• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Vardım evet 1 tane 6. Gün 3cc kalitede embriyom kalmıştı sonuç olumsuz oldu zaten.. hafızanız çok iyi bu arada ☺️
Bende vardım da olumsuz sonuçlandı🙏 ama pozitif alan bazı arkadaşlarla hala görüşüyoruz ☺️ inşallah hepimiz bu sefer güzel sonuçlar alırız ❤️ Yaaa hep beraber birbirimizi benimsiyoruz kendimiz gibi takip ettiğimiz için unutmamışım ☺️☺️

Canım bende işe yarayan şeyi anlatmak istedim.. ilk günler çok ağrım olmuştu yabancı bir sitede buldum bi yazı. Öncelikle iğne şişesini avucunda ovalayarak ısıtıyorsun, yada biraz güneşte tut, çünkü yağlı bir iğne yağ ısındıkça seyreliyor. Ben hafif sıcak su içinde bile tuttum 20-30sn.. ikinci olarak iğne olduktan yürüyebiliyorsan sonra yürü.. son olarak da en önemlisi. Yapılan yere sıcak su torbası tut.. yine yağlı olduğu için ilacı içeride dağıtıyor. Kaynar yapma aşırı sıcak olmasın zaten hava sıcak ama vucut ısını orada yükseltsin.. ben hafif ağrı hissettiğim an günde 2-3 kere yapıyordum. umarım sende de işe yarar 🌸
Yaa oyle mı cok tesekkur ederım canım benım destegın ıcın dikkate alacagım ❣️🌺

Berbat bir iğne gerçekten çok zorluyor insanı vurduktan sonra baya bir masaj yaparak ovalamak gerekiyor dediler bana buz köy dediler denedim ama pek bir faydasını göremedim bunların.bir süre sonra artık yuruyemedm zaten çok kötü bir deneyimdi
Aynı durumdayım mahvoldum gercekten yürüyemez haldeyıö

Sperm dna hasarı var(%18) morfoloji %0 yumurta her toplamada 30 un altına düşmüyor 3. Güne mükemmel geliyor fakat 5. Gün duruyor gelişimleri😔 merkez değiştirdik şuan Bülent Tıraş’a gidiyoruz. Piezzo elektrik mikro çip gibi yöntemlere başvuracaklar. Bakalım hayırlısı olsun ne diyeyim 🥹
Bizimde morfoloji 0 haraketler çok kötü dediğiniz gibi 3.güne kadar yaşıyor kadar 5. Güne hepsi ölüyor
Çünkü sperm 3. Gün devreye giriyor ve sperm sorunu varsa 3 günden sonra yaşamıyor
Önceki tedavimde transfer bile olamadım🫤
O yüzden hiç umudum yoktu
Yani diyordum transfer olsam olmasa tamm ama olamıyorum bile hep böyle olucağını düşündüm ve bu durum beni aşırı çıkmaza sokuyordu
Bu arada benim eşimde genetik sorun var kromozom bozukluğu
Siz genetik test yaptırdınız mı?
Bu tedavimizde biz bahçeci de oldu
Eşim öncesinde dna hasarı haraketlilik sayı için ilaç tedavisi gördü
Sonrasında spermler ıme yöntemiydi galiba adı unuttum şuan 🫣 yani spermleri kat kat daha yakından bakıp o şekilde seçme yöntemiyli seçildi
Ve bu dega embriyolarımız yaşadı🥰
Sizi çok iyi anlıyorum transfer bile olamamanın hayal kırıklığı çok başka..
laboratuvar çok önemli ama en önemlisi lütfen umutsuz olmayın ve dua🧡

