2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Canım bende tam 6 haftalığım bugün olmadı canım. Cumartesi kahverengi gelmişti ama dün akşam öle lekelenme değil bildiğin baya baya çok kan geldi. Kan sulandırıcı kullanıyormusun ? Kullanıyorsan ney kullanıyorsun
Kullanıyorum 1 tane coraspirin 1 tane de okşayarak kullanıyorum bunlarla da alakalı olabilir mi

Kızlar ben tedaviye tekrar başlaycağım doktorum ilk denemede meriofert vermişti şimdi menopur dediler ama biz menopur yerine meriofert aldık ama benim kafama takıldı bu durum

Evet canim adet zamanina göre hesaplayıp verdiler o tarihi çok zor olucagini düşünüyorum bende ama insllalah öyle olmaz emriyolarimi tasiyamiyorum malesef kibrista yumurta Donasyonu olduğu için maddi ve manevi çok yıprandık mecbur bu işlemler bitince inşallah ♥️😘🙏 iyi sonuçlar alırsam Kasım'da gidicem tekrar
Embriyo oluştuktan sonra istediğiniz yere taşıyabilirsiniz diye biliyorum Türkiye'de büyük ihtimalle daha uygundur transfer ücreti sizin bileceğiniz iş tabii ki 🥰 inşallah bir an önce kafanızdaki soruları çöpe atıp transfer olursunuz tekrar geçmiş olsun 💕😘

Embriyo oluştuktan sonra istediğiniz yere taşıyabilirsiniz diye biliyorum Türkiye'de büyük ihtimalle daha uygundur transfer ücreti sizin bileceğiniz iş tabii ki 🥰 inşallah bir an önce kafanızdaki soruları çöpe atıp transfer olursunuz tekrar geçmiş olsun 💕😘
Kıbrıstan nasıl gelecek hem saat hemde uçuş olarak düşünürsek sıkıntılı olabilir.

Canım ben 2 defa geçirdim kimyasalı çok geçmiş olsun. Benim doktorum 1 ay bekletti tamamen normale dönmek için beklersen iyi olur bence
Canim teşekkürler sende hayırlısı ile kucağına al bebeğini insAllah .. 3.denemede mi tuttu kimyasal olmasının sebebi için bişey dedi mi doktorun benimki adetin bitince ara dediği için bişey soramadım 5.gun embriyosuydu kimyasal olan

X