• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Sonucunu bizden önce ilk den ogrencen Allah'ın izniyle bize ilk güzel haberi sen veririsn sonra devamını biz getirmek dilegiyle
İnşallah canım ❤️
Teşekkür ederim canım amin inşallah 🥰🤲 sende tez vakitte mutlu haberi alırsın inşallah sımsıkı tutunsun bebisin sana 😍
Amin canım hepimize 🥰
Kontrole geldim üç çizgi olmuş🫶doktor , tam bebek yatağı dedi ayy 🥰 tek embriyo da karar kıldık
Yaaaa bunu duymak bile insanı motive ediyor ne zamandı tarihin canım senin ☺️
Başkaları da yazmış, duygular bir öyle bir böyle 😂 Anlık değişebiliyor gerçekten.
Dün bugünkü randevum iptal olduğu için moralim bayağı bozuktu mesela. Sonra mail yoluyla doktorumun yerine bakan bir başka doktora ulaşabildim. Kadın sabahın köründe muayenehanesini benim için yarım saat erken açtı. Hem muayenemi yaptı hem kan tahlilimi. Bir de öyle ilgilendi ki, şu an her şey tozpembe benim gözümde 😍
Yarım saat sonra nasıl olur bilemem 😅
Aynı şekilde tozpembe devam eder inşallah canım.doktorda iyiymiş valla her doktor yapmaz gerçi doktorunun yerine bakıyormuş sende bugünün hastasıydın değil mi ondanda ilgilenmiştir ☺️

Sen ne yaptın canım ?
İnşallah 🥹❤️
Ben bugün muayene oldum ve kan verdim. Rahim kalınlığı çok güzel dedi doktor, 12 mm olmuş. Tahlil sonucum yarın sabah çıkacak. O da iyi çıkarsa transferim inşallah 10 Ağustos’ta gerçekleşecek.
Merkezime de her şeyi ilettim, yarından itibaren ilaçlarım değişecek, onları bildirdiler. Her şey yolunda gider inşallah 🙏🏻

İnşallah canım ❤️

Amin canım hepimize 🥰

Yaaaa bunu duymak bile insanı motive ediyor ne zamandı tarihin canım senin ☺️

Aynı şekilde tozpembe devam eder inşallah canım.doktorda iyiymiş valla her doktor yapmaz gerçi doktorunun yerine bakıyormuş sende bugünün hastasıydın değil mi ondanda ilgilenmiştir ☺️

Allah o doktordan razı olsun. Benim doktor Covid olunca mecbur iki ayrı muayenehaneye devretmişler. Ama böyle beklenmedik bir durum olunca gerçekten sadece gerekli olanları alıyorlar. Yani otomatikman bütün randevular bu iki doktora paylaştırılmadı. Kadın sağ olsun durumumu anladı da sabah erkenden çağırdı. Daha sonra da bir şey olursa çekinmeden gelin dedi. Öyle mutlu oldum ki. Hani bir an her şey ters gidiyormuş gibi geliyor. Böyle de olunca her şey yoluna girecekmiş gibi ☺️

Ben bugün muayene oldum ve kan verdim. Rahim kalınlığı çok güzel dedi doktor, 12 mm olmuş. Tahlil sonucum yarın sabah çıkacak. O da iyi çıkarsa transferim inşallah 10 Ağustos’ta gerçekleşecek.
Merkezime de her şeyi ilettim, yarından itibaren ilaçlarım değişecek, onları bildirdiler. Her şey yolunda gider inşallah 🙏🏻
Çok güzel ☺ ne güzel aynı güne denk gelecektik ama çok fazla transfer varmış o gün diye beni ertesi güne attılar ☺️ Benimde 14 mm miş bide embriyo glue ve gmcsf işlemi olacakmış.
Hayırlısı olsun hakkımızda çok heyecanlı 😬

Çok güzel ☺ ne güzel aynı güne denk gelecektik ama çok fazla transfer varmış o gün diye beni ertesi güne attılar ☺️ Benimde 14 mm miş bide embriyo glue ve gmcsf işlemi olacakmış.
Hayırlısı olsun hakkımızda çok heyecanlı 😬
Olsun, yakın birbirine yine de. Yeter ki sonucu güzel olsun ☺️
Benim için şimdilik ek bir uygulama öngörülmedi. EmbryoGlue ve GM-CSF’le ilgili olumlu veriler var mı acaba? Hiç detaylı araştırmadım.

Allah o doktordan razı olsun. Benim doktor Covid olunca mecbur iki ayrı muayenehaneye devretmişler. Ama böyle beklenmedik bir durum olunca gerçekten sadece gerekli olanları alıyorlar. Yani otomatikman bütün randevular bu iki doktora paylaştırılmadı. Kadın sağ olsun durumumu anladı da sabah erkenden çağırdı. Daha sonra da bir şey olursa çekinmeden gelin dedi. Öyle mutlu oldum ki. Hani bir an her şey ters gidiyormuş gibi geliyor. Böyle de olunca her şey yoluna girecekmiş gibi ☺️
Her şerde bir hayır vardır bu şekilde hayırlısı demek ki herşey yolunda gitsin de 🌷

doktorların hepsının tarzı tavrı yaptıkları uygulama ve ıslem gunlerı gercekten cok farklı.
burada okudukca anlıyorum.aklın karısırken bır taraftanda doktoruna guvenmek zorunda kalıyorsun.
beım doktor benım rahme baktı 9,6 dedi cok ıyı dedı. rahım kalınlıgımı 8 temmuz da ölçtü 13 temmuzda transfer yaptı. yanı 5 gun sonrasında. sizin hem kalınlık fazla hemde transfer gun sayısı 1 gun fazla. neye ve kıme göre yapıyorlar ve degerlendırıyorlar bu olcumlerı gercekten anlamıyorum. allah sonumuzu hayır etsın . benımde dondurulmuslara hazırlık başlandı tekrardan 15 agustosta muayene olacak ve o gun transfer gunu belırlenecek

Back