• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Kızlar bende kan tahlili verdim sonuçlara göre esrtofem verdi maşallah oda cetrotite gibi kara borsa olmuş 10 gün sonra gel dedi ama rahim kontrolü yapmadı bide benden yine hemogram tüm tahlilleri tekrar istedi anlamadım
Vitamin takviyesi tiroid şeker kontrolü için istiyorlar genelde transfer öncesi müdahale etmek gerekirse diye 💕

Kızlar az önce aradilar transfer için bir değerim yüksek çıkmış transfer bu ay iptal oldu 😔
Hiç üzülme bak bu da çok önemli.
Değerlerine bakılmadan transfer olsa herşey çöp olurdu.
Muhakkak ki senin için hayırlı olan budur.
1 ay sonra olursun inşallah sıkma canını.

MRHABA KIZLAAAR :)
BENDE TEMMUZ AYI TRANSFER OLACAKLAR GURUBUNDAN BURAYA GELDIMM.
GECEN HAFTA 2. TEDAVIMIN NEGATIF OLDUGUNU OGRENDIK. VE ŞİMDİ 3 İÇİN HAZIRLIKLARA BAŞLIYORUZZ

BEN TESTIM IKI CIZGI CIKTI AMA SONRASINDA KAN DUSUK CIKGTI VE KIMYASAL ILE SONUCLANDI.

Hiç üzülme bak bu da çok önemli.
Değerlerine bakılmadan transfer olsa herşey çöp olurdu.
Muhakkak ki senin için hayırlı olan budur.
1 ay sonra olursun inşallah sıkma canını.
Ya benim çok zor şartlarda yumurtam elde edildi amh çok düşük ya doktor o kadar ince eleyip sık dokuyor sanırım her ihtimali değerlendiriyor sanırım bende bu ay ovulasyon testi deneyeceğim mfk paketi aldım onu deneyecegim bir mucize olur mu olur artık mucizelere kaldı işim

Hangi değeriniz yüksek çıktı
İnanın ben panik bir tip olduğum için eşimi arayın dedim yüksek mi düşük mü hangi değer bilmiyorum bilmek dahi istemiyorum şimdi ben onu öğrenirsem artık onu araştırir dururum ama östrojen mi bakılıyor E2 mi bence onlardan biri walla artık pes etmeme ramak kaldı 😔😔 sizlerin enerjisini de asla düşürmek istemiyorum arkadaşlar vardır bir hayır

Kızlar bende kan tahlili verdim sonuçlara göre esrtofem verdi maşallah oda cetrotite gibi kara borsa olmuş 10 gün sonra gel dedi ama rahim kontrolü yapmadı bide benden yine hemogram tüm tahlilleri tekrar istedi anlamadım
Estrofem yoksa cyclo da alabilirsin bende eczanede cyclo bulamayınca divina vermişti eczane bi de kan tahlillerinin üzerinden zaman geçtiyse ondan istemiştir canım son 1 ay içinde galiba yaptırmış olmak gerekiyor

Birşey sormak istyrm hepimnz İstanbulda mi tedavi goryrsnz İstanbul'dami yasyrsnz

Saol Allah razı olsn biz geldik şimdi hastahanedeyiz beklyrz
Ben istanbuldayım 👋
Kızlar az önce aradilar transfer için bir değerim yüksek çıkmış transfer bu ay iptal oldu 😔
Hayırlısı canım demesi kolay tabi üzüldün yıprandın ama bundada vardır bir hayır bu hormonalara iyi ki bakıyorlar yoksa bir embriyon boşa giderdi e2 ya da prolaktine de bakıyorlar galiba o da yüksekse gebelik gerçekleşmiyor peki düşürmek için bişey dediler mi

MRHABA KIZLAAAR :)
BENDE TEMMUZ AYI TRANSFER OLACAKLAR GURUBUNDAN BURAYA GELDIMM.
GECEN HAFTA 2. TEDAVIMIN NEGATIF OLDUGUNU OGRENDIK. VE ŞİMDİ 3 İÇİN HAZIRLIKLARA BAŞLIYORUZZ

BEN TESTIM IKI CIZGI CIKTI AMA SONRASINDA KAN DUSUK CIKGTI VE KIMYASAL ILE SONUCLANDI.
Hoşgeldin canım ☘☘
Çok geçmiş olsun.
İnşallah bu son tedavin olur.

İnanın ben panik bir tip olduğum için eşimi arayın dedim yüksek mi düşük mü hangi değer bilmiyorum bilmek dahi istemiyorum şimdi ben onu öğrenirsem artık onu araştırir dururum ama östrojen mi bakılıyor E2 mi bence onlardan biri walla artık pes etmeme ramak kaldı 😔😔 sizlerin enerjisini de asla düşürmek istemiyorum arkadaşlar vardır bir hayır
Prolaktin dir o.
Yüksek çıktığı zaman iptal ediyorlar.
Yüksek olursa vücut embriyoyu atıyormuş.

Back