• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Hadi hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻

Cok sevindim canm insallah sıkı sıkı tutunur darısı bizlere inşallah 🤲

Ayy çok güzel Allah'ım emeklerin karşılığını hayırlı eyle inşallah nasıl bir duygu

Bende adeti bekliyorum inanılmaz heyecanlıyım bir dibe iniyorum bi umut dolu bir gün kesin tutacak diyorum çok karmaşık haldeyim yaa off normal mi
Çok sağolun kızlar Allah razı olsun şimdi beklemek düşüyor bize.valla heyecan konusunda bende aynıyım bi olucak diyorum bi içime hüzün çöküyor tutmıcam galiba diyorum bence ilaçlarında etkisi var bir sürü hormon yükleniyor vücuda

Çok sağolun kızlar Allah razı olsun şimdi beklemek düşüyor bize.valla heyecan konusunda bende aynıyım bi olucak diyorum bi içime hüzün çöküyor tutmıcam galiba diyorum bence ilaçlarında etkisi var bir sürü hormon yükleniyor vücuda

Öyle kesinlikle. Hem fiziksel ve duygusal anlamda zorlayıcı bir süreç, üstüne bir de o kadar hormon ilacı. İnsan allak bullak oluyor.

Hepimize aynısı oluyor inanın ki. Temmuz’da ilk transferim oldu, önce sonucum pozitif çıktı sevindim, sonra kimyasal oldu hcg düştü üzüldüm. Hatta kanamam o kadar yoğundu ki, inanılmaz kötü hissettim.
Sürekli öyledir zaten, bir bulutların üzerinde hissediyorum, her şey çok güzel olacak. Bir dibe vuruyorum, niye her şey böyle oldu diye. Ama işte umut böyle bir şey. Ne kadar üzülsek de bir yerden yolunu bulup yerleşiyor insanın içine.
İkinci transferim hemen birincinin peşine geldiği için fazla üzülmeye vaktim olmadı bile. Şimdi yine aynı heyecanla aynı aşamaları katediyorum. İnşallah bu sefer sonucu güzel olur 🙏🏻
Hepimiz için umut ediyorum.
Benimde ayni oldu kasim ayinda ama ben hemen tedaviye baslamadim erken degilmiydi

Kızlar transferi oldum hayırlısı bakalım yatıyorum şimdi yarım saat yatıp çıkıcaz sonra.birde benim endometrium kalınlığı 10.4 mm miş.doktorun eğer uygun kalınlık yoksa onu riske atmaz merak etme canım ama sorabilirsin tabi ben her merak ettiğimi soruyorum ☺️
Anladım soracam bende inşallah hakkında hayırlısı olur burada hayırlı haberlerimizi veririz birbirimize transferden sonra ne yapyrsnz ne yapmayı dusnyrsn normal hayatta devammi

Ayy bu hepimizde içim içimi kemiryr şimdiden başladı ilk denememde çok umutluydum doktor çok umutlu konustu ama olmadı Cok üzüldüm birdaha denemem dedim ama tekrra o istek geliyor bir yerden tutyrsn nasip bakalım

Benimde ayni oldu kasim ayinda ama ben hemen tedaviye baslamadim erken degilmiydi

Normalde nasıl oluyor bilmiyorum. Bende endometriozis dışında bir de adenomyozis olduğu için transferden 3 ay kadar önce Zoladex iğne yapılmıştı, suni menopoza sokuyor bir süre. Kimyasal olduğunu öğrendikten sonra doktoruma sordum, süreç şimdi nasıl ilerleyecek diye. Adetin ikinci günü muayene ve kan tahlili yapıldı. Zoladex’in etkisi hazır devam ediyorken hiç zaman kaybetmeden ikinci transfere başlayalım dedi, ben de ilaçlara başladım.

Ben ekim ayinda yaptirdim dusukle sonuclandi simdi agustos eylul gibi dondurulmus embriyolarim var onlar transfer edilecek benim arrette ikinci olacak
Benimde ikinci transfer ilkinden bir kızım var ellerinizden öper 🌷
Anladım soracam bende inşallah hakkında hayırlısı olur burada hayırlı haberlerimizi veririz birbirimize transferden sonra ne yapyrsnz ne yapmayı dusnyrsn normal hayatta devammi
Valla öyle sürekli yat ayağa kalkam gibi şeyler demediler aksine yanımda ki benimle aynı anda transfer olan kadın tatile gidicekmiş sadece ağır iş yapılmıcak bi de karın kaslarını zorlayacak hareketler yapmıcakmışım

Ayy bu hepimizde içim içimi kemiryr şimdiden başladı ilk denememde çok umutluydum doktor çok umutlu konustu ama olmadı Cok üzüldüm birdaha denemem dedim ama tekrra o istek geliyor bir yerden tutyrsn nasip bakalım
Hiçbir zaman umudunu kaybetme Allah tan ümit kesilmez bir bildiği vardır mutlaka bir zamanı gönlünü ferah tut rabbim en güzel kapıları açar elbet 🥰

Benimde ikinci transfer ilkinden bir kızım var ellerinizden öper 🌷

Valla öyle sürekli yat ayağa kalkam gibi şeyler demediler aksine yanımda ki benimle aynı anda transfer olan kadın tatile gidicekmiş sadece ağır iş yapılmıcak bi de karın kaslarını zorlayacak hareketler yapmıcakmış

Back