- 20 Eylül 2018
- 4.409
- 3.134
- 133
- 32
- Konu Sahibi melekomelek
-
Merhabalar şu an da tüp bebek tedavisibhorup iğnelerin bulamayanlar varsa irtibatabgecebilirmi yeni aldım ama tedavim iptal olduğu için kaldı elimde lazım olan arkadaşlar iletişim kurabilirlerMerhabalar ,
Tüp bebek yolunda epey yorulan ama yine de pes etmeyen biri olarak bu süreci
paylaşmayı ve sizlerle karşılıklı konuşmayı istedim
Yaşım 40, 3 kere olumsuz denemem oldu 1 i kürtaj 2 si negatif ama pes etmeyeceğim tabi ki
En son tedavimde2 kere yumurta topladık ve 6 tane 3. gün embriyolarım ( ) donduruldu.
Ağustos sonu gibi bir aksilik olmazsa transfer olurum diye düşünüyorum.
❤
Transfer olacak arkadaşlarla birbirimize destek olalım lütfen
Transfer öncesi neler yapıyorsunuz dertleşelim...
Kızlarrrrr
Yaşınızı ve kaçıncı denemeniz olduğunu da yazarsanız listemize ekleyeyim
Anne Adayı Yaş Kaçıncı Deneme Transfer Tarihi Sonuç melekomelek 40 4. deneme @Efsaar 32 İlk deneme @nopenoname 38 İlk deneme @Yazkizim32 32 ilk deneme @Bulut347 34 ilk deneme 01.08.2022 ayliss 24 2. deneme @Zaman5432 35 4. deneme T Tuna umut 37 ilk deneme @denz2010 35 İlk deneme @Punk3 35 ilk deneme @nazli busra 26 ilk deneme @fasullebebek1 29 2. deneme S scooby-doo 31 2. deneme 29.07.2022 Mlk anns 34 3. deneme @aaynaa 37 3. deneme @balkiz12345 24 ilk deneme @Hale06can 33 ilk deneme Sulgen 28 ilk deneme K Kelebek 65 24 2. deneme @Ruzgarruya 31 3. deneme Y yasemin hafsaaa 30 3. deneme 30.07.2022 @Maysa2011 29 İlk deneme @morumsuangelll 22 ilk deneme @Elifk61 25 2. deneme @Nazz44 32 ilk deneme @shmily 36 İlk deneme 10.08.2022 @Smileess 32 İlk deneme @HasretimsinEvlat 26 ilk deneme @Hayat su 26 2. deneme 06.08.2022 @arzuatmcaa 25 2. deneme @gizlidunyam 43 2. deneme N Neptunnn 40 ilk deneme @tikitak 30 ilk deneme 08.08.2022 @turuncu_girl 32 ilk deneme @breeze123 31 ilk deneme @hazelcik 29 ilk deneme 01.08.2022 @gmsaygul 33 3. deneme @Hogwartss 27 ilk deneme @secretlife 28 3. deneme @Senibeklerkenben 30 2. deneme @golden rose 27 ilk deneme 03.08.2022 @pamukmelek 32 ilk deneme @tdv 24 ilk deneme @yesil elma 27 4. deneme
İsterseniz aldığınız eczaneye iade edin.Merhabalar şu an da tüp bebek tedavisibhorup iğnelerin bulamayanlar varsa irtibatabgecebilirmi yeni aldım ama tedavim iptal olduğu için kaldı elimde lazım olan arkadaşlar iletişim kurabilirler
Buradan satış yapmıyorum zaten sadece ihtiyacı olan varsa iletişime geçebilir diye yazdım zor bulunan iğnelerİsterseniz aldığınız eczaneye iade edin.
Çünkü buradan ilaç satışı yasak
Eczaneler almıyor çünkü raporlu olduğu içinBuradan satış yapmıyorum zaten sadece ihtiyacı olan varsa iletişime geçebilir diye yazdım zor bulunan iğneler
Acaba neden yükselmiştir kiProlaktin dir o.
Yüksek çıktığı zaman iptal ediyorlar.
Yüksek olursa vücut embriyoyu atıyormuş.
