• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Merhaba inşallah tüm dualarimiz kabul olur benim tranfer olalı 11.günum bu gün.
4 gün kaldı kan testine kesinlikle öncesinde test yapmamam söylenmesine rağmen dayanamadım bu gün yaptım sonuç hüsran :KK43:( ağla ağla içim dışıma çıktı eşime de söyleyemedim:KK43:( nette biraz gezindim testler bazen negatif cikabiliyormus kendimimi kandırıyorum bilmiyorum, daha önce yasayan oldu mu bu durumu ?
Testini atsana bakalım kuzum

Eklentiler

• 20220729_210812.jpg
    20220729_210812.jpg
    165,7 KB · Görüntüleme: 78
Merhaba inşallah tüm dualarimiz kabul olur benim tranfer olalı 11.günum bu gün.
4 gün kaldı kan testine kesinlikle öncesinde test yapmamam söylenmesine rağmen dayanamadım bu gün yaptım sonuç hüsran :KK43:( ağla ağla içim dışıma çıktı eşime de söyleyemedim:KK43:( nette biraz gezindim testler bazen negatif cikabiliyormus kendimimi kandırıyorum bilmiyorum, daha önce yasayan oldu mu bu durumu ?
Yaaaa çok üzüldüm ilk denememi yoksa ama bak daha 4 gününde var bazen testler yanıltıcı oluyor test gününu bekle önce kana geçer sonra idrara ben o yüzden test gününe kadar test yapmyrm niye 15.gunmu senin test günün ya 12 ya 10 diye bilyrm test günleri

Back