• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Benim değerime bakmadı doktorum çünkü ben 58 gündür adet olamıyorum o yüzden on gün progestan hap sabah akşam içeceğim sonra bırakıp adet olmayı bekleyeceğim adetin başladığı günden itibaren sayıp 16. Gün tekrar progestana başlayacağım o zaman karar verilecek transfer işlemine 😔
Anladım canım cok geçmiş olsun biran once kalbindekine kavusursun inşallah

Bende adeti bekliyorum inanılmaz heyecanlıyım bir dibe iniyorum bi umut dolu bir gün kesin tutacak diyorum çok karmaşık haldeyim yaa off normal mi
Aynen böyleyim birgün kalkıyorum ya kesin olacak diyorum tüm gün şarkılar danslar sonra birden umutsuzluk uyku yok yemek yok kötü hisler sanki dünya başıma yıkışmış gibi :)

Kızlar size bir sorum olucak🌝 ben şuan adetimi bekliyorum adet olunca trasfer sürecim başlayacak. Ve 3 günlük faln kafa dağıtmak istiyoruz denize gitmek
Sizce bu durumda denize gitmemde bir sakınca varmı trasfer öncesi bilgisi olan yada doktoruna danışan?
Trasfer sonraya bıraksam deniz sezonu kapanmış olur, birde hamile kalırsam zatn muhtenelen ilk ay çok korkarım yani
Şuan gitmek en mantıklısı gibi geliyor düşünceniz nedir ?

Kızlar size bir sorum olucak🌝 ben şuan adetimi bekliyorum adet olunca trasfer sürecim başlayacak. Ve 3 günlük faln kafa dağıtmak istiyoruz denize gitmek
Sizce bu durumda denize gitmemde bir sakınca varmı trasfer öncesi bilgisi olan yada doktoruna danışan?
Trasfer sonraya bıraksam deniz sezonu kapanmış olur, birde hamile kalırsam zatn muhtenelen ilk ay çok korkarım yani
Transferden sonra test gününe kadar önerilmiyor..öncesinde sorun olmaz bence..

Bence transfer öncesi iyi bile gelir stres atmış olursunuz hem ☺️

Merhaba💐
Güzel sonuçlar alın hepiniz inşallah☺️
Benimde bebeler pgt de sağlıklı gelen olursa inşallah histereskopi olup transfere hazırlancam inşallah eylül sonlarına falan yetişirim belki🙈
Ya bizim süreçlerimiz aynıymış pgt sonucumuz geldi bizim. Geçen haftada histereskopi oldum. Şimdi adet olmayı bekliyorum transfer sürecine başlanacak

Merhaba🌝Bilgi alabildiniz mi bu konu hakkında? birde ne kadar ödediniz 3 kutu için?
Bende öyle alıyorum gebelikte rapor yazmıyorlarmış o yüzden her ay sağlık ocağına yazdırıp 1 kutuyu sigortaya diğerlerini ücretli alıyorum, doğuma kadar kullanacakmışım öyle dedi hemşire. Geçen hafta zam geldi 2 kutuya 1100 civarı bişiler verdim galiba bende. Anda 5 kutu kullanıyorum, Allah yardımcımız valla

Back