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki ben estrofem kullanırken transfere 5 gün kala lekelenme olduğu için iptal oldu ağla ağla şiştim her şey olacağına varıyor güzel haberlerinizi de duyarız inşallahİnanın ben panik bir tip olduğum için eşimi arayın dedim yüksek mi düşük mü hangi değer bilmiyorum bilmek dahi istemiyorum şimdi ben onu öğrenirsem artık onu araştırir dururum ama östrojen mi bakılıyor E2 mi bence onlardan biri walla artık pes etmeme ramak kaldısizlerin enerjisini de asla düşürmek istemiyorum arkadaşlar vardır bir hayır
Göz gezdirirken görmüştüm sizi üzülmüştüm ama embriyonuz olup tekrar başlayabildiğinize çok sevindim bu sefer gönlünüze göre olsun inşallahMRHABA KIZLAAAR :)
BENDE TEMMUZ AYI TRANSFER OLACAKLAR GURUBUNDAN BURAYA GELDIMM.
GECEN HAFTA 2. TEDAVIMIN NEGATIF OLDUGUNU OGRENDIK. VE ŞİMDİ 3 İÇİN HAZIRLIKLARA BAŞLIYORUZZ
BEN TESTIM IKI CIZGI CIKTI AMA SONRASINDA KAN DUSUK CIKGTI VE KIMYASAL ILE SONUCLANDI.
Şimdi ihtiyacı olan diye yazmak farklı, iğneleri bulamayanlar varsa diye yazmak farklı.Buradan satış yapmıyorum zaten sadece ihtiyacı olan varsa iletişime geçebilir diye yazdım zor bulunan iğneler
Bilmiyorum canım ama hemşirelere sor.Acaba neden yükselmiştir ki
Amiinn insallahAy canım sağolasın inşallah rabbim tüm isteyenlere versin
Evet şimdi sorduk bakalım cevap bekliyoruzBilmiyorum canım ama hemşirelere sor.
Hangi hormonun yüksek çıkmış.
Belki dr bunun için ilaca başlatır seni.
Birşey sormak istyrm hepimnz İstanbulda mi tedavi goryrsnz İstanbul'dami yasyrsnz
Saol Allah razı olsn biz geldik şimdi hastahanedeyiz be
Hayırlısı olsun canım herşey gönlünce olsunBirşey sormak istyrm hepimnz İstanbulda mi tedavi goryrsnz İstanbul'dami yasyrsnz
Saol Allah razı olsn biz geldik şimdi hastahanedeyiz beklyrz
Artı olarak yaptığım hergün avakado ve meyvemi mutlaka yiyorum az da kabak çekirdeği bide yoğurt tabiki..Nasıl besleniyorsun?
İlikli kemik suyu oluyor ya ondan alıp çorbalarınıza katmanızı tavsiye ederim bende öyle yapıcam şifa olur inşallahArtı olarak yaptığım hergün avakado ve meyvemi mutlaka yiyorum az da kabak çekirdeği bide yoğurt tabiki..
İlikli kemik suyu oluyor ya ondan alıp çorbalarınıza katmanızı tavsiye ederim bende öyle yapıcam şifa olur inşallah
Hergün 1 bardak taze sıkılmış havuç suyuda embriyo tutunmasına yardımcı oluyormuş ibrahim saraçoğlunun tavsiyesi transfer yaptıranlara ben dün başladım avokado iyi geliyormuş kabak çekirdeği de öyle çinko içerdiği içinArtı olarak yaptığım hergün avakado ve meyvemi mutlaka yiyorum az da kabak çekirdeği bide yoğurt tabiki..
Denerim tabi..İlikli kemik suyu oluyor ya ondan alıp çorbalarınıza katmanızı tavsiye ederim bende öyle yapıcam şifa olur inşallah
Amin cumlemizinHayırlısı olsun canım herşey gönlünce olsun
Ayy cokk uzuldum keşke olsaydı kaç yaren embriyo ve kaçıncı gün taze miydi ucuncu içinde erken deilmiMRHABA KIZLAAAR :)
BENDE TEMMUZ AYI TRANSFER OLACAKLAR GURUBUNDAN BURAYA GELDIMM.
GECEN HAFTA 2. TEDAVIMIN NEGATIF OLDUGUNU OGRENDIK. VE ŞİMDİ 3 İÇİN HAZIRLIKLARA BAŞLIYORUZZ
BEN TESTIM IKI CIZGI CIKTI AMA SONRASINDA KAN DUSUK CIKGTI VE KIMYASAL ILE SONUCLANDI.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?