2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

İnsanın gerçekten okudukça aklı karışıyor, o yüzden bazı şeyleri fazla kurcalamamak lazım. Doktora güven çok önemli, ve ben doktoruma gerçekten güveniyorum.
Bir de şöyle düşünmek gerekiyor, her birimiz farklı farklı kadınlarız. Tek tornadan çıkmış gibi herkese aynı tedavi uygulanamaz zaten. Doğru ellerde olduğunuzu düşündüğünüz sürece fazla kıyasa girmemeye çalışın, kendiniz için iyi olan neyse ona odaklanın.
Kalınlıkla ilgili de 7-8 mm minimum diye biliyorum. Üst sınır var mı emin değilim.

Bir de şunu ekleyeyim, rahmin kalınlığı dışında dokusal yapısına, bazı özelliklerine bakıyorlar (3 çizgi vs).

Olsun, yakın birbirine yine de. Yeter ki sonucu güzel olsun
Benim için şimdilik ek bir uygulama öngörülmedi. EmbryoGlue ve GM-CSF’le ilgili olumlu veriler var mı acaba? Hiç detaylı araştırmadım.
Amiin inşallah bilmiyorum canım araştırıcam bakalım ama olmayacaksa yüz tane şey de denesen olmaz nasip tamamen

Amiin inşallah bilmiyorum canım araştırıcam bakalım ama olmayacaksa yüz tane şey de denesen olmaz nasip tamamen
Orası öyle zaten. Hayırlı olacaksa olsun diyorum ben de hep.
Ben de şu GM-CSF’e bir bakayım. Tekrarlayan düşüklerde uygulanan bir yöntemse doktorum ne diyecek merak ettim.

Gmcsf dediğiniz neupogen değil mi rahim aşısı 25 Haziranda aldığımda 1200-1500 civarında bir fiyattı şimdi baktım 2200 olmuş reçete yaptılarsa alın dolaba atın soğuk zincir ilacı

Gmcsf dediğiniz neupogen değil mi rahim aşısı 25 Haziranda aldığımda 1200-1500 civarında bir fiyattı şimdi baktım 2200 olmuş reçete yaptılarsa alın dolaba atın soğuk zincir ilacı
Bilmiyorum canım hiç ama Biz temin ediyoruz ilacı ,transfer öncesi rahim içine uygulanacak , sonra da serum şeklinde vericez dedi

S shmily canım değerin çıkmış mı benim çıkmış da e nabıza düşmediyse hastane nin kendi sitesinden bak ben öyle yaptım

Maalesef. Ben yurt dışında yaşıyorum, burada e-Nabız benzeri bir sistem yok. Yani mecbur sabah doktoru arayıp sonucu öğreneceğim.
Sormamda bir sakınca yoksa değerin nasıl çıkmış?

Maalesef. Ben yurt dışında yaşıyorum, burada e-Nabız benzeri bir sistem yok. Yani mecbur sabah doktoru arayıp sonucu öğreneceğim.
Sormamda bir sakınca yoksa değerin nasıl çıkmış?
Estağfirullah ne sakıncası 0.050 çıkmış önceki transfer den önceki değerimle hemen hemen aynı. Seninde normal çıkmıştır bence

Kızlar selam bende Ağustos ayı transfer bekleyenlerdeniz şuan regli döneminde estrofem kullanıyorum 2. Denemem ilk denemem Haziran ayında oldu kimyasalla sonuçlandı maalesef umarım hepimiz için hayırlı olur Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın

İçinizi ferah tutun Bebişi almak için rota oluşturuldu
Hepimiz için hayırlısı

Hoş geldiniz aramıza
Umarım bu seferki denemenizde başarılı olur bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…