.
Ezcane ve doktorunuz ile danışın bence karışım olmayan progestan var farkli bir yağ ile karıştırıp uygulayan arkadaşlarım var amerikada. ethyl oleate ve zeytinyağı ile karışımlar yapilabiliyor

Hangi hastanede tedavi görüyordun maslak acıbadem ise rahim içine olan neupogen diğeri de serum adını unuttum hemşirene sor istersen fiyatlar uçuyor 💕
Eskişehir Acıbadem deyim canım ben prosedür aynıdır herhalde ☺️Senin dediğin gibidir teşekkür ederim azda onu araştırayım 😂 Offf hemde nasıl gerçekten fiyatlar fena

Kızlar selam salı günü muayene oldum herşey güzel kalınlaşma ya başlamış rahim duvarı ilaçlı bantlara başladım ayın 17sine trasnfer tarihî verildi. bir sonraki muayenede ise ignelere başlayacağım kan sulandırıcı enox. Çalışan birisiyim ve tekrar covid olup tekrar transferim iptal edilecek diye ödüm kopuyor.
Benim daha önceki denemelerimde bir kaç kere rahim kalınlaşması için dr a gidiyordum. Son kontrolde 2 gün sonra transferi yapacağız diyorlardı. Şimdi 10-15 gün önceden transfer gününü belirliyorlar. Tahmini olarak mı veriyorlar acaba günleri.
İnşallah o aşamaya gelince dediğiniz gibi covit olmayız. Son anda iptal olması da üzücü tabi.

Merhaba arkadaşlarrr🥰 Ben de ağustos 11 inde transfer olucam. İlk denemem. Yaş 31. Doğal yolla 5 hamileliğim oldu hepsinin ayni haftalarda kalbi durdu küretaj oldum. Geçen ay Op oldum. Rahim dinlendirildi. Adetimden sonra estrofeme basladik. Ayın 8 inde Prp yapilacak 11 inde transfer. Birbirimize dua edelim. Ben cok korkuyorumm.. destek olalim birbirimizee🥰
Hayir korkulcak hic bisey yok, tum kalbimle soyluyorum, hep sakin kalmaya calis, gozunde hic birseyi buyutme. Benim transferim yapildi 3 agustos tarihinde :) bekliyorum bakalim

Kızlar selam 👋🏼 bende Ağustos ayı transfer bekleyenlerdeniz şuan regli döneminde estrofem kullanıyorum 2. Denemem ilk denemem Haziran ayında oldu kimyasalla sonuçlandı maalesef umarım hepimiz için hayırlı olur Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın 🥰
merhaba
benımde ilki negatıf
2. kımyasal oldu
şimdi 3. ye hazırlanıyoruz

kimyasal gebelik ile ilgili doktorunuz nasıl bır yorum yaptı sıze . bana bır acıklama yapılmadı

Arkdaşlar herjez için hayırlı olsun inşallah bende 10 yılı geçkindir deniyorduk olmadı bir süre ara verdik bugün adetimin ilk günü Dr muaneye gidicem ilaca başlıcaz nasip ise. Rabbim kim istiyorsa anne baba olmak aratmasın sınamasın herkez bol şans diliyorum umarım güzel sonuçları yazarız bende çok heyecanlıyım İzmir su hastanesı Dr Ahmet Zeki

Back