2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Allah allah hamileyken rapor çıkıyor benim görümcem doğuma kadar kullandı rapor çıkarmıştı o şekidle alıyordu acaba şey etkiler mi onda pıhtılaşma problemi var hani elinde genetik test sonucu var ondan mı rapor çıkartabildi acaba yoksa bizde dün mesela oksaparı 518 den almış eşim iki kutu aldı fazla aldırmadım tedt gününe kadar yetsin test pozitif çıkarsa alırız dedim

kızlar e devlete SGK ilaç yazdım. Orda oksapar iğnenin yazdirilma gününe baktım. Sanırım kullanım süresi dolunca tekrar reçete ettirilip alınabilir.

YAa çok zor Rabbim hepimize hayirli bir kapı açar bizimde sebebi bulamyrlar o bile kafamı kurcalyr delircem gibi oluyor artık varya sabah akşam olsun diye dua eydrm aklımdan cikmyr off yaaa ne kadar zor bir imtihanmis bu
Malesef sebebini bulamamak insanı daha çok düşürüyor. Çok şükür diyorsun biryandan bir sorun yok ama biryandan da birşey olsa çözümü için uğraşırdık bir umut olurdu diyorsun. rabbim sağlıkla nasip etsin hepsi imtihan tabi

Ya bizim süreçlerimiz aynıymış pgt sonucumuz geldi bizim. Geçen haftada histereskopi oldum. Şimdi adet olmayı bekliyorum transfer sürecine başlanacak
Aay benimde böyle olucak ama histereskopiden sonra bir adet kadarmı bekliyorsunuz. Bende bekleme süresi uzun olur diye üzülüyordum

Hosgeldin canım
Aynı durumdayız
Bende adet olmayı bekliyorum.
Denize gitmedim ne olur ne olmaz diye.

Ayda 3 bini bulur o zaman. Sadece kan sulandırıcı tabi. Doktorlar, rutin muayeneleri falan Allah herkesin yardımcısı olsun.

Aynn öyle sorunu bulamayrlar ona bile sevinemyrsn çünkü olmaması en büyük aminn hepimiz icin

Evet kızlar bugün hastahaneden aradılar 6 embriyomda birinci kalite olarak beşinci güne kadar ilerliyor bugün yumurta toplama günüyle beraber bugün 4.gun beklyrm pazartesi transferim olacak nasipse ama adetime de bir 10 gün felan kaldı acaba transferin yapılması doğru olurmuki

Benim doktorum bana git dedi ben opu dan sonra adet olana kadar gittim sorun yok dedi ama transferden sonra kalp atışına kadar yok dedi

Nasılsın ?kendini nasıl hissediyorsun
Çift embriyo mu konmuştu ?
İyiyim canım sağol valla arada bir kasıklarıma ağrı giriyor onun dışında bi sıkıntı yok bana tek embriyo konuldu aslında doktor bana bıraktı ama çift embriyo riskli dedi zayıf olduğum için taşıyamazsın ikiside tutarsa dedi bende hiç riske atmadım.birde şey sorucam bende uçuk virüsü var bu ilaçlardan dolayı galiba bağışıklık düşünce hortladı bi de genital uçuk merkezi aradım hemşire arıcak sizi dediler bu şekilde uçuk kremi asiviral kullanan varmı ya da bilgisi olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…