- Konu Sahibi melekomelek
-
- #1.241
doktorların hepsının tarzı tavrı yaptıkları uygulama ve ıslem gunlerı gercekten cok farklı.
burada okudukca anlıyorum.aklın karısırken bır taraftanda doktoruna guvenmek zorunda kalıyorsun.
beım doktor benım rahme baktı 9,6 dedi cok ıyı dedı. rahım kalınlıgımı 8 temmuz da ölçtü 13 temmuzda transfer yaptı. yanı 5 gun sonrasında. sizin hem kalınlık fazla hemde transfer gun sayısı 1 gun fazla. neye ve kıme göre yapıyorlar ve degerlendırıyorlar bu olcumlerı gercekten anlamıyorum. allah sonumuzu hayır etsın . benımde dondurulmuslara hazırlık başlandı tekrardan 15 agustosta muayene olacak ve o gun transfer gunu belırlenecek
Bir de şunu ekleyeyim, rahmin kalınlığı dışında dokusal yapısına, bazı özelliklerine bakıyorlar (3 çizgi vs).doktorların hepsının tarzı tavrı yaptıkları uygulama ve ıslem gunlerı gercekten cok farklı.
burada okudukca anlıyorum.aklın karısırken bır taraftanda doktoruna guvenmek zorunda kalıyorsun.
beım doktor benım rahme baktı 9,6 dedi cok ıyı dedı. rahım kalınlıgımı 8 temmuz da ölçtü 13 temmuzda transfer yaptı. yanı 5 gun sonrasında. sizin hem kalınlık fazla hemde transfer gun sayısı 1 gun fazla. neye ve kıme göre yapıyorlar ve degerlendırıyorlar bu olcumlerı gercekten anlamıyorum. allah sonumuzu hayır etsın . benımde dondurulmuslara hazırlık başlandı tekrardan 15 agustosta muayene olacak ve o gun transfer gunu belırlenecek
Amiin inşallahOlsun, yakın birbirine yine de. Yeter ki sonucu güzel olsun
Benim için şimdilik ek bir uygulama öngörülmedi. EmbryoGlue ve GM-CSF’le ilgili olumlu veriler var mı acaba? Hiç detaylı araştırmadım.
Orası öyle zaten. Hayırlı olacaksa olsun diyorum ben de hep.Amiin inşallahbilmiyorum canım araştırıcam bakalım ama olmayacaksa yüz tane şey de denesen olmaz nasip tamamen
Gmcsf dediğiniz neupogen değil mi rahim aşısı 25 Haziranda aldığımda 1200-1500 civarında bir fiyattı şimdi baktım 2200 olmuş reçete yaptılarsa alın dolaba atın soğuk zincir ilacıÇok güzel ☺ ne güzel aynı güne denk gelecektik ama çok fazla transfer varmış o gün diye beni ertesi güne attılarBenimde 14 mm miş bide embriyo glue ve gmcsf işlemi olacakmış.
Hayırlısı olsun hakkımızda çok heyecanlı
Bilmiyorum canım hiç ama Biz temin ediyoruz ilacı ,transfer öncesi rahim içine uygulanacak , sonra da serum şeklinde vericez dediGmcsf dediğiniz neupogen değil mi rahim aşısı 25 Haziranda aldığımda 1200-1500 civarında bir fiyattı şimdi baktım 2200 olmuş reçete yaptılarsa alın dolaba atın soğuk zincir ilacı
Kendisi ile paylaşım suan döküntüler için bir kaç krem verdi, fakat kullanmak zorunda oldğumı belirtti dayanabildiğimiz yere kadarYok bende olmadı canım öyle bir yan etki yaptıysa doktoruna söyle mutlaka alerjin olabilir
Evet progestan olmazsa olmaz tüp bebek tedavisinde sadece iğne olarak mı kullanıyorsunuz?Kendisi ile paylaşım suan döküntüler için bir kaç krem verdi, fakat kullanmak zorunda oldğumı belirtti dayanabildiğimiz yere kadar
Bende ozamanlar kismetse
İnşallah hayırlısıylaBirlikte bekleyelim ve güzel haberler alalım inşallah
Estağfirullah ne sakıncası 0.050 çıkmış önceki transfer den önceki değerimle hemen hemen aynı. Seninde normal çıkmıştır benceMaalesef. Ben yurt dışında yaşıyorum, burada e-Nabız benzeri bir sistem yok. Yani mecbur sabah doktoru arayıp sonucu öğreneceğim.
Sormamda bir sakınca yoksa değerin nasıl çıkmış?
SüperEstağfirullah ne sakıncası 0.050 çıkmış önceki transfer den önceki değerimle hemen hemen aynı. Seninde normal çıkmıştır bence
İçinizi ferah tutunSüper
Umarım benim de iyi çıkar. Heyecan yapıyorum biraz. Son bu değer kaldı, Pazar günü İstanbul yolcusuyum.
Sağ, sol, yüz üstü, her türlü de yattım vallahiTransferden sonra 3 gun boyunca sirt ustumu yattiniz ? Saga sola donuyomusunuz ?
Ya cok sevindim. Peki 5. Gun emb. Kacinci gun tutunuyor biliyomusunuz ?Sağ, sol, yüz üstü, her türlü de yattım vallahi
Hepimiz için hayırlısıİçinizi ferah tutunBebişi almak için rota oluşturuldu
Hoş geldiniz aramızaKızlar selambende Ağustos ayı transfer bekleyenlerdeniz şuan regli döneminde estrofem kullanıyorum 2. Denemem ilk denemem Haziran ayında oldu kimyasalla sonuçlandı maalesef umarım hepimiz için hayırlı olur Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?