• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Berbat bir iğne gerçekten çok zorluyor insanı vurduktan sonra baya bir masaj yaparak ovalamak gerekiyor dediler bana buz köy dediler denedim ama pek bir faydasını göremedim bunların.bir süre sonra artık yuruyemedm zaten çok kötü bir deneyimdi
Progestanı neden kalçadan ki göbekten çok rahat zaten sabah akşam kalçadan iğne sıkıntı göbekten hiç bir sorun olmuyor diğeri zaten transferden sonra 2-3 günde bir düşük önleyici iğne kalçadan

Kalçadan iğne dışında bir alternatif var mı acaba benm en büyük fobim napcam yaa😔😔😔

Benim kadar canı tatlı ve korkak hatta iğne fobisi olan yoktur.
Bu ivf sürecinde ama alışıyorsun elinizle olmasada eşinizle yapıyorsunuz.

Bir nebze iğne yastığı gibi oldum kollardan alınan kanlar göbekte morluklar popodan iğneler derken artık tek hedefim bebiş oldu.

Bu günler de geçecek ve bunca acı sonrasında yavrularımızı kucağımıza alacağız unutmayın. Kendinizi hedefe konsantre edin biz kadınlar çok güçlüyüz kafaya ne koyarsak yaparız diyeceksiniz ve Allah size Sabır verecektir.

Allah şimdiden yardımcımız olsun.

Benim kadar canı tatlı ve korkak hatta iğne fobisi olan yoktur.
Bu ivf sürecinde ama alışıyorsun elinizle olmasada eşinizle yapıyorsunuz.

Bir nebze iğne yastığı gibi oldum kollardan alınan kanlar göbekte morluklar popodan iğneler derken artık tek hedefim bebiş oldu.

Bu günler de geçecek ve bunca acı sonrasında yavrularımızı kucağımıza alacağız unutmayın. Kendinizi hedefe konsantre edin biz kadınlar çok güçlüyüz kafaya ne koyarsak yaparız diyeceksiniz ve Allah size Sabır verecektir.

Allah şimdiden yardımcımız olsun.
Çok teşekkür ederim bende göbekten yapılan ve koldan alınan kandan degilde kalçadan yapılana bence çocukluktan kalma bir tramva var kas katı kesiliyorum onu yenmem gerek ama yapacağız dediğiniz gibi bebis için herşeyi yaparım

Back