- Konu Sahibi melekomelek
- #1.241
doktorların hepsının tarzı tavrı yaptıkları uygulama ve ıslem gunlerı gercekten cok farklı.
burada okudukca anlıyorum.aklın karısırken bır taraftanda doktoruna guvenmek zorunda kalıyorsun.
beım doktor benım rahme baktı 9,6 dedi cok ıyı dedı. rahım kalınlıgımı 8 temmuz da ölçtü 13 temmuzda transfer yaptı. yanı 5 gun sonrasında. sizin hem kalınlık fazla hemde transfer gun sayısı 1 gun fazla. neye ve kıme göre yapıyorlar ve degerlendırıyorlar bu olcumlerı gercekten anlamıyorum. allah sonumuzu hayır etsın . benımde dondurulmuslara hazırlık başlandı tekrardan 15 agustosta muayene olacak ve o gun transfer gunu belırlenecek
İnsanın gerçekten okudukça aklı karışıyor, o yüzden bazı şeyleri fazla kurcalamamak lazım. Doktora güven çok önemli, ve ben doktoruma gerçekten güveniyorum.
Bir de şöyle düşünmek gerekiyor, her birimiz farklı farklı kadınlarız. Tek tornadan çıkmış gibi herkese aynı tedavi uygulanamaz zaten. Doğru ellerde olduğunuzu düşündüğünüz sürece fazla kıyasa girmemeye çalışın, kendiniz için iyi olan neyse ona odaklanın.
Kalınlıkla ilgili de 7-8 mm minimum diye biliyorum. Üst sınır var mı emin değilim.