Selam hanımlar bende yarın sabah opu olcam. 4. Deneme😢 umarım sonuncu olur 🙏 1 ay rahim dinlendirme sonra transfer tabii embriyomuz kalırsa elimizde 😔😔 embriyolarımızın gelişimleri duruyor da hep 😔 Allah yar ve yardımcımız olsun güzel haberler verelim birbirimize❤️🙏
Ya canım🥹 bi kaç ay önce seninle aynı duyguları yaşadım bende.. kalırsa elimizde dediğin yerde gözlerim doldu. Çünkü her cümlem kalırsayla başlıyordu.. o kadar kalmayacağına inanıyordum ki
Daha önce yaşadığım için.
Yumurta toplama günü aç karna ayeterkürsi okumaktan ağzım yüzüm uyuşmuştu
Aç karna tani birde opu öğlen 3 falandı açım vr durmadan okuyordum
Bi yandan da sperm çıkmayabilir durumuda vardı bizde..
5. Gün sabah aradıklarından istediğim seviyede değil akşam birdaha bakacağımz dediler
Asla yemek yemedim ne nefes almak istedim ne gökyüzü görmek ağlamaktan helak oldum
Dünyam yıkıldı elimde olsa embriolarımın başına gidip ağlayıp nolur yaşayın demek istiyordum
Haberi öyle bir bekledim ki yoğum bakımdaki bebeğimi bekleri gibi
Telefondaki embriyolog telefonu kapatamadı halime acıdı
Devmlı arıyordum sanki çocuklarımmıs gıbı
O güne döndüm
Seni kalben hissedebiliyorum
Embriyonun yaşamaması transfer bile olamamak çok çok kötü bi hisss
Umutsuz olma dua et
Bu gece alarm kur kalk hacet namazı kıl hacet namazı yani “hacetini duani bildir” 2 rekat hacet namazı kıl
Sana çok iyi geleceğine inanıyorum
Bu arada bni embriyo haberi için 9:50 gibi ararlardı ben hemen 9:30 hacet namazı kılıyordum güzel haber alayım niyetiyle
🧡
Çok uzun yazdım o güne döndüm🥲

Bizimde morfoloji 0 haraketler çok kötü dediğiniz gibi 3.güne kadar yaşıyor kadar 5. Güne hepsi ölüyor
Çünkü sperm 3. Gün devreye giriyor ve sperm sorunu varsa 3 günden sonra yaşamıyor
Önceki tedavimde transfer bile olamadım🫤
O yüzden hiç umudum yoktu
Yani diyordum transfer olsam olmasa tamm ama olamıyorum bile hep böyle olucağını düşündüm ve bu durum beni aşırı çıkmaza sokuyordu
Bu arada benim eşimde genetik sorun var kromozom bozukluğu
Siz genetik test yaptırdınız mı?
Bu tedavimizde biz bahçeci de oldu
Eşim öncesinde dna hasarı haraketlilik sayı için ilaç tedavisi gördü
Sonrasında spermler ıme yöntemiydi galiba adı unuttum şuan 🫣 yani spermleri kat kat daha yakından bakıp o şekilde seçme yöntemiyli seçildi
Ve bu dega embriyolarımız yaşadı🥰
Sizi çok iyi anlıyorum transfer bile olamamanın hayal kırıklığı çok başka..
laboratuvar çok önemli ama en önemlisi lütfen umutsuz olmayın ve dua🧡
Öncelikle çok geçmiş olsun umarım güzel haberler verirsiniz bize 🙏 benimde transfer olamadığım tedavim olmuştu çok üzülüyor yıpranıyor insan🥹 İşlemin adı tam olarak nedir acaba merak ettim şimdi doktora bi sorayım bende.

Imsı miş🌝 inşallah hepimiz güzel haberler alırız🧡

Eklentiler

• 6EA45B4C-72EC-4ADD-A41A-DBB857EE6C0E.png
    6EA45B4C-72EC-4ADD-A41A-DBB857EE6C0E.png
    196,7 KB · Görüntüleme: 37
Selam hanımlar bende yarın sabah opu olcam. 4. Deneme😢 umarım sonuncu olur 🙏 1 ay rahim dinlendirme sonra transfer tabii embriyomuz kalırsa elimizde 😔😔 embriyolarımızın gelişimleri duruyor da hep 😔 Allah yar ve yardımcımız olsun güzel haberler verelim birbirimize❤️🙏
Aminnnnnnnn 🙏🙏🙏
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
Hoşgeldin 🍀🍀

Kızlar nar suyunu adetiniz başlayınca mı içiyorsunuz ?
Günde 1 bardak mı içiliyor yoksa sabah akşam mı

Back