• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Bende öyle alıyorum gebelikte rapor yazmıyorlarmış o yüzden her ay sağlık ocağına yazdırıp 1 kutuyu sigortaya diğerlerini ücretli alıyorum, doğuma kadar kullanacakmışım öyle dedi hemşire. Geçen hafta zam geldi 2 kutuya 1100 civarı bişiler verdim galiba bende. Anda 5 kutu kullanıyorum, Allah yardımcımız valla
Ya öylemi bende hamile kalırsam doğuma kadar kullanıcam ama bence rapor çıkması lazım ya ben bunu bi araştırıyım

Ayda 3 bini bulur o zaman. Sadece kan sulandırıcı tabi. Doktorlar, rutin muayeneleri falan Allah herkesin yardımcısı olsun.
Kızlar biraz baktım okudum ama gebelikde herkes raporlu ücretsiz alıyormuş

Eklentiler

• C81C4E19-9274-4E3B-8DC4-698F2338270E.png
    C81C4E19-9274-4E3B-8DC4-698F2338270E.png
    218,1 KB · Görüntüleme: 60
İyiyim canım sağol valla arada bir kasıklarıma ağrı giriyor onun dışında bi sıkıntı yok bana tek embriyo konuldu aslında doktor bana bıraktı ama çift embriyo riskli dedi zayıf olduğum için taşıyamazsın ikiside tutarsa dedi bende hiç riske atmadım.birde şey sorucam bende uçuk virüsü var bu ilaçlardan dolayı galiba bağışıklık düşünce hortladı bi de genital uçuk merkezi aradım hemşire arıcak sizi dediler bu şekilde uçuk kremi asiviral kullanan varmı ya da bilgisi olan 🤔
Yerleşme ağrısıdır Allah’ın izniyle 🧿💓

Liv Hospital Ziya hoca da 15-20 Ağustos arası olacak dondurulmuş Embriyo transferim için bugün adetimin üçüncü günü günde 4 adet estrofem gün aşırı gonapeptyl iğne sabah akşam glifor kullanıyoruz gelişmeleri yazarım yine size kızlar progestoronum 0,1 11 ağustosta kontrole gidicem

Kızlar biraz baktım okudum ama gebelikde herkes raporlu ücretsiz alıyormuş
Ama galiba raporlu alabilmek için anladığım kadarıyla pıhtılaşma probleminin olması lazım yoksa rapor çıkmıyor benim görümcemde kalp damardan rapor çıkarttırdı elinde pıhtılaşma problemi olduğuna dair genetik test sonucu vardı
Yerleşme ağrısıdır Allah’ın izniyle 🧿💓
İnşallah canım bakalım çok düşünmemeye sürekli yatmamaya çalışıyorum 🥰
Ben mesajını bugün gördüm cnm ebet oldu transferim evdeyim şimdi
Hayırlı olsun canım güzel haberlerini alırız inşallah burdan 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Bu ilaçların pahalılığı ne olacak gerçekten anlamıyorum....
Bende öyle alıyorum gebelikte rapor yazmıyorlarmış o yüzden her ay sağlık ocağına yazdırıp 1 kutuyu sigortaya diğerlerini ücretli alıyorum, doğuma kadar kullanacakmışım öyle dedi hemşire. Geçen hafta zam geldi 2 kutuya 1100 civarı bişiler verdim galiba bende. Anda 5 kutu kullanıyorum, Allah yardımcımız valla

Benim bugün adetimin 9. günü, şimdilik sadece Estrofem, Folbiol ve Coraspin kullanıyordum. Bu sabah lekelenme şeklinde hafif bir kanamam oldu. Merkezdeki hemşireme yazdım hemen. Coraspin’i şimdilik kesmemi söyledi doktorum. Off, umarım bir sorun çıkmaz da transferim gerçekleşir. Önceki denememde hiç böyle bir kanama olmamıştı.

Kızlar size bir sorum olucak🌝 ben şuan adetimi bekliyorum adet olunca trasfer sürecim başlayacak. Ve 3 günlük faln kafa dağıtmak istiyoruz denize gitmek
Sizce bu durumda denize gitmemde bir sakınca varmı trasfer öncesi bilgisi olan yada doktoruna danışan?
Trasfer sonraya bıraksam deniz sezonu kapanmış olur, birde hamile kalırsam zatn muhtenelen ilk ay çok korkarım yani
Şuan gitmek en mantıklısı gibi geliyor düşünceniz nedir ?

Biz de ilk transferden sonra tatile çıktık. Doktorum üç günlük istirahat sonrası denize (havuza değil!) girmemde bir sakınca olmadığını söyledi. Sadece Progestan fitil kullanıyorsanız denize girmeden biraz vakit geçmesi gerekiyor, fitilin etkisini yitirmemesi için. Tabii her doktor başka bir şey söylüyor, ama en nihayetinde karar sizin.
Öncesinde ise bir sorun olacağını sanmıyorum. Rahimde bir işlem yapılmadıkça enfeksiyon o kadar düşük bir ihtimal ki.

Back