- 5 Nisan 2021
- 97
- 100
- 43
- 26
- Konu Sahibi melekomelek
-
Evet kuzucum oradaydım cuma gidicem kontrole şehir dışına çıkıcam yarınAyy kız ordaymıydın biz çıkmıştık ama o saatte galiba.pazartesi mi gidicen tekrar kontrole
İnşallah sana sımsıkı tutunurBen yaptırım sonra ngs yaptırdım 1 embriyom var saglikli
Testini atsana bakalım kuzumMerhaba inşallah tüm dualarimiz kabul olur benim tranfer olalı 11.günum bu gün.
4 gün kaldı kan testine kesinlikle öncesinde test yapmamam söylenmesine rağmen dayanamadım bu gün yaptım sonuç hüsran( ağla ağla içim dışıma çıktı eşime de söyleyemedim ( nette biraz gezindim testler bazen negatif cikabiliyormus kendimimi kandırıyorum bilmiyorum, daha önce yasayan oldu mu bu durumu ?
Testini atsana bakalım kuzum
Yolluyorum kuzumTestini atsana bakalım kuzum
Yolluyorum kuzum
Teşekkür ederim cevap için.Bebe bisküvisi süt karışımı kaşar peynir muz canım bol bol ye
Kaşar peyniri özellikle çok aldırıyormuşTeşekkür ederim cevap için.hemen denicem inşaallah işe yarar bendede
Ben kullandım gün de2 kere transfer sonrası 3 e çıkardı doktorTransfer öncesi progestan kullanan var mı arkadaşlar
Ben 50mg iğne şeklinde kullanıyorumTransfer öncesi progestan kullanan var mı arkadaşlar
Teşekkür ederimKaşar peyniri özellikle çok aldırıyormuş
Amiin insallah hayırlısiylaİnşallah sana sımsıkı tutunurBende 3 tane gönderdim bir bucuk hafta oldu bakalım ne gelcek sonuc
Aynn öyleValla onun zaten doğucağı varsa atlasanda zıplasanda doğuyor doğmıcaksada istersen pamuklara sar yinede olacağın önüne geçemiyor insan Allah ol derse olur nasip kısmet ben çok inanıyorum insan nasibinin ötesine geçemiyor
Aminnnnn diğerleri hep negatifmi olduKızlar selam beni de yazın, yaş 28 üçüncü denemem, transfer Ağustos ortasında olacak belli değil tarihi gonapeptyl kullanarak bekliyorum , dondurulmuş embriyo konulacak inşallah hepimizin tutar
Yaaaa çok üzüldüm ilk denememi yoksa ama bak daha 4 gününde var bazen testler yanıltıcı oluyor test gününu bekle önce kana geçer sonra idrara ben o yüzden test gününe kadar test yapmyrm niye 15.gunmu senin test günün ya 12 ya 10 diye bilyrm test günleriMerhaba inşallah tüm dualarimiz kabul olur benim tranfer olalı 11.günum bu gün.
4 gün kaldı kan testine kesinlikle öncesinde test yapmamam söylenmesine rağmen dayanamadım bu gün yaptım sonuç hüsran( ağla ağla içim dışıma çıktı eşime de söyleyemedim ( nette biraz gezindim testler bazen negatif cikabiliyormus kendimimi kandırıyorum bilmiyorum, daha önce yasayan oldu mu bu durumu ?
O nasil bir islem hiç bilmyrmİnşallah
Pgt yaptıran varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?