2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Merhabalar şu an da tüp bebek tedavisibhorup iğnelerin bulamayanlar varsa irtibatabgecebilirmi yeni aldım ama tedavim iptal olduğu için kaldı elimde lazım olan arkadaşlar iletişim kurabilirler

Merhabalar şu an da tüp bebek tedavisibhorup iğnelerin bulamayanlar varsa irtibatabgecebilirmi yeni aldım ama tedavim iptal olduğu için kaldı elimde lazım olan arkadaşlar iletişim kurabilirler
İsterseniz aldığınız eczaneye iade edin.
Çünkü buradan ilaç satışı yasak

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki ben estrofem kullanırken transfere 5 gün kala lekelenme olduğu için iptal oldu ağla ağla şiştim her şey olacağına varıyor güzel haberlerinizi de duyarız inşallah

Göz gezdirirken görmüştüm sizi üzülmüştüm ama embriyonuz olup tekrar başlayabildiğinize çok sevindim bu sefer gönlünüze göre olsun inşallah

Buradan satış yapmıyorum zaten sadece ihtiyacı olan varsa iletişime geçebilir diye yazdım zor bulunan iğneler
Şimdi ihtiyacı olan diye yazmak farklı, iğneleri bulamayanlar varsa diye yazmak farklı.
Ben satmak istediğinizi anladım yanlış anlamış da olabilirim.
Eczanelere raporlu fiyatından kabul ettiğinizi söyleseniz.
Yine de istemezler mi ?
Yani en azından cebinizden çıkanı geri almış olursunuz.

Birşey sormak istyrm hepimnz İstanbulda mi tedavi goryrsnz İstanbul'dami yasyrsnz

Saol Allah razı olsn biz geldik şimdi hastahanedeyiz be

Birşey sormak istyrm hepimnz İstanbulda mi tedavi goryrsnz İstanbul'dami yasyrsnz

Saol Allah razı olsn biz geldik şimdi hastahanedeyiz beklyrz
Hayırlısı olsun canım herşey gönlünce olsun

Artı olarak yaptığım hergün avakado ve meyvemi mutlaka yiyorum az da kabak çekirdeği bide yoğurt tabiki..
Hergün 1 bardak taze sıkılmış havuç suyuda embriyo tutunmasına yardımcı oluyormuş ibrahim saraçoğlunun tavsiyesi transfer yaptıranlara ben dün başladım avokado iyi geliyormuş kabak çekirdeği de öyle çinko içerdiği için

Ayy cokk uzuldum keşke olsaydı kaç yaren embriyo ve kaçıncı gün taze miydi ucuncu içinde erken deilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…