- Konu Sahibi melekomelek
-
30 temmuz transfer oldum inşallah bebişler sıkıca tutunur Allah'ım tüm isteyenlere de nasip etsin inşallahKizlar transferleriniz ne zmn
Bende vardım da olumsuz sonuçlandıVardım evet 1 tane 6. Gün 3cc kalitede embriyom kalmıştı sonuç olumsuz oldu zaten.. hafızanız çok iyi bu arada
Yaa oyle mı cok tesekkur ederım canım benım destegın ıcın dikkate alacagımCanım bende işe yarayan şeyi anlatmak istedim.. ilk günler çok ağrım olmuştu yabancı bir sitede buldum bi yazı. Öncelikle iğne şişesini avucunda ovalayarak ısıtıyorsun, yada biraz güneşte tut, çünkü yağlı bir iğne yağ ısındıkça seyreliyor. Ben hafif sıcak su içinde bile tuttum 20-30sn.. ikinci olarak iğne olduktan yürüyebiliyorsan sonra yürü.. son olarak da en önemlisi. Yapılan yere sıcak su torbası tut.. yine yağlı olduğu için ilacı içeride dağıtıyor. Kaynar yapma aşırı sıcak olmasın zaten hava sıcak ama vucut ısını orada yükseltsin.. ben hafif ağrı hissettiğim an günde 2-3 kere yapıyordum. umarım sende de işe yarar
Aynı durumdayım mahvoldum gercekten yürüyemez haldeyıöBerbat bir iğne gerçekten çok zorluyor insanı vurduktan sonra baya bir masaj yaparak ovalamak gerekiyor dediler bana buz köy dediler denedim ama pek bir faydasını göremedim bunların.bir süre sonra artık yuruyemedm zaten çok kötü bir deneyimdi
Bol şansMerhaba canım ilk denemem olacak
Bizimde morfoloji 0 haraketler çok kötü dediğiniz gibi 3.güne kadar yaşıyor kadar 5. Güne hepsi ölüyorSperm dna hasarı var(%18) morfoloji %0 yumurta her toplamada 30 un altına düşmüyor 3. Güne mükemmel geliyor fakat 5. Gün duruyor gelişimlerimerkez değiştirdik şuan Bülent Tıraş’a gidiyoruz. Piezzo elektrik mikro çip gibi yöntemlere başvuracaklar. Bakalım hayırlısı olsun ne diyeyim
Ya canımSelam hanımlar bende yarın sabah opu olcam. 4. Denemeumarım sonuncu olur 1 ay rahim dinlendirme sonra transfer tabii embriyomuz kalırsa elimizde embriyolarımızın gelişimleri duruyor da hep Allah yar ve yardımcımız olsun güzel haberler verelim birbirimize
Öncelikle çok geçmiş olsun umarım güzel haberler verirsiniz bizeBizimde morfoloji 0 haraketler çok kötü dediğiniz gibi 3.güne kadar yaşıyor kadar 5. Güne hepsi ölüyor
Çünkü sperm 3. Gün devreye giriyor ve sperm sorunu varsa 3 günden sonra yaşamıyor
Önceki tedavimde transfer bile olamadım
O yüzden hiç umudum yoktu
Yani diyordum transfer olsam olmasa tamm ama olamıyorum bile hep böyle olucağını düşündüm ve bu durum beni aşırı çıkmaza sokuyordu
Bu arada benim eşimde genetik sorun var kromozom bozukluğu
Siz genetik test yaptırdınız mı?
Bu tedavimizde biz bahçeci de oldu
Eşim öncesinde dna hasarı haraketlilik sayı için ilaç tedavisi gördü
Sonrasında spermler ıme yöntemiydi galiba adı unuttum şuanyani spermleri kat kat daha yakından bakıp o şekilde seçme yöntemiyli seçildi
Ve bu dega embriyolarımız yaşadı
Sizi çok iyi anlıyorum transfer bile olamamanın hayal kırıklığı çok başka..
laboratuvar çok önemli ama en önemlisi lütfen umutsuz olmayın ve dua
Öncelikle çok geçmiş olsun umarım güzel haberler verirsiniz bizebenimde transfer olamadığım tedavim olmuştu çok üzülüyor yıpranıyor insan İşlemin adı tam olarak nedir acaba merak ettim şimdi doktora bi sorayım bende.
AminnnAynen canım hakkımızda hayırlısı
Bende gidecem bugun gel derlerse ...Kızlar birşey soracağım ben adet oldum ya yarın doktora gideceğim tahlil yapacaklar değil mi aç mı gidiliyor yani tahliller hangileri ki birşeyde demediler
İnşallah cnmHadi bakalım en güzel kısımdayız sorunsuz atlatalım inşallah
Sıkı sıkı tutunur inşallah burda ultrason fotoları görürüz insallah30 temmuz transfer oldum inşallah bebişler sıkıca tutunur Allah'ım tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah
İnsallah hepimizin pozitif olurBol şans
Merhaba canimcim yarin muanem var o zaman belli olacak tahlil isteyeceklermis birdeNasıl oldu transfer günün belli oldumu
AminnnnnnnnSelam hanımlar bende yarın sabah opu olcam. 4. Denemeumarım sonuncu olur 1 ay rahim dinlendirme sonra transfer tabii embriyomuz kalırsa elimizde embriyolarımızın gelişimleri duruyor da hep Allah yar ve yardımcımız olsun güzel haberler verelim birbirimize
İnşallah pozitif sonuçlanır30 temmuz transfer oldum inşallah bebişler sıkıca tutunur Allah'ım tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah
İnşallah hakkinda hayırlısı olur Allah hepimize gönlümüze gore verirMerhaba canimcim yarin muanem var o zaman belli olacak tahlil isteyeceklermis birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?