• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Arkdaşlar herjez için hayırlı olsun inşallah bende 10 yılı geçkindir deniyorduk olmadı bir süre ara verdik bugün adetimin ilk günü Dr muaneye gidicem ilaca başlıcaz nasip ise. Rabbim kim istiyorsa anne baba olmak aratmasın sınamasın herkez bol şans diliyorum umarım güzel sonuçları yazarız bende çok heyecanlıyım İzmir su hastanesı Dr Ahmet Zeki
Şans hepimizden yana olsun canım...
10 yıldır kendiliğinden olmadı ve şuan ilk defa mı tüp bebek deniyorsunuz.
Yanlış mı anladım yoksa.
10 yıl da çok uzun bir süre.
Sebepsiz mi dediler doktorlar.

Arkdaşlar herjez için hayırlı olsun inşallah bende 10 yılı geçkindir deniyorduk olmadı bir süre ara verdik bugün adetimin ilk günü Dr muaneye gidicem ilaca başlıcaz nasip ise. Rabbim kim istiyorsa anne baba olmak aratmasın sınamasın herkez bol şans diliyorum umarım güzel sonuçları yazarız bende çok heyecanlıyım İzmir su hastanesı Dr Ahmet Zeki
Hayırlısı olsun inşallah hepimiz hakkında herşeyin bir zamanı var nasipten öte köy yok rabbim ol derse olucak 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Şans hepimizden yana olsun canım...
10 yıldır kendiliğinden olmadı ve şuan ilk defa mı tüp bebek deniyorsunuz.
Yanlış mı anladım yoksa.
10 yıl da çok uzun bir süre.
Sebepsiz mi dediler doktorlar.
Yok canım benim aşılama oldum klomen femara progen Pen birçok tedevi pko var sonra ara verdim çok yıpranmıştım piskojik olrak suan ilk denemem olucak 31 yaşındayım inşallah hepimiz için güzel bir ay olsun 🙏

Yok yapmadım eşime kalsa bugün kan ver diyor ama kararsızım çarşambaya bişey kalmadı diyorum hamileysem bile çıkmayabilir diyorum bilemiyorum benimde 8.gün bugün senin 5.gün embriyosu muydu benim 3.gün embriyosu
Dondurulmuş embriyo bnm 3. Gün Dü bi gün önce çözüldü ertesi gün transfer oldu 4. Gün embriyosu yani. Çift embriyo transfer edildi

İstedikleri gibi olmuştur inşallah rahim kalınlığın dondurulmus embriyo transferi mi olacaksn kaç tane kaçıncı gün İstanbul'da mi tedavi olyrsn..ben de transfer oldum beklemedeyim
Canım yeni bakabiliyorum doktora gidicem şimdi en son 7mm di kalınlık daha önce bi transfer oldum pozitifti 5. Ayda doğum oldu
Şimdi ikinci transfere hazırlanıyorum kürtajdan dolayı rahmim inceydi inşallah bugün olumlu kalınlaşmıştır İstanbul tüp bebek aret kamar doktorum donmuş embriyo

Back