• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Günaydın canımmmmm
Cumartesiyi bekliyorum randevu aldım.
Senin nasıl gidiyor heyecan dorukta değil mi ?
Hepimiz için dua ediyorum kimsenin emeği boşa gitmesin inşallah.
🌿🌷🍁
Heyecan dorukta acayip hemde noldu ne bitti böyle adet olucakmış gibi sancım var korkuyorumda bi yandan adet olucam diye karmaşa yaşıyorum anlıcan 🫤
Günaydın kuzum 💕ya ben dün progestan iğneye başladım daha İlk iğneden ağrım olmaya başladı Arnica diye bir jel yazdı doktorum onu kullanacam şişlik ağrı gitsin diye sen hangi ilaçları kullanıyorsun
Ah o progestan zaten beni benden alıyor ben şimdi oksapar,lutinus,folbiol,prograf,divina,progestan,pruluton depot,dekort kullanıyorum böyle yazınca ne çokmuş yaaa 😂
Günaydın iyiyim şükür dua ve sabır ile devam edyr günümüz dün gece adet olacakmış gibi belim çok ağrıdı bilyrm hepsi ilaçların etkisinden oluyor ama biraz korktum
Benimde geçen ağrıdı belim dün yoktu bugün tekrar var ve her an adet olucakmış gibi kasıklarıma ara ara sancı giriyor ama genelde sabah oluyor nedense öğleden sonra azalıyor

Heyecan dorukta acayip hemde noldu ne bitti böyle adet olucakmış gibi sancım var korkuyorumda bi yandan adet olucam diye karmaşa yaşıyorum anlıcan 🫤

Ah o progestan zaten beni benden alıyor ben şimdi oksapar,lutinus,folbiol,prograf,divina,progestan,pruluton depot,dekort kullanıyorum böyle yazınca ne çokmuş yaaa 😂

Benimde geçen ağrıdı belim dün yoktu bugün tekrar var ve her an adet olucakmış gibi kasıklarıma ara ara sancı giriyor ama genelde sabah oluyor nedense öğleden sonra azalıyor

Bir yandan adet olcak hissi oluşuyor korkyrsn bir yandan keşke belirti olsa diye sevinyrsn belirti bu kadar erken olamaz diye yine duryrsn orda bir sonra ilaçların etkisi diyorsun 😂😂nasıl duygular bunlar ya bu 10 gün işkence gibi bana hayatımın en zor yanı olabilir herhalde..

Günaydın kızlar 🌞nasılsınız?nasıl gidiyor inşallah herşey yolundadır herkes için 🥰
Günaydın canım 🤩 bende bugün gittim doktora kist kontrolu yapildi ignelerim yazildi gonal f 150 ml vuracam ganopeptyl bi doz vuracam o şekilde sali gününe tekrar kontrole çağırdı hepimizin hakkında hayirlisi olsun

Bir yandan adet olcak hissi oluşuyor korkyrsn bir yandan keşke belirti olsa diye sevinyrsn belirti bu kadar erken olamaz diye yine duryrsn orda bir sonra ilaçların etkisi diyorsun 😂😂nasıl duygular bunlar ya bu 10 gün işkence gibi bana hayatımın en zor yanı olabilir herhalde..
Hahaha sorma yaaa duygu karmaşası bir duygudan bir duyguya koşuyoruz resmen 😂 hakkımızda hayırlısı olur inşallah kaldı 5 gün teste eşime kalsa yarın gidip kan veriyim yok diyorum beklicem sonuna kadar

Günaydın canım 🤩 bende bugün gittim doktora kist kontrolu yapildi ignelerim yazildi gonal f 150 ml vuracam ganopeptyl bi doz vuracam o şekilde sali gününe tekrar kontrole çağırdı hepimizin hakkında hayirlisi olsun
Hadiiii ❤️ İğneler şifa olsun diyim bebişine hepsi bir adım olsun inşallah 🥰

Ay evet kuzum ya baya ilaç kullanıyoruz Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah 💕

Hahaha sorma yaaa duygu karmaşası bir duygudan bir duyguya koşuyoruz resmen 😂 hakkımızda hayırlısı olur inşallah kaldı 5 gün teste eşime kalsa yarın gidip kan veriyim yok diyorum beklicem sonuna kadar
Sonucunu bizden önce ilk den ogrencen Allah'ın izniyle bize ilk güzel haberi sen veririsn sonra devamını biz getirmek dilegiyle

Sonucunu bizden önce ilk den ogrencen Allah'ın izniyle bize ilk güzel haberi sen veririsn sonra devamını biz getirmek dilegiyle
Aminnnnnn inşallah
Herkesin sonucu pozitif olsun 🌷🌷
Hepimizin yüzü gülsün.
Ben transfer olanlarda çok heyecanlanıyorum.
Yeni de değilim aslında tüp bebekte.
Umudumu da yitirmiyorum
Çünkü sadece Allahın ol demesi yeterli ☘☘

Aminnnnnn inşallah
Herkesin sonucu pozitif olsun 🌷🌷
Hepimizin yüzü gülsün.
Ben transfer olanlarda çok heyecanlanıyorum.
Yeni de değilim aslında tüp bebekte.
Umudumu da yitirmiyorum
Çünkü sadece Allahın ol demesi yeterli ☘☘
Aminnn 🤲🤲🤲 aynn öyle nasibimiz varda olacak yoksa herşey dört dörtlük olsasa gelip bulmaz hayırlısı olsun eğer hayırlı deilse de Rabbim hayra cevirip öyle nasip etsin bizlere

Günaydın kızlar 🌞nasılsınız?nasıl gidiyor inşallah herşey yolundadır herkes için 🥰

Başkaları da yazmış, duygular bir öyle bir böyle 😂 Anlık değişebiliyor gerçekten.
Dün bugünkü randevum iptal olduğu için moralim bayağı bozuktu mesela. Sonra mail yoluyla doktorumun yerine bakan bir başka doktora ulaşabildim. Kadın sabahın köründe muayenehanesini benim için yarım saat erken açtı. Hem muayenemi yaptı hem kan tahlilimi. Bir de öyle ilgilendi ki, şu an her şey tozpembe benim gözümde 😍
Yarım saat sonra nasıl olur bilemem 😅

Back