- 24 Haziran 2022
- 327
- 545
- 33
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
-
Allah allah hamileyken rapor çıkıyor benim görümcem doğuma kadar kullandı rapor çıkarmıştı o şekidle alıyordu acaba şey etkiler mi onda pıhtılaşma problemi var hani elinde genetik test sonucu var ondan mı rapor çıkartabildi acabaBende öyle alıyorum gebelikte rapor yazmıyorlarmış o yüzden her ay sağlık ocağına yazdırıp 1 kutuyu sigortaya diğerlerini ücretli alıyorum, doğuma kadar kullanacakmışım öyle dedi hemşire. Geçen hafta zam geldi 2 kutuya 1100 civarı bişiler verdim galiba bende. Anda 5 kutu kullanıyorum, Allah yardımcımız valla
Kutusu 518 lira galiba içinde 10 tane var eğer rapor çıkıyorsa ki Görümcem raporlu almıştı doğuma kadar bende çıkarırım her ay 1500 lira yapıyor yoksa diğer ilaçlar hariçMerhabaBilgi alabildiniz mi bu konu hakkında? birde ne kadar ödediniz 3 kutu için?
Malesef sebebini bulamamak insanı daha çok düşürüyor. Çok şükür diyorsun biryandan bir sorun yok ama biryandan da birşey olsa çözümü için uğraşırdık bir umut olurdu diyorsun. rabbim sağlıkla nasip etsin hepsi imtihan tabiYAa çok zor Rabbim hepimize hayirli bir kapı açar bizimde sebebi bulamyrlar o bile kafamı kurcalyr delircem gibi oluyor artık varya sabah akşam olsun diye dua eydrm aklımdan cikmyr off yaaa ne kadar zor bir imtihanmis bu
Hayırlısı olsun 2 haftada çıkar dediler bize. Öylemi cıkıyor acabaBen yaptırdım şuan adetimi bekliyorum sonra transfer süreci başlayacak inşallah
Aay benimde böyle olucak ama histereskopiden sonra bir adet kadarmı bekliyorsunuz. Bende bekleme süresi uzun olur diye üzülüyordumYa bizim süreçlerimiz aynıymış pgt sonucumuz geldi bizim. Geçen haftada histereskopi oldum. Şimdi adet olmayı bekliyorum transfer sürecine başlanacak
Hosgeldin canımKızlar size bir sorum olucakben şuan adetimi bekliyorum adet olunca trasfer sürecim başlayacak. Ve 3 günlük faln kafa dağıtmak istiyoruz denize gitmek
Sizce bu durumda denize gitmemde bir sakınca varmı trasfer öncesi bilgisi olan yada doktoruna danışan?
Trasfer sonraya bıraksam deniz sezonu kapanmış olur, birde hamile kalırsam zatn muhtenelen ilk ay çok korkarım yani
Şuan gitmek en mantıklısı gibi geliyor düşünceniz nedir ?
Ayda 3 bini bulur o zaman. Sadece kan sulandırıcı tabi. Doktorlar, rutin muayeneleri falan Allah herkesin yardımcısı olsun.Bende öyle alıyorum gebelikte rapor yazmıyorlarmış o yüzden her ay sağlık ocağına yazdırıp 1 kutuyu sigortaya diğerlerini ücretli alıyorum, doğuma kadar kullanacakmışım öyle dedi hemşire. Geçen hafta zam geldi 2 kutuya 1100 civarı bişiler verdim galiba bende. Anda 5 kutu kullanıyorum, Allah yardımcımız valla
Aynn öyle sorunu bulamayrlar ona bile sevinemyrsn çünkü olmaması en büyük aminn hepimiz icinMalesef sebebini bulamamak insanı daha çok düşürüyor. Çok şükür diyorsun biryandan bir sorun yok ama biryandan da birşey olsa çözümü için uğraşırdık bir umut olurdu diyorsun. rabbim sağlıkla nasip etsin hepsi imtihan tabi
Benim doktorum bana git dedi ben opu dan sonra adet olana kadar gittim sorun yok dedi ama transferden sonra kalp atışına kadar yok dediKızlar size bir sorum olucakben şuan adetimi bekliyorum adet olunca trasfer sürecim başlayacak. Ve 3 günlük faln kafa dağıtmak istiyoruz denize gitmek
Sizce bu durumda denize gitmemde bir sakınca varmı trasfer öncesi bilgisi olan yada doktoruna danışan?
Trasfer sonraya bıraksam deniz sezonu kapanmış olur, birde hamile kalırsam zatn muhtenelen ilk ay çok korkarım yani
Şuan gitmek en mantıklısı gibi geliyor düşünceniz nedir ?
Hadi bakalım gazan mübarek olsunBen adet oldum kızlar pazartesi transfer çalışmaları için gidiyorum doktora heyecan basti
Nasılsın ?kendini nasıl hissediyorsunHadi bakalım gazan mübarek olsun
İyiyim canım sağol valla arada bir kasıklarıma ağrı giriyor onun dışında bi sıkıntı yok bana tek embriyo konuldu aslında doktor bana bıraktı ama çift embriyo riskli dedi zayıf olduğum için taşıyamazsın ikiside tutarsa dedi bende hiç riske atmadım.birde şey sorucam bende uçuk virüsü var bu ilaçlardan dolayı galiba bağışıklık düşünce hortladı bi de genital uçuk merkezi aradım hemşire arıcak sizi dediler bu şekilde uçuk kremi asiviral kullanan varmı ya da bilgisi olanNasılsın ?kendini nasıl hissediyorsun
Çift embriyo mu konmuştu ?
Transfer yapmadan önce muayane edyrmu hayırlısı olsun hakinda benim de pazartesi olacakBenim transferim ertelendi, rahim kalınlığım 8 olmus ama doktorumun icine sinmedi, hayırlısı diyorum
Biz ağustosun 16sında tedaviye başlıycaz inşallahEvet doğru çok ihtiyaç duyuyor insansiz transferden ne kadar önce gitmiştiniz
Histeroskopi sonrası adet olunca gel dedi bana doktorum yani bi aksilik görülmüyorsa başlatıyor beklemeye gerek yokmuşAay benimde böyle olucak ama histereskopiden sonra bir adet kadarmı bekliyorsunuz. Bende bekleme süresi uzun olur diye üzülüyordum
Benimde öyle olucak galiba gebelik olursa bnde gebelik süresince kullancam çünkü, bilgi için teşekkür ederimOksapar iğnenin bir kutusu 520 TL cnm. Ben şuan mecburen iki kutu ücretli aldım. Hamilelik olunca rapor çıkarılıyor dedi arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?