• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

S scooby-doo rica etsem idrara sıkışık olma durumunu anlatırmısın, bu konuda insanların cok zorlandıklarını okuduğum yazıları mevcut
Evet canım biraz zorlanıyor insan.çabuk sıkışmak için suyu içiyosun ya birden sıkışıyosun mesela ben bugün 1 litre bitirdim baktılar tam sıkışmamışım yarım saat falan daha beklettiler Ama o ara yani odaya yapıcak vaziyete geldim dedim ben sıkıştım çabuk olun neyse aşağı indirdiler falan beni ultrasonla baktı bi kişi vardı dedi çok sıkışmışsınız 1 bardak doldurucak kadar yaptım sonra rahatladım hani işlem hemen olsun diye çok su içiyosun ama fazlada sıkışabiliyorsun 🤪

Evet canım biraz zorlanıyor insan.çabuk sıkışmak için suyu içiyosun ya birden sıkışıyosun mesela ben bugün 1 litre bitirdim baktılar tam sıkışmamışım yarım saat falan daha beklettiler Ama o ara yani odaya yapıcak vaziyete geldim dedim ben sıkıştım çabuk olun neyse aşağı indirdiler falan beni ultrasonla baktı bi kişi vardı dedi çok sıkışmışsınız 1 bardak doldurucak kadar yaptım sonra rahatladım hani işlem hemen olsun diye çok su içiyosun ama fazlada sıkışabiliyorsun 🤪
Ay benim de ilk denemede öyle sıkışık gitmemiştim orda su icirdiler baktılar olmaması tekrar su iç gel dediler en son çok sıkıştım transfer yaptık 10 dakika sonra tutamadım lavaboya kactim üstümü giyinene kadar yapacam sandım öyle kötu bir anı olmuştu😂

Sizmi istyrsnz yoksa doktormu karar verir ben genetiğe baktıralim demiştim ikincisinde istemedi doktor
Benim tekrarlayan düşüklerim var. Bu sebepten doktor doğal gebelik değil direk bu şekilde tüp bebek istedi. O yüzden başladık yani tüpe başlamama sebebimiz bizim buydu

Ay benim de ilk denemede öyle sıkışık gitmemiştim orda su icirdiler baktılar olmaması tekrar su iç gel dediler en son çok sıkıştım transfer yaptık 10 dakika sonra tutamadım lavaboya kactim üstümü giyinene kadar yapacam sandım öyle kötu bir anı olmuştu😂
Ay sorma yaa bugün bende öyle oldum valla bi an ameliyathaneye gidene kadar bırakıcam zannettim 😂 adam bir bardak yap diyince altın bulmuş gibi sevindim 😂

Benim tekrarlayan düşüklerim var. Bu sebepten doktor doğal gebelik değil direk bu şekilde tüp bebek istedi. O yüzden başladık yani tüpe başlamama sebebimiz bizim buydu
YAa çok zor Rabbim hepimize hayirli bir kapı açar bizimde sebebi bulamyrlar o bile kafamı kurcalyr delircem gibi oluyor artık varya sabah akşam olsun diye dua eydrm aklımdan cikmyr off yaaa ne kadar zor bir imtihanmis bu

YAa çok zor Rabbim hepimize hayirli bir kapı açar bizimde sebebi bulamyrlar o bile kafamı kurcalyr delircem gibi oluyor artık varya sabah akşam olsun diye dua eydrm aklımdan cikmyr off yaaa ne kadar zor
Ay sorma yaa bugün bende öyle oldum valla bi an ameliyathaneye gidene kadar bırakıcam zannettim 😂 adam bir bardak yap diyince altın bulmuş gibi sevindi

Merhaba ben bugun basladim gunde 4 adet sabah 1 ikindi 1 gece 2 seklinde birde progestan dex basladi doktorum degerim 0,15 çıktı normal mi degil mi anlamadim sizin nasıl
Benim değerime bakmadı doktorum çünkü ben 58 gündür adet olamıyorum o yüzden on gün progestan hap sabah akşam içeceğim sonra bırakıp adet olmayı bekleyeceğim adetin başladığı günden itibaren sayıp 16. Gün tekrar progestana başlayacağım o zaman karar verilecek transfer işlemine 😔

Back