- 14 Mart 2022
- 2.431
- 6.886
- 88
- 43
- Konu Sahibi melekomelek
- #1.221
Çok güzel yaaa Transfer ne zamandı ben mi unuttum acabaKontrole geldim üç çizgi olmuşdoktor , tam bebek yatağı dedi ayy tek embriyo da karar kıldık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel yaaa Transfer ne zamandı ben mi unuttum acabaKontrole geldim üç çizgi olmuşdoktor , tam bebek yatağı dedi ayy tek embriyo da karar kıldık
Amin inşallah hepimiz için en hayırlısı olsunHayırlısı olsun insallah
İnşallah canımSonucunu bizden önce ilk den ogrencen Allah'ın izniyle bize ilk güzel haberi sen veririsn sonra devamını biz getirmek dilegiyle
Amin canım hepimizeTeşekkür ederim canım amin inşallah sende tez vakitte mutlu haberi alırsın inşallah sımsıkı tutunsun bebisin sana
Yaaaa bunu duymak bile insanı motive ediyor ne zamandı tarihin canım seninKontrole geldim üç çizgi olmuşdoktor , tam bebek yatağı dedi ayy tek embriyo da karar kıldık
Aynı şekilde tozpembe devam eder inşallah canım.doktorda iyiymiş valla her doktor yapmaz gerçi doktorunun yerine bakıyormuş sende bugünün hastasıydın değil mi ondanda ilgilenmiştirBaşkaları da yazmış, duygular bir öyle bir böyle Anlık değişebiliyor gerçekten.
Dün bugünkü randevum iptal olduğu için moralim bayağı bozuktu mesela. Sonra mail yoluyla doktorumun yerine bakan bir başka doktora ulaşabildim. Kadın sabahın köründe muayenehanesini benim için yarım saat erken açtı. Hem muayenemi yaptı hem kan tahlilimi. Bir de öyle ilgilendi ki, şu an her şey tozpembe benim gözümde
Yarım saat sonra nasıl olur bilemem
Sen ne yaptın canım ?Düşüncesi bile ne hoş
İnşallah başarılı olur
11 inde canımÇok güzel yaaa Transfer ne zamandı ben mi unuttum acaba
Hayırlı olsun kaçıncı gün embriyoları transfer ettilerDun transferim gerceklesti :) 2 emb koyuldu :) benim icin de dua edermisiniz ? :)
Evettt eridimmYaaaa bunu duymak bile insanı motive ediyor ne zamandı tarihin canım senin
Ben bugün muayene oldum ve kan verdim. Rahim kalınlığı çok güzel dedi doktor, 12 mm olmuş. Tahlil sonucum yarın sabah çıkacak. O da iyi çıkarsa transferim inşallah 10 Ağustos’ta gerçekleşecek.Sen ne yaptın canım ?
İnşallah
İnşallah canım
Amin canım hepimize
Yaaaa bunu duymak bile insanı motive ediyor ne zamandı tarihin canım senin
Aynı şekilde tozpembe devam eder inşallah canım.doktorda iyiymiş valla her doktor yapmaz gerçi doktorunun yerine bakıyormuş sende bugünün hastasıydın değil mi ondanda ilgilenmiştir
Çok güzel ☺ ne güzel aynı güne denk gelecektik ama çok fazla transfer varmış o gün diye beni ertesi güne attılar Benimde 14 mm miş bide embriyo glue ve gmcsf işlemi olacakmış.Ben bugün muayene oldum ve kan verdim. Rahim kalınlığı çok güzel dedi doktor, 12 mm olmuş. Tahlil sonucum yarın sabah çıkacak. O da iyi çıkarsa transferim inşallah 10 Ağustos’ta gerçekleşecek.
Merkezime de her şeyi ilettim, yarından itibaren ilaçlarım değişecek, onları bildirdiler. Her şey yolunda gider inşallah
5. Gun emb.Hayırlı olsun kaçıncı gün embriyoları transfer ettiler
Olsun, yakın birbirine yine de. Yeter ki sonucu güzel olsunÇok güzel ☺ ne güzel aynı güne denk gelecektik ama çok fazla transfer varmış o gün diye beni ertesi güne attılar Benimde 14 mm miş bide embriyo glue ve gmcsf işlemi olacakmış.
Hayırlısı olsun hakkımızda çok heyecanlı
Hadi inşallah güzel haberler verirsin bizlere.Dun transferim gerceklesti :) 2 emb koyuldu :) benim icin de dua edermisiniz ? :)
Cok sagolun insAllah.Hadi inşallah güzel haberler verirsin bizlere.
Hayırlı olsun
Hayırlı haberlere inşallah canm bekliyoruz güzel sonucunuDun transferim gerceklesti :) 2 emb koyuldu :) benim icin de dua edermisiniz ? :)
Her şerde bir hayır vardır bu şekilde hayırlısı demek ki herşey yolunda gitsin deAllah o doktordan razı olsun. Benim doktor Covid olunca mecbur iki ayrı muayenehaneye devretmişler. Ama böyle beklenmedik bir durum olunca gerçekten sadece gerekli olanları alıyorlar. Yani otomatikman bütün randevular bu iki doktora paylaştırılmadı. Kadın sağ olsun durumumu anladı da sabah erkenden çağırdı. Daha sonra da bir şey olursa çekinmeden gelin dedi. Öyle mutlu oldum ki. Hani bir an her şey ters gidiyormuş gibi geliyor. Böyle de olunca her şey yoluna girecekmiş gibi
doktorların hepsının tarzı tavrı yaptıkları uygulama ve ıslem gunlerı gercekten cok farklı.Ben bugün muayene oldum ve kan verdim. Rahim kalınlığı çok güzel dedi doktor, 12 mm olmuş. Tahlil sonucum yarın sabah çıkacak. O da iyi çıkarsa transferim inşallah 10 Ağustos’ta gerçekleşecek.
Merkezime de her şeyi ilettim, yarından itibaren ilaçlarım değişecek, onları bildirdiler. Her şey yolunda gider inşallah
Bende ozamanlar kismetseNasipse bende 15-16 Ağustos gibi transfer olucam