• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Merhabalar benimde 3 denemem olacak pazartesi doktor randevum var iki dondurulmus embriyom var ilk denemeyi diyafram hernisinden 35 haftada dogum sonrasi kaybettim ikici denememde bos gebelik oldu kismet simdi ucuncuyu denicem izmitten yaziyorum hayirlisi bakalim 🙏

Bizim toplumumuzu bilyrsn sanki sürekli yatmak zorundaymissn gibi gösteriyorlar bende memlekete donecem herkes riskli diyor ilk denemede sonucu alana kadar gitmemiştim

Katlıyorum, bazı şeyler aşırıya kaçıyor gibime geliyor. Anlıyorum tabii, bu kadar uğraş verirken yanlış bir şey yapmamaya çalışıyor herkes. Ama kendiliğinden oluşan gebeliklerde kadınlar hiç bilmeden neler neler yapıyor. Ben de ilk gebeliğimden henüz haberim yokken, dağ bayır ne yürüyüşler yapmıştım. Normal hayatını yaşıyor herkes. Zaten sağlıklı bir gebeliği öyle kolay kolay bir şey etkilemez. Dünyanın en fakir ülkelerinde bile kadınlar ne şartlar altında hamile kalıp çocuk doğuruyor.

Merhaba💐
Güzel sonuçlar alın hepiniz inşallah☺️
Benimde bebeler pgt de sağlıklı gelen olursa inşallah histereskopi olup transfere hazırlancam inşallah eylül sonlarına falan yetişirim belki🙈
Hosgeldin canım
Kaçıncı denemen ?
Ve kaç yaşındasın
Seni de listeye ekleyeyim

Merhabalar benimde 3 denemem olacak pazartesi doktor randevum var iki dondurulmus embriyom var ilk denemeyi diyafram hernisinden 35 haftada dogum sonrasi kaybettim ikici denememde bos gebelik oldu kismet simdi ucuncuyu denicem izmitten yaziyorum hayirlisi bakalim 🙏
Hoşgeldin canım
çok üzücü Allah sabır versin
İnşallah bu son denemen olur ve sağlıkla kucağına alırsın evladını.

Kaybınız için çok üzgünüm. İnşallah bundan sonra her şeyin en güzeli olur sizin için.

Merhaba💐
Güzel sonuçlar alın hepiniz inşallah☺️
Benimde bebeler pgt de sağlıklı gelen olursa inşallah histereskopi olup transfere hazırlancam inşallah eylül sonlarına falan yetişirim belki🙈
Amin cumlemizin ❤️ hepimiz güzel haber veririz
Katlıyorum, bazı şeyler aşırıya kaçıyor gibime geliyor. Anlıyorum tabii, bu kadar uğraş verirken yanlış bir şey yapmamaya çalışıyor herkes. Ama kendiliğinden oluşan gebeliklerde kadınlar hiç bilmeden neler neler yapıyor. Ben de ilk gebeliğimden henüz haberim yokken, dağ bayır ne yürüyüşler yapmıştım. Normal hayatını yaşıyor herkes. Zaten sağlıklı bir gebeliği öyle kolay kolay bir şey etkilemez. Dünyanın en fakir ülkelerinde bile kadınlar ne şartlar altında hamile kalıp çocuk doğuruyor.
Aynn bende öyle düşünüyorum sürekli yat yat dahada psikolojim bozuluyor oburunde yattım hicbirsey yapmadım neden olmadı tabi arada yat arada kalk gez dolaş agir iş yapma dikkat et öyle hep yat yat olmuyor

Amin cumlemizin ❤️ hepimiz güzel haber veririz

Aynn bende öyle düşünüyorum sürekli yat yat dahada psikolojim bozuluyor oburunde yattım hicbirsey yapmadım neden olmadı tabi arada yat arada kalk gez dolaş agir iş yapma dikkat et öyle hep yat yat olmuyor
İnşallah 💕
Pgt yaptıran varmı ?

İyi akşamlar, bebeğe kilo aldıran denenmiş bişiler biliyor musunuz acaba 34. Haftadayız hala 2 kg olmamış bebekerken doğuma alabilirim dedi dr.

Merhaba inşallah tüm dualarimiz kabul olur benim tranfer olalı 11.günum bu gün.
4 gün kaldı kan testine kesinlikle öncesinde test yapmamam söylenmesine rağmen dayanamadım bu gün yaptım sonuç hüsran :(( ağla ağla içim dışıma çıktı eşime de söyleyemedim:(( nette biraz gezindim testler bazen negatif cikabiliyormus kendimimi kandırıyorum bilmiyorum, daha önce yasayan oldu mu bu durumu ?

Valla onun zaten doğucağı varsa atlasanda zıplasanda doğuyor doğmıcaksada istersen pamuklara sar yinede olacağın önüne geçemiyor insan Allah ol derse olur nasip kısmet ben çok inanıyorum insan nasibinin ötesine geçemiyor

Back