- 24 Haziran 2022
- 327
- 545
- 33
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
-
Hadi hayırlısı olsun inşallah
Cok sevindim canm insallah sıkı sıkı tutunur darısı bizlere inşallah
Ayy çok güzel Allah'ım emeklerin karşılığını hayırlı eyle inşallah nasıl bir duygu
Çok sağolun kızlar Allah razı olsun şimdi beklemek düşüyor bize.valla heyecan konusunda bende aynıyım bi olucak diyorum bi içime hüzün çöküyor tutmıcam galiba diyorum bence ilaçlarında etkisi var bir sürü hormon yükleniyor vücudaBende adeti bekliyorum inanılmaz heyecanlıyım bir dibe iniyorum bi umut dolu bir gün kesin tutacak diyorum çok karmaşık haldeyim yaa off normal mi
Kontrole gidince belli olurBenim de bir dahaki kontrolüm 4’ünde
Gerçekten de aynı güne denk gelebilir transferimiz.
Çok sağolun kızlar Allah razı olsun şimdi beklemek düşüyor bize.valla heyecan konusunda bende aynıyım bi olucak diyorum bi içime hüzün çöküyor tutmıcam galiba diyorum bence ilaçlarında etkisi var bir sürü hormon yükleniyor vücuda
Ben ekim ayinda yaptirdim dusukle sonuclandi simdi agustos eylul gibi dondurulmus embriyolarim var onlar transfer edilecek benim arrette ikinci olacakYaa ne güzel sizin ne aşamada şuan geçmişte yazdıysanız kusura bakmayın hatırlayamadım
Amin cumlemizdenİşte o uygunluğu rahiminden dolayı dedi.
Hayırlısı olsun bakalım.
Benimde ayni oldu kasim ayinda ama ben hemen tedaviye baslamadim erken degilmiydiHepimize aynısı oluyor inanın ki. Temmuz’da ilk transferim oldu, önce sonucum pozitif çıktı sevindim, sonra kimyasal oldu hcg düştü üzüldüm. Hatta kanamam o kadar yoğundu ki, inanılmaz kötü hissettim.
Sürekli öyledir zaten, bir bulutların üzerinde hissediyorum, her şey çok güzel olacak. Bir dibe vuruyorum, niye her şey böyle oldu diye. Ama işte umut böyle bir şey. Ne kadar üzülsek de bir yerden yolunu bulup yerleşiyor insanın içine.
İkinci transferim hemen birincinin peşine geldiği için fazla üzülmeye vaktim olmadı bile. Şimdi yine aynı heyecanla aynı aşamaları katediyorum. İnşallah bu sefer sonucu güzel olur
Hepimiz için umut ediyorum.
Anladım soracam bende inşallah hakkında hayırlısı olur burada hayırlı haberlerimizi veririz birbirimize transferden sonra ne yapyrsnz ne yapmayı dusnyrsn normal hayatta devammiKızlar transferi oldum hayırlısı bakalım yatıyorum şimdi yarım saat yatıp çıkıcaz sonra.birde benim endometrium kalınlığı 10.4 mm miş.doktorun eğer uygun kalınlık yoksa onu riske atmaz merak etme canım ama sorabilirsin tabi ben her merak ettiğimi soruyorum
İyi 7mm üstü beklenir ilk muayenede zaten gittikçe kalınlaşırKızlar bende aret beyden muayeneden çıktım şimdi Adetin 9. Günü 7mm çıktı kalınlık ve pazartesiye kadar izin vermedi cuma görmem lazım dedi sizce kalınlık nasıl gününe göre
Ayy bu hepimizde içim içimi kemiryr şimdiden başladı ilk denememde çok umutluydum doktor çok umutlu konustu ama olmadı Cok üzüldüm birdaha denemem dedim ama tekrra o istek geliyor bir yerden tutyrsn nasip bakalımÇok sağolun kızlar Allah razı olsun şimdi beklemek düşüyor bize.valla heyecan konusunda bende aynıyım bi olucak diyorum bi içime hüzün çöküyor tutmıcam galiba diyorum bence ilaçlarında etkisi var bir sürü hormon yükleniyor vücuda
Amin Allah razı olsn insallah olurOlur inşallah canım Allah büyük
Benimde ayni oldu kasim ayinda ama ben hemen tedaviye baslamadim erken degilmiydi
Bende bekliyorum sabirsizliklaBende adeti bekliyorum inanılmaz heyecanlıyım bir dibe iniyorum bi umut dolu bir gün kesin tutacak diyorum çok karmaşık haldeyim yaa off normal mi
Cidden miiiCanım scooby biraz önce aret hocanın hikayesinde gördüm. Anne adayımızın 2. Gebeliği için donmuş embriyo transferi yapıyoruz diye yazmış.
Bende dedim kesin bu bizim S scooby-doo
Benimde ikinci transfer ilkinden bir kızım var ellerinizden öperBen ekim ayinda yaptirdim dusukle sonuclandi simdi agustos eylul gibi dondurulmus embriyolarim var onlar transfer edilecek benim arrette ikinci olacak
Valla öyle sürekli yat ayağa kalkam gibi şeyler demediler aksine yanımda ki benimle aynı anda transfer olan kadın tatile gidicekmiş sadece ağır iş yapılmıcak bi de karın kaslarını zorlayacak hareketler yapmıcakmışımAnladım soracam bende inşallah hakkında hayırlısı olur burada hayırlı haberlerimizi veririz birbirimize transferden sonra ne yapyrsnz ne yapmayı dusnyrsn normal hayatta devammi
Hiçbir zaman umudunu kaybetme Allah tan ümit kesilmez bir bildiği vardır mutlaka bir zamanı gönlünü ferah tut rabbim en güzel kapıları açar elbetAyy bu hepimizde içim içimi kemiryr şimdiden başladı ilk denememde çok umutluydum doktor çok umutlu konustu ama olmadı Cok üzüldüm birdaha denemem dedim ama tekrra o istek geliyor bir yerden tutyrsn nasip bakalım
Ayy kız ordaymıydın biz çıkmıştık ama o saatte galiba.pazartesi mi gidicen tekrar kontroleKızlar bende aret beyden muayeneden çıktım şimdi Adetin 9. Günü 7mm çıktı kalınlık ve pazartesiye kadar izin vermedi cuma görmem lazım dedi sizce kalınlık nasıl gününe göre
Benimde ikinci transfer ilkinden bir kızım var ellerinizden öper
Valla öyle sürekli yat ayağa kalkam gibi şeyler demediler aksine yanımda ki benimle aynı anda transfer olan kadın tatile gidicekmiş sadece ağır iş yapılmıcak bi de karın kaslarını zorlayacak hareketler yapmıcakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?