- Konu Sahibi melekomelek
-
Canım 10 ağustos adetinin kaçıncı günü oluyor.
Rahimin uygun olmasa taze transferi göze alamazlar.Adet kamar daha önce duymuştum o doktoru benimde Ataşehir Memorial Fırat Tülek ben memnunum da suan sanki bana eksik bilgi veriyormuş gibi geldi rahim oncemi kalinmi onu gic demedi
Anladım canım.Bugün 8. günüm, 10 Ağustos 20. gün olacak.
Kızlar şuan bu benim aklıma çok takıldı benim doktorum hiç rahim kalınlığı için hiçbir şekilde bana bilgi vermedi suan çok merak ettim nasıl sorucam ben
Valla gerçekten şuan içim rahatladı ne bilim aklıma takıldı birden bu evrede bilyrmsnz hersey kafamızı kurcaliyorRahimin uygun olmasa taze transferi göze alamazlar.
İçini rahat tut.
Doğru diyorsunz hiç öyle düşünmemiştim çünkü bu ay dondurup gelecek ay transfer yapabilrm demişti sonra bu ay uygundur dediÖzellikle belirtmemişse dahi mutlaka muayenede bakıp ona göre karar veriyordur. Sonuçta belli bir kalınlığa ulaşmadan transfer gerçekleşemez.
Ben de kendi jinekoloğumda takibi yaptırdığım için özellikle sorup sonucu İstanbul’daki Tüp Bebek Merkezime bildiriyorum. Hiç boşuna endişelenmeyin yani
İşte o uygunluğu rahiminden dolayı dedi.Doğru diyorsunz hiç öyle düşünmemiştim çünkü bu ay dondurup gelecek ay transfer yapabilrm demişti sonra bu ay uygundur dedi
Olur inşallah canım Allah büyükAmin inşallah canım benim yaaa beklyrz bizde herşeyi heyecanla beklyrz sonu da güzel olsa
Kızlar transferi oldum hayırlısı bakalım yatıyorum şimdi yarım saat yatıp çıkıcaz sonra.birde benim endometrium kalınlığı 10.4 mm miş.doktorun eğer uygun kalınlık yoksa onu riske atmaz merak etme canım ama sorabilirsin tabi ben her merak ettiğimi soruyorumAdet kamar daha önce duymuştum o doktoru benimde Ataşehir Memorial Fırat Tülek ben memnunum da suan sanki bana eksik bilgi veriyormuş gibi geldi rahim oncemi kalinmi onu gic demedi
Kızlar transferi oldum hayırlısı bakalım yatıyorum şimdi yarım saat yatıp çıkıcaz sonra.birde benim endometrium kalınlığı 