2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Kızlar birşey soracağım ben adet oldum ya yarın doktora gideceğim tahlil yapacaklar değil mi aç mı gidiliyor yani tahliller hangileri ki birşeyde demediler
Şimdi adetliyken senden hormon tahlili için kan alır östrojen ve progesteron seviyelerine bakar ama birde diğer kan tahlilleri var hemogram toxoplazma rubella tsh vs vs genel bir kan tahlili ister hormon tahlillerinde açlık tokluk farketmiyor ben hep tok iken verdim ama diğerinde aç olman gerekiyor açlık kan şekerine falanda bakıyorlar

Merhaba canım inşallah rabbim dualarını kabul eder embriyo gelişimlerinde bir problem varsa doktor farklı birşey önerdi mi hani neden gelişmediklerine dair

Merhaba canım inşallah rabbim dualarını kabul eder embriyo gelişimlerinde bir problem varsa doktor farklı birşey önerdi mi hani neden gelişmediklerine dair
Sperm dna hasarı var(%18) morfoloji %0 yumurta her toplamada 30 un altına düşmüyor 3. Güne mükemmel geliyor fakat 5. Gün duruyor gelişimleri merkez değiştirdik şuan Bülent Tıraş’a gidiyoruz. Piezzo elektrik mikro çip gibi yöntemlere başvuracaklar. Bakalım hayırlısı olsun ne diyeyim

Merhaba , siz aralık -Ocak transfer topiğinde var mıydınız tanıdık geldiniz de

Anladım inşallah yeni doktordan memnun kalırsınız ve sonuca ulaşırsınız birde hiç 3.gün embriyosu transfer edilmiş miydi bazen en iyi laboratuvar koşulları bile rahim gibi olamıyor hiç denediler mi?

Rahim yapışıklığı ile uğraşan var mı aranızda? Benim ufak bi septum vardı transfer öncesi hsg yapalım sıkıntı varsa histeroskopiye gider dedik, histeroskopide asherman sendromu olduğu ortaya çıktı. Tekrarlayan düşüklerim vardı, kürtajlar nedeniyle oluşmuş maalesef. Forumda bakındım zorlanmış çok yaşayanlar. Doktoruma çok güveniyorum, temizledik dedi ama belki benim yapım da sebep oluyordur bilemiyorum sinirler zaten yorulmuştu bu süreçte, o nedenle canım sıkıldı çok. Ngs’li embriyom var, elde etmek de zordu zaten, inşallah şu işi yenersem transfer olacağım.
Hepimize şanslar diliyorum dualarımız kabul olsun inşallah

Rahim yapışıklığı ile uğraşan var mı aranızda? Benim ufak bi septum vardı transfer öncesi hsg yapalım sıkıntı varsa histeroskopiye gider dedik, histeroskopide asherman sendromu olduğu ortaya çıktı. Tekrarlayan düşüklerim vardı, kürtajlar nedeniyle oluşmuş maalesef. Forumda bakındım zorlanmış çok yaşayanlar. Doktoruma çok güveniyorum, temizledik dedi ama belki benim yapım da sebep oluyordur bilemiyorum sinirler zaten yorulmuştu bu süreçte, o nedenle canım sıkıldı çok. Ngs’li embriyom var, elde etmek de zordu zaten, inşallah şu işi yenersem transfer olacağım.
Hepimize şanslar diliyorum dualarımız kabul olsun inşallah

Üçüncü gün transfer etsin o halde

İyi düşün iyi olsun canım pozitif olalım kötü enerjileri atalım rabbim herşeyin hayırlısını bilir dua etmekten başka yapabiliceğimiz birşeyimiz yok
Olumlu dusunyrmda hani bir yanımda olumsuz bilmyrmkiii aynn öyle hepimizn sonucu pozitif olur o zman ne güzel olur dua edelim birbirimize Allah büyüktür

İnşallah canım sende sağsalim bebeğini kucağına alırsın.doktoruna güveniyorsan kendini emanet etmekten başka çare yok gibi duruyor rabbim hepimizin sesini duysun

Tedaviye başlamadan önce ilk gittiğimizde bize yaptı sanırım o testleri neyse birşey demediler tok gideyim de olmadı hemogrami sonra yaptırırım

Merhaba aranıza yeni katıldım . Mart ayında düşük yaşadım 3 aylık. Tedavi istemesemde eşim denememi istedi. Aşılama yapıldı ve yumurtam boş çatladı yani döllenme olmadı. Doğum kontrl hapı kulıandm düşmedi . Bu ayda temmuzda regl oldm 21 i . Regln 2 ci günü gel dmeişdi gitdim. Cyclo progynova yazdı 2 kutu. O yumurtanın eski haline dönmesi için galiba çok anlamıyorum .1 kutu bitdikden sonra 7 gün ara vericem regl olmasam eğer o zaman test yap dedi. Cyclo progynova kullanıp hamile kalan varmı?.

Anladım inşallah yeni doktordan memnun kalırsınız ve sonuca ulaşırsınız birde hiç 3.gün embriyosu transfer edilmiş miydi bazen en iyi laboratuvar koşulları bile rahim gibi olamıyor hiç denediler mi?
Zaten 5. Güne gitmeyen embriyoların 3. Gün tutma olasılığı çok düşük hani bir problem olmasa anlarımda sorun büyük. Sadece farklı tedavi yöntemini burda olduk prp yapıldı bana birde kısmet diyelim zamanını bekliyor herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…