• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Günaydın canım nasılsın ?
Bol bol dinlen yorma kendini.
Test günün ne zaman
Bir de sana kaç tane transfer edildi
İyilik diyelim dün pek girmedin gözlerim aradı seni ☺️ Benim test günü 10 ağustos daha 9 gün var çok sabırsızlanıyorum 😜 tek transfer edilmişti yani doktor bana bıraktı çift diyede ısrar etmedi

İyilik diyelim dün pek girmedin gözlerim aradı seni ☺️ Benim test günü 10 ağustos daha 9 gün var çok sabırsızlanıyorum 😜 tek transfer edilmişti yani doktor bana bıraktı çift diyede ısrar etmedi
Cansın sağ ol 😍😍 misafirler vardı evle uğraştım.
Geçer sayılı gün sen keyfine bak.
Ben diycem doktora 3-4-5 ne kadar fırlatabilirseniz fırlatın 😂😂

Cansın sağ ol 😍😍 misafirler vardı evle uğraştım.
Geçer sayılı gün sen keyfine bak.
Ben diycem doktora 3-4-5 ne kadar fırlatabilirseniz fırlatın 😂😂
Hahah ne kadar koyarsanız koyun de 😂
İnşallah sıkıca tutunur bebişlerin sağlıkla kucağına alırsın inşallah
İnşallah canım ❤️
Kızlar ne yapıyorsunuz sürekli yatak istirahati mi yapıyorsunuz bir belirti varmı
Valla doktor bana sürekli yatma dedi ilk kızımdada öyle demişti mutlaka hareket et vücutta kan dolaşımı olsun sürekli yatmanı istemiyorum demişti şimdide aynısını dedi bende çok yatmıyorum arada uzanıyorum dinleniyorum sonra kalkıp yemeğimi yapıyorum falan ☺️
Selam kızlar bende temmuzun 28inde transfer oldum test günüm ayın 8i inşallah hepimiz pozitifleri alırız 😊 nelere dikkat ediyorsunuz sizler
Kıızz 29 unda transfer oldum bende benim test günüm 10 ağustos sana 5.gün embriyosu mu transfer ettiler 🥰
Dualarinizi beklerim kizlar bugün transferim var 🥰
Hadi hayırlısı canım inşallah bebişini sağlıkla alıp evine gelirsin 🥰

Back