- 28 Aralık 2015
- 1.555
- 1.102
- 133
- 32
- Konu Sahibi melekomelek
-
İyiyim cnm beklemedeyim günler geçsede sonucumu öğrensem diye bakıyorum
Nasıl besleniyorsun?İyiyim cnm beklemedeyim günler geçsede sonucumu öğrensem diye bakıyorum
Saol Allah razı olsn biz geldik şimdi hastahanedeyiz beklyrzHakkında hayırlısı olsun canım korkma hic inanarak git bence olacak bu sefer
Ben estrofem kullanmaya başladığım gün içmeye başlamıştım sabah akşam 1 bardak hemen hemen tüm markaları denedim en şekersizi dimes %100 nar suyu başka meyve yoktu içindeKızlar nar suyunu adetiniz başlayınca mı içiyorsunuz ?
Günde 1 bardak mı içiliyor yoksa sabah akşam mı
Vitamin takviyesi tiroid şeker kontrolü için istiyorlar genelde transfer öncesi müdahale etmek gerekirse diyeKızlar bende kan tahlili verdim sonuçlara göre esrtofem verdi maşallah oda cetrotite gibi kara borsa olmuş 10 gün sonra gel dedi ama rahim kontrolü yapmadı bide benden yine hemogram tüm tahlilleri tekrar istedi anlamadım
Hiç moralini bozma daha sağlıklı transfer olursun inşallahKızlar az önce aradilar transfer için bir değerim yüksek çıkmış transfer bu ay iptal oldu
YaaKızlar az önce aradilar transfer için bir değerim yüksek çıkmış transfer bu ay iptal oldu
Hiç üzülme bak bu da çok önemli.Kızlar az önce aradilar transfer için bir değerim yüksek çıkmış transfer bu ay iptal oldu
Ya benim çok zor şartlarda yumurtam elde edildi amh çok düşük ya doktor o kadar ince eleyip sık dokuyor sanırım her ihtimali değerlendiriyor sanırım bende bu ay ovulasyon testi deneyeceğim mfk paketi aldım onu deneyecegim bir mucize olur mu olur artık mucizelere kaldı işimHiç üzülme bak bu da çok önemli.
Değerlerine bakılmadan transfer olsa herşey çöp olurdu.
Muhakkak ki senin için hayırlı olan budur.
1 ay sonra olursun inşallah sıkma canını.
HoşgeldinMRHABA KIZLAAAR :)
BENDE TEMMUZ AYI TRANSFER OLACAKLAR GURUBUNDAN BURAYA GELDIMM.
GECEN HAFTA 2. TEDAVIMIN NEGATIF OLDUGUNU OGRENDIK. VE ŞİMDİ 3 İÇİN HAZIRLIKLARA BAŞLIYORUZZ
BEN TESTIM IKI CIZGI CIKTI AMA SONRASINDA KAN DUSUK CIKGTI VE KIMYASAL ILE SONUCLANDI.
BENIMDE 3. DENEMEM OLACAK LİSTEYE EKLEYEBILIRSINIZHoşgeldin
Hangi değeriniz yüksek çıktıAcaba ben yanlış birşey mi yaptım artık son üç yumurta toplama ve bu resmen sarstı beni vardır bir hayır diyorum hayır vardir diye diye tükendim üzüldüm cook neyse sizlerden inşallah güzel haberler alırım bende bu süreçte inşallah
İnanın ben panik bir tip olduğum için eşimi arayın dedim yüksek mi düşük mü hangi değer bilmiyorum bilmek dahi istemiyorum şimdi ben onu öğrenirsem artık onu araştırir dururum ama östrojen mi bakılıyor E2 mi bence onlardan biri walla artık pes etmeme ramak kaldıHangi değeriniz yüksek çıktı
Estrofem yoksa cyclo da alabilirsin bende eczanede cyclo bulamayınca divina vermişti eczane bi de kan tahlillerinin üzerinden zaman geçtiyse ondan istemiştir canım son 1 ay içinde galiba yaptırmış olmak gerekiyorKızlar bende kan tahlili verdim sonuçlara göre esrtofem verdi maşallah oda cetrotite gibi kara borsa olmuş 10 gün sonra gel dedi ama rahim kontrolü yapmadı bide benden yine hemogram tüm tahlilleri tekrar istedi anlamadım
Ben istanbuldayımBirşey sormak istyrm hepimnz İstanbulda mi tedavi goryrsnz İstanbul'dami yasyrsnz
Saol Allah razı olsn biz geldik şimdi hastahanedeyiz beklyrz
Hayırlısı canım demesi kolay tabi üzüldün yıprandın ama bundada vardır bir hayır bu hormonalara iyi ki bakıyorlar yoksa bir embriyon boşa giderdi e2 ya da prolaktine de bakıyorlar galiba o da yüksekse gebelik gerçekleşmiyor peki düşürmek için bişey dediler miKızlar az önce aradilar transfer için bir değerim yüksek çıkmış transfer bu ay iptal oldu
Hoşgeldin canım ☘☘MRHABA KIZLAAAR :)
BENDE TEMMUZ AYI TRANSFER OLACAKLAR GURUBUNDAN BURAYA GELDIMM.
GECEN HAFTA 2. TEDAVIMIN NEGATIF OLDUGUNU OGRENDIK. VE ŞİMDİ 3 İÇİN HAZIRLIKLARA BAŞLIYORUZZ
BEN TESTIM IKI CIZGI CIKTI AMA SONRASINDA KAN DUSUK CIKGTI VE KIMYASAL ILE SONUCLANDI.
Prolaktin dir o.İnanın ben panik bir tip olduğum için eşimi arayın dedim yüksek mi düşük mü hangi değer bilmiyorum bilmek dahi istemiyorum şimdi ben onu öğrenirsem artık onu araştırir dururum ama östrojen mi bakılıyor E2 mi bence onlardan biri walla artık pes etmeme ramak kaldısizlerin enerjisini de asla düşürmek istemiyorum arkadaşlar vardır bir hayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?