• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Merhabalar ,

Tüp bebek yolunda epey yorulan ama yine de pes etmeyen biri olarak bu süreci
paylaşmayı ve sizlerle karşılıklı konuşmayı istedim 😍 🥰

Yaşım 40, 3 kere olumsuz denemem oldu 1 i kürtaj 2 si negatif ama pes etmeyeceğim tabi ki 🙈🙈
En son tedavimde 🙏🙏 2 kere yumurta topladık ve 6 tane 3. gün embriyolarım (🥚🥚) donduruldu.
Ağustos sonu gibi bir aksilik olmazsa transfer olurum diye düşünüyorum.

🙏💖🥰🎈🎉🧿🌻🌺

Transfer olacak arkadaşlarla birbirimize destek olalım lütfen
🎀🎀
Transfer öncesi neler yapıyorsunuz dertleşelim...

Kızlarrrrr

Yaşınızı ve kaçıncı denemeniz olduğunu da yazarsanız listemize ekleyeyim🧿🧿

Anne Adayı​
Yaş​
Kaçıncı Deneme​
Transfer Tarihi​
Sonuç :KK200:
melekomelek melekomelek 404. deneme
@Efsaar32İlk deneme
@nopenoname38İlk deneme
@Yazkizim3232ilk deneme
@Bulut34734ilk deneme01.08.2022
ayliss ayliss 242. deneme
@Zaman5432354. deneme
T Tuna umut 37ilk deneme
@denz201035İlk deneme
@Punk335ilk deneme
@nazli busra26ilk deneme
@fasullebebek1292. deneme
S scooby-doo 312. deneme29.07.2022
Mlk anns Mlk anns 343. deneme
@aaynaa373. deneme
@balkiz1234524ilk deneme
@Hale06can33ilk deneme
Sulgen Sulgen 28ilk deneme
K Kelebek 65 242. deneme
@Ruzgarruya313. deneme
Y yasemin hafsaaa 303. deneme30.07.2022
@Maysa201129İlk deneme
@morumsuangelll22ilk deneme
@Elifk61252. deneme
@Nazz4432ilk deneme
@shmily 36İlk deneme 10.08.2022
@Smileess32İlk deneme
@HasretimsinEvlat 26ilk deneme
@Hayat su262. deneme 06.08.2022
@arzuatmcaa252. deneme
@gizlidunyam432. deneme
N Neptunnn 40ilk deneme
@tikitak 30ilk deneme08.08.2022
@turuncu_girl32ilk deneme
@breeze12331ilk deneme
@hazelcik29ilk deneme01.08.2022
@gmsaygul333. deneme
@Hogwartss27ilk deneme
@secretlife283. deneme
@Senibeklerkenben302. deneme
@golden rose27ilk deneme 03.08.2022
@pamukmelek32ilk deneme
@tdv 24ilk deneme
@yesil elma274. deneme
Merhabalar şu an da tüp bebek tedavisibhorup iğnelerin bulamayanlar varsa irtibatabgecebilirmi yeni aldım ama tedavim iptal olduğu için kaldı elimde lazım olan arkadaşlar iletişim kurabilirler

Merhabalar şu an da tüp bebek tedavisibhorup iğnelerin bulamayanlar varsa irtibatabgecebilirmi yeni aldım ama tedavim iptal olduğu için kaldı elimde lazım olan arkadaşlar iletişim kurabilirler
İsterseniz aldığınız eczaneye iade edin.
Çünkü buradan ilaç satışı yasak 😒

İnanın ben panik bir tip olduğum için eşimi arayın dedim yüksek mi düşük mü hangi değer bilmiyorum bilmek dahi istemiyorum şimdi ben onu öğrenirsem artık onu araştırir dururum ama östrojen mi bakılıyor E2 mi bence onlardan biri walla artık pes etmeme ramak kaldı 😔😔 sizlerin enerjisini de asla düşürmek istemiyorum arkadaşlar vardır bir hayır
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki ben estrofem kullanırken transfere 5 gün kala lekelenme olduğu için iptal oldu ağla ağla şiştim her şey olacağına varıyor güzel haberlerinizi de duyarız inşallah 🥰🧿

MRHABA KIZLAAAR :)
BENDE TEMMUZ AYI TRANSFER OLACAKLAR GURUBUNDAN BURAYA GELDIMM.
GECEN HAFTA 2. TEDAVIMIN NEGATIF OLDUGUNU OGRENDIK. VE ŞİMDİ 3 İÇİN HAZIRLIKLARA BAŞLIYORUZZ

BEN TESTIM IKI CIZGI CIKTI AMA SONRASINDA KAN DUSUK CIKGTI VE KIMYASAL ILE SONUCLANDI.
Göz gezdirirken görmüştüm sizi üzülmüştüm ama embriyonuz olup tekrar başlayabildiğinize çok sevindim bu sefer gönlünüze göre olsun inşallah 🙏

Buradan satış yapmıyorum zaten sadece ihtiyacı olan varsa iletişime geçebilir diye yazdım zor bulunan iğneler
Şimdi ihtiyacı olan diye yazmak farklı, iğneleri bulamayanlar varsa diye yazmak farklı.
Ben satmak istediğinizi anladım yanlış anlamış da olabilirim.
Eczanelere raporlu fiyatından kabul ettiğinizi söyleseniz.
Yine de istemezler mi ?
Yani en azından cebinizden çıkanı geri almış olursunuz.

Birşey sormak istyrm hepimnz İstanbulda mi tedavi goryrsnz İstanbul'dami yasyrsnz

Saol Allah razı olsn biz geldik şimdi hastahanedeyiz be

Birşey sormak istyrm hepimnz İstanbulda mi tedavi goryrsnz İstanbul'dami yasyrsnz

Saol Allah razı olsn biz geldik şimdi hastahanedeyiz beklyrz
Hayırlısı olsun canım herşey gönlünce olsun 😍

Artı olarak yaptığım hergün avakado ve meyvemi mutlaka yiyorum az da kabak çekirdeği bide yoğurt tabiki..
Hergün 1 bardak taze sıkılmış havuç suyuda embriyo tutunmasına yardımcı oluyormuş ibrahim saraçoğlunun tavsiyesi transfer yaptıranlara ben dün başladım avokado iyi geliyormuş kabak çekirdeği de öyle çinko içerdiği için

MRHABA KIZLAAAR :)
BENDE TEMMUZ AYI TRANSFER OLACAKLAR GURUBUNDAN BURAYA GELDIMM.
GECEN HAFTA 2. TEDAVIMIN NEGATIF OLDUGUNU OGRENDIK. VE ŞİMDİ 3 İÇİN HAZIRLIKLARA BAŞLIYORUZZ

BEN TESTIM IKI CIZGI CIKTI AMA SONRASINDA KAN DUSUK CIKGTI VE KIMYASAL ILE SONUCLANDI.
Ayy cokk uzuldum keşke olsaydı kaç yaren embriyo ve kaçıncı gün taze miydi ucuncu içinde erken deilmi

Back