- 24 Haziran 2022
- 327
- 545
- 33
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
-
Günaydın canım nasılsın ?Günaydın herkeseHerkes için hayırlı haberler alacağı bir gün olsun inşallah
İyilik diyelim dün pek girmedin gözlerim aradı seniGünaydın canım nasılsın ?
Bol bol dinlen yorma kendini.
Test günün ne zaman
Bir de sana kaç tane transfer edildi
Cansın sağ olİyilik diyelim dün pek girmedin gözlerim aradı seniBenim test günü 10 ağustos daha 9 gün var çok sabırsızlanıyorum tek transfer edilmişti yani doktor bana bıraktı çift diyede ısrar etmedi
Amin inşallah tüm isteyenlereİnşallah pozitif sonuçlanır
Ay canım sağolasın inşallah rabbim tüm isteyenlere versinSıkı sıkı tutunur inşallah burda ultrason fotoları görürüz insallah
İnşallah sıkıca tutunur bebişlerin sağlıkla kucağına alırsın inşallahİyilik diyelim dün pek girmedin gözlerim aradı seniBenim test günü 10 ağustos daha 9 gün var çok sabırsızlanıyorum tek transfer edilmişti yani doktor bana bıraktı çift diyede ısrar etmedi
Canım 12.30 da hastaneye gideceğim
Duamız seninle canımDualarinizi beklerim kizlar bugün transferim var
Allah yardımcın olsun canım.Dualarinizi beklerim kizlar bugün transferim var
Hakkında hayırlısı olsun canım korkma hic inanarak git bence olacak bu seferBenim yarın nasipse çok heyecanlıyım ve korkyrm ya yine olmasa diye
Hahah ne kadar koyarsanız koyun deCansın sağ olmisafirler vardı evle uğraştım.
Geçer sayılı gün sen keyfine bak.
Ben diycem doktora 3-4-5 ne kadar fırlatabilirseniz fırlatın
İnşallah canımİnşallah sıkıca tutunur bebişlerin sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Valla doktor bana sürekli yatma dedi ilk kızımdada öyle demişti mutlaka hareket et vücutta kan dolaşımı olsun sürekli yatmanı istemiyorum demişti şimdide aynısını dedi bende çok yatmıyorum arada uzanıyorum dinleniyorum sonra kalkıp yemeğimi yapıyorum falanKızlar ne yapıyorsunuz sürekli yatak istirahati mi yapıyorsunuz bir belirti varmı
Kıızz 29 unda transfer oldum bende benim test günüm 10 ağustos sana 5.gün embriyosu mu transfer ettilerSelam kızlar bende temmuzun 28inde transfer oldum test günüm ayın 8i inşallah hepimiz pozitifleri alırıznelere dikkat ediyorsunuz sizler
Hadi hayırlısı canım inşallah bebişini sağlıkla alıp evine gelirsinDualarinizi beklerim kizlar bugün transferim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?