- Konu Sahibi melekomelek
-
- #1.261
5. gün embriyoları zaten gelişmiş oldukları için biraz daha erken tutunuyor normalde. 2. gün tutunma gerçekleşmiş oluyor deniyor. Ama kişiden kişiye yine de farklılık gösteriyor. Geç tutunma 5. gün embriyolarında da olabiliyor yani. Her halükarda her şey sürprizYa cok sevindim. Peki 5. Gun emb. Kacinci gun tutunuyor biliyomusunuz ?
Gercekten hersey muamma :) cok tesekkur ederim5. gün embriyoları zaten gelişmiş oldukları için biraz daha erken tutunuyor normalde. 2. gün tutunma gerçekleşmiş oluyor deniyor. Ama kişiden kişiye yine de farklılık gösteriyor. Geç tutunma 5. gün embriyolarında da olabiliyor yani. Her halükarda her şey sürpriz
Her türlü yattım canım hatta yatmadım desem yeridir doktorum kendini hasta psikolojisine sokma dedi ilk kızımda ilk 2 gün yattım sonra kalkıp dolandım avm ye bile girmiştimTransferden sonra 3 gun boyunca sirt ustumu yattiniz ? Saga sola donuyomusunuz ?
Ben de sağ sola dönerek yattım çünkü sırt üstü uyumak büyük beceri ister hele gece uyurken imkansız olacağı varsa böyle birşeyin engel olacağını asla dusunmyrm rabbim isterse her türlü olur hamile olduğunu bilmeden insanlar neler yapyr sadece ağır kaldırmamak kendini yormamak dikkatli beslenmek ilaçları kullanmak yeterli gerisi takdiri ilahiTransferden sonra 3 gun boyunca sirt ustumu yattiniz ? Saga sola donuyomusunuz ?
Selammmmmm hosgeldinKızlar selambende Ağustos ayı transfer bekleyenlerdeniz şuan regli döneminde estrofem kullanıyorum 2. Denemem ilk denemem Haziran ayında oldu kimyasalla sonuçlandı maalesef umarım hepimiz için hayırlı olur Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın
Hangi hastanede tedavi görüyordun maslak acıbadem ise rahim içine olan neupogen diğeri de serum adını unuttum hemşirene sor istersen fiyatlar uçuyorBilmiyorum canım hiç ama Biz temin ediyoruz ilacı ,transfer öncesi rahim içine uygulanacak , sonra da serum şeklinde vericez dedi
Merhabalar:)
progestan iğneden sonra; kalpte sıkışma ve döküntü şeklinde sivilcelenme yaşayanınız oldu mu?
Eskişehir Acıbadem deyim canım ben prosedür aynıdır herhaldeHangi hastanede tedavi görüyordun maslak acıbadem ise rahim içine olan neupogen diğeri de serum adını unuttum hemşirene sor istersen fiyatlar uçuyor
Benim daha önceki denemelerimde bir kaç kere rahim kalınlaşması için dr a gidiyordum. Son kontrolde 2 gün sonra transferi yapacağız diyorlardı. Şimdi 10-15 gün önceden transfer gününü belirliyorlar. Tahmini olarak mı veriyorlar acaba günleri.Kızlar selam salı günü muayene oldum herşey güzel kalınlaşma ya başlamış rahim duvarı ilaçlı bantlara başladım ayın 17sine trasnfer tarihî verildi. bir sonraki muayenede ise ignelere başlayacağım kan sulandırıcı enox. Çalışan birisiyim ve tekrar covid olup tekrar transferim iptal edilecek diye ödüm kopuyor.
Beni de ekleyebilirsin canım başladık nasipseSelammmmmm hosgeldin
Hayırlı olsun inşallah.
Ekliyorum listeye.
TabikiiiiBeni de ekleyebilirsin canım başladık nasipse
29 ve 4. Deneme nasipseTabikiiiiyaş kaçtı ve ilk deneme mi
Hayir korkulcak hic bisey yok, tum kalbimle soyluyorum, hep sakin kalmaya calis, gozunde hic birseyi buyutme. Benim transferim yapildi 3 agustos tarihinde :) bekliyorum bakalimMerhaba arkadaşlarrrBen de ağustos 11 inde transfer olucam. İlk denemem. Yaş 31. Doğal yolla 5 hamileliğim oldu hepsinin ayni haftalarda kalbi durdu küretaj oldum. Geçen ay Op oldum. Rahim dinlendirildi. Adetimden sonra estrofeme basladik. Ayın 8 inde Prp yapilacak 11 inde transfer. Birbirimize dua edelim. Ben cok korkuyorumm.. destek olalim birbirimizee
merhabaKızlar selambende Ağustos ayı transfer bekleyenlerdeniz şuan regli döneminde estrofem kullanıyorum 2. Denemem ilk denemem Haziran ayında oldu kimyasalla sonuçlandı maalesef umarım hepimiz için hayırlı olur Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın
Günaydın canımmmmGünaydın kızlar
GünaydınGünaydın kızlar
İyiyim canım hamdolsunGünaydın canımmmm
Nasılsın
Teste kaç gün var ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?