- 20 Haziran 2022
- 524
- 709
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
Bizim toplumumuzu bilyrsn sanki sürekli yatmak zorundaymissn gibi gösteriyorlar bende memlekete donecem herkes riskli diyor ilk denemede sonucu alana kadar gitmemiştim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallahHiçbir zaman umudunu kaybetme Allah tan ümit kesilmez bir bildiği vardır mutlaka bir zamanı gönlünü ferah tut rabbim en güzel kapıları açar elbet
Bizim toplumumuzu bilyrsn sanki sürekli yatmak zorundaymissn gibi gösteriyorlar bende memlekete donecem herkes riskli diyor ilk denemede sonucu alana kadar gitmemiştim
Aynen canım instagramda hikayesinde paylaşmışCidden miii kız ben görmedim nerde instagramda mı kız
Hosgeldin canımMerhaba
Güzel sonuçlar alın hepiniz inşallah
Benimde bebeler pgt de sağlıklı gelen olursa inşallah histereskopi olup transfere hazırlancam inşallah eylül sonlarına falan yetişirim belki
Hoşgeldin canımMerhabalar benimde 3 denemem olacak pazartesi doktor randevum var iki dondurulmus embriyom var ilk denemeyi diyafram hernisinden 35 haftada dogum sonrasi kaybettim ikici denememde bos gebelik oldu kismet simdi ucuncuyu denicem izmitten yaziyorum hayirlisi bakalim
Hoşbuldum canım ilk denemem olucak inşallah 27 yaşındayımHosgeldin canım
Kaçıncı denemen ?
Ve kaç yaşındasın
Seni de listeye ekleyeyim
Merhabalar benimde 3 denemem olacak pazartesi doktor randevum var iki dondurulmus embriyom var ilk denemeyi diyafram hernisinden 35 haftada dogum sonrasi kaybettim ikici denememde bos gebelik oldu kismet simdi ucuncuyu denicem izmitten yaziyorum hayirlisi bakalim
Amin cumlemizin hepimiz güzel haber veririzMerhaba
Güzel sonuçlar alın hepiniz inşallah
Benimde bebeler pgt de sağlıklı gelen olursa inşallah histereskopi olup transfere hazırlancam inşallah eylül sonlarına falan yetişirim belki
Aynn bende öyle düşünüyorum sürekli yat yat dahada psikolojim bozuluyor oburunde yattım hicbirsey yapmadım neden olmadı tabi arada yat arada kalk gez dolaş agir iş yapma dikkat et öyle hep yat yat olmuyorKatlıyorum, bazı şeyler aşırıya kaçıyor gibime geliyor. Anlıyorum tabii, bu kadar uğraş verirken yanlış bir şey yapmamaya çalışıyor herkes. Ama kendiliğinden oluşan gebeliklerde kadınlar hiç bilmeden neler neler yapıyor. Ben de ilk gebeliğimden henüz haberim yokken, dağ bayır ne yürüyüşler yapmıştım. Normal hayatını yaşıyor herkes. Zaten sağlıklı bir gebeliği öyle kolay kolay bir şey etkilemez. Dünyanın en fakir ülkelerinde bile kadınlar ne şartlar altında hamile kalıp çocuk doğuruyor.
İnşallahAmin cumlemizin hepimiz güzel haber veririz
Aynn bende öyle düşünüyorum sürekli yat yat dahada psikolojim bozuluyor oburunde yattım hicbirsey yapmadım neden olmadı tabi arada yat arada kalk gez dolaş agir iş yapma dikkat et öyle hep yat yat olmuyor
Transfer öncesi progestan kullanan var mı arkadaşlar
Benim opudan sonra adetim bir kere oldu doktor adet olamıyorum diye verdi on gün kullanıp bırakacağım adet olunca tekrar başlayacağım transferim gün geçtikçe gecikiyor 24 mayısta opu oldumTransfere 5-6 gün kala başlamıştım ilk seferinde.
Ben yaptırım sonra ngs yaptırdım 1 embriyom var saglikliİnşallah
Pgt yaptıran varmı ?
Valla onun zaten doğucağı varsa atlasanda zıplasanda doğuyor doğmıcaksada istersen pamuklara sar yinede olacağın önüne geçemiyor insan Allah ol derse olur nasip kısmet ben çok inanıyorum insan nasibinin ötesine geçemiyorKatlıyorum, bazı şeyler aşırıya kaçıyor gibime geliyor. Anlıyorum tabii, bu kadar uğraş verirken yanlış bir şey yapmamaya çalışıyor herkes. Ama kendiliğinden oluşan gebeliklerde kadınlar hiç bilmeden neler neler yapıyor. Ben de ilk gebeliğimden henüz haberim yokken, dağ bayır ne yürüyüşler yapmıştım. Normal hayatını yaşıyor herkes. Zaten sağlıklı bir gebeliği öyle kolay kolay bir şey etkilemez. Dünyanın en fakir ülkelerinde bile kadınlar ne şartlar altında hamile kalıp çocuk doğuruyor.
Evet salı progestan iğneye başlattı doktor bugün transferim gerçekleştiTransfer öncesi progestan kullanan var mı arkadaşlar
Bebe bisküvisi süt karışımı kaşar peynir muz canım bol bol yeİyi akşamlar, bebeğe kilo aldıran denenmiş bişiler biliyor musunuz acaba 34. Haftadayız hala 2 kg olmamış bebekerken doğuma alabilirim dedi dr.