- Konu Sahibi melekomelek
-
Anladım canım cok geçmiş olsun biran once kalbindekine kavusursun inşallahBenim değerime bakmadı doktorum çünkü ben 58 gündür adet olamıyorum o yüzden on gün progestan hap sabah akşam içeceğim sonra bırakıp adet olmayı bekleyeceğim adetin başladığı günden itibaren sayıp 16. Gün tekrar progestana başlayacağım o zaman karar verilecek transfer işlemine
Aynen böyleyim birgün kalkıyorum ya kesin olacak diyorum tüm gün şarkılar danslar sonra birden umutsuzluk uyku yok yemek yok kötü hisler sanki dünya başıma yıkışmış gibi :)Bende adeti bekliyorum inanılmaz heyecanlıyım bir dibe iniyorum bi umut dolu bir gün kesin tutacak diyorum çok karmaşık haldeyim yaa off normal mi
Merhaba..kırmızı et bende işe yaramistiİyi akşamlar, bebeğe kilo aldıran denenmiş bişiler biliyor musunuz acaba 34. Haftadayız hala 2 kg olmamış bebekerken doğuma alabilirim dedi dr.
Transferden sonra test gününe kadar önerilmiyor..öncesinde sorun olmaz bence..Kızlar size bir sorum olucakben şuan adetimi bekliyorum adet olunca trasfer sürecim başlayacak. Ve 3 günlük faln kafa dağıtmak istiyoruz denize gitmek
Sizce bu durumda denize gitmemde bir sakınca varmı trasfer öncesi bilgisi olan yada doktoruna danışan?
Trasfer sonraya bıraksam deniz sezonu kapanmış olur, birde hamile kalırsam zatn muhtenelen ilk ay çok korkarım yani
Şuan gitmek en mantıklısı gibi geliyor düşünceniz nedir ?
Bence transfer öncesi iyi bile gelir stres atmış olursunuz hemKızlar size bir sorum olucakben şuan adetimi bekliyorum adet olunca trasfer sürecim başlayacak. Ve 3 günlük faln kafa dağıtmak istiyoruz denize gitmek
Sizce bu durumda denize gitmemde bir sakınca varmı trasfer öncesi bilgisi olan yada doktoruna danışan?
Trasfer sonraya bıraksam deniz sezonu kapanmış olur, birde hamile kalırsam zatn muhtenelen ilk ay çok korkarım yani
Şuan gitmek en mantıklısı gibi geliyor düşünceniz nedir ?
Bende sizin gibi düşünüyorum tabi küçük de olsa enfeksiyon riski olabilir gibiTransferden sonra test gününe kadar önerilmiyor..öncesinde sorun olmaz bence..
Bende o yüzden istiyorum ama işte bi yandan da korkuyorumBence transfer öncesi iyi bile gelir stres atmış olursunuz hem
Ben yaptırdım şuan adetimi bekliyorum sonra transfer süreci başlayacak inşallahİnşallah
Pgt yaptıran varmı ?
Ya bizim süreçlerimiz aynıymış pgt sonucumuz geldi bizim. Geçen haftada histereskopi oldum. Şimdi adet olmayı bekliyorum transfer sürecine başlanacakMerhaba
Güzel sonuçlar alın hepiniz inşallah
Benimde bebeler pgt de sağlıklı gelen olursa inşallah histereskopi olup transfere hazırlancam inşallah eylül sonlarına falan yetişirim belki
MerhabaKızlar 1 ağustosta transfer olacağım. Doktor 3 kutu oksapar yazmıştı. Devlet sadece bir kutunun parasını ödüyor dedi eczane.diger iki kutuyu parayla aldım. Gebelik olunca rapor çıkar mı?
Bence riske atmayın ne olur ne olmazBende sizin gibi düşünüyorum tabi küçük de olsa enfeksiyon riski olabilir gibi
Biz de tatile gittik tedaviden önce ama şu an bizim tedaviye iki hafta var o yüzden de kesin bir şey diyemiyorum ama insan kafası az da olsa boşalsın istiyorBende o yüzden istiyorum ama işte bi yandan da korkuyorum
Çok haklısınız bende çok atada kaldım,Teşekkür ederimBence riske atmayın ne olur ne olmazzor aşamaları geçtik başka bir evredeyiz emek verdik o kadar enfeksiyon pis bir şey gerçekten Allah korusun
Evet doğru çok ihtiyaç duyuyor insanBiz de tatile gittik tedaviden önce ama şu an bizim tedaviye iki hafta var o yüzden de kesin bir şey diyemiyorum ama insan kafası az da olsa boşalsın istiyor
Evet tüp bebekSenin tüp bebeklemi oldu yoksa
Bende öyle alıyorum gebelikte rapor yazmıyorlarmış o yüzden her ay sağlık ocağına yazdırıp 1 kutuyu sigortaya diğerlerini ücretli alıyorum, doğuma kadar kullanacakmışım öyle dedi hemşire. Geçen hafta zam geldi 2 kutuya 1100 civarı bişiler verdim galiba bende. Anda 5 kutu kullanıyorum, Allah yardımcımız vallaMerhabaBilgi alabildiniz mi bu konu hakkında? birde ne kadar ödediniz 3 kutu için?
Allah bağışlasın canm benim darısı bizim başımızaEvet tüp bebek
Oksapar iğnenin bir kutusu 520 TL cnm. Ben şuan mecburen iki kutu ücretli aldım. Hamilelik olunca rapor çıkarılıyor dedi arkadaşım.MerhabaBilgi alabildiniz mi bu konu hakkında? birde ne kadar ödediniz 3 kutu için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?