- 24 Haziran 2022
- 327
- 545
- 33
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
-
Evet canım biraz zorlanıyor insan.çabuk sıkışmak için suyu içiyosun ya birden sıkışıyosun mesela ben bugün 1 litre bitirdim baktılar tam sıkışmamışım yarım saat falan daha beklettiler Ama o ara yani odaya yapıcak vaziyete geldim dedim ben sıkıştım çabuk olun neyse aşağı indirdiler falan beni ultrasonla baktı bi kişi vardı dedi çok sıkışmışsınız 1 bardak doldurucak kadar yaptım sonra rahatladım hani işlem hemen olsun diye çok su içiyosun ama fazlada sıkışabiliyorsunS scooby-doo rica etsem idrara sıkışık olma durumunu anlatırmısın, bu konuda insanların cok zorlandıklarını okuduğum yazıları mevcut
Senin tüp bebeklemi oldu yoksaİyi akşamlar, bebeğe kilo aldıran denenmiş bişiler biliyor musunuz acaba 34. Haftadayız hala 2 kg olmamış bebekerken doğuma alabilirim dedi dr.
Ay benim de ilk denemede öyle sıkışık gitmemiştim orda su icirdiler baktılar olmaması tekrar su iç gel dediler en son çok sıkıştım transfer yaptık 10 dakika sonra tutamadım lavaboya kactim üstümü giyinene kadar yapacam sandım öyle kötu bir anı olmuştuEvet canım biraz zorlanıyor insan.çabuk sıkışmak için suyu içiyosun ya birden sıkışıyosun mesela ben bugün 1 litre bitirdim baktılar tam sıkışmamışım yarım saat falan daha beklettiler Ama o ara yani odaya yapıcak vaziyete geldim dedim ben sıkıştım çabuk olun neyse aşağı indirdiler falan beni ultrasonla baktı bi kişi vardı dedi çok sıkışmışsınız 1 bardak doldurucak kadar yaptım sonra rahatladım hani işlem hemen olsun diye çok su içiyosun ama fazlada sıkışabiliyorsun
Embriyolardan biyopsi alınıp genetik bir hastalığı falan varmı diye inceleniyor. Sağlıklı olmayanlar elenip sağlıklı olanla yola devam ediliyorO nasil bir islem hiç bilmyrm
Sizmi istyrsnz yoksa doktormu karar verir ben genetiğe baktıralim demiştim ikincisinde istemedi doktorEmbriyolardan biyopsi alınıp genetik bir hastalığı falan varmı diye inceleniyor. Sağlıklı olmayanlar elenip sağlıklı olanla yola devam ediliyor
İlkinde yazacağıma ikincisinde yazmışımSizmi istyrsnz yoksa doktormu karar verir ben genetiğe baktıralim demiştim ikincisinde istemedi doktor
Benim tekrarlayan düşüklerim var. Bu sebepten doktor doğal gebelik değil direk bu şekilde tüp bebek istedi. O yüzden başladık yani tüpe başlamama sebebimiz bizim buyduSizmi istyrsnz yoksa doktormu karar verir ben genetiğe baktıralim demiştim ikincisinde istemedi doktor
Ay sorma yaa bugün bende öyle oldum valla bi an ameliyathaneye gidene kadar bırakıcam zannettimAy benim de ilk denemede öyle sıkışık gitmemiştim orda su icirdiler baktılar olmaması tekrar su iç gel dediler en son çok sıkıştım transfer yaptık 10 dakika sonra tutamadım lavaboya kactim üstümü giyinene kadar yapacam sandım öyle kötu bir anı olmuştu
YAa çok zor Rabbim hepimize hayirli bir kapı açar bizimde sebebi bulamyrlar o bile kafamı kurcalyr delircem gibi oluyor artık varya sabah akşam olsun diye dua eydrm aklımdan cikmyr off yaaa ne kadar zor bir imtihanmis buBenim tekrarlayan düşüklerim var. Bu sebepten doktor doğal gebelik değil direk bu şekilde tüp bebek istedi. O yüzden başladık yani tüpe başlamama sebebimiz bizim buydu
YAa çok zor Rabbim hepimize hayirli bir kapı açar bizimde sebebi bulamyrlar o bile kafamı kurcalyr delircem gibi oluyor artık varya sabah akşam olsun diye dua eydrm aklımdan cikmyr off yaaa ne kadar zorBenim tekrarlayan düşüklerim var. Bu sebepten doktor doğal gebelik değil direk bu şekilde tüp bebek istedi. O yüzden başladık yani tüpe başlamama sebebimiz bizim buydu
Ay sorma yaa bugün bende öyle oldum valla bi an ameliyathaneye gidene kadar bırakıcam zannettimadam bir bardak yap diyince altın bulmuş gibi sevindi
Hosgeldin canımKızlar selam beni de yazın, yaş 28 üçüncü denemem, transfer Ağustos ortasında olacak belli değil tarihi gonapeptyl kullanarak bekliyorum , dondurulmuş embriyo konulacak inşallah hepimizin tutar
Aynen bahsettiğin arkadaşın da tüp bebekle oldu. Kendisi de aret hocada tedavi gördü. Ben tedaviye başlamadan önce ona da sormuştum dr u çalışanları vsSenin tüp bebeklemi oldu yoksa
Allah bağışlasın darısı biizm başımıza inslalahAynen bahsettiğin arkadaşın da tüp bebekle oldu. Kendisi de aret hocada tedavi gördü. Ben tedaviye başlamadan önce ona da sormuştum dr u çalışanları vs
Merhaba ben bugun basladim gunde 4 adet sabah 1 ikindi 1 gece 2 seklinde birde progestan dex basladi doktorum degerim 0,15 çıktı normal mi degil mi anlamadim sizin nasılTransfer öncesi progestan kullanan var mı arkadaşlar
Hangi değerin canım oMerhaba ben bugun basladim gunde 4 adet sabah 1 ikindi 1 gece 2 seklinde birde progestan dex basladi doktorum degerim 0,15 çıktı normal mi degil mi anlamadim sizin nasıl
Progesteron değerim adetin 10. günüHangi değerin canım o
Benim değerime bakmadı doktorum çünkü ben 58 gündür adet olamıyorum o yüzden on gün progestan hap sabah akşam içeceğim sonra bırakıp adet olmayı bekleyeceğim adetin başladığı günden itibaren sayıp 16. Gün tekrar progestana başlayacağım o zaman karar verilecek transfer işlemineMerhaba ben bugun basladim gunde 4 adet sabah 1 ikindi 1 gece 2 seklinde birde progestan dex basladi doktorum degerim 0,15 çıktı normal mi degil mi anlamadim sizin nasıl
Canım göremedim ya inşallah vardır sağlıklı ve hayırlı bir şekilde ama daha idrara geçmemiştir o yüzden görünmüyordurYolluyorum kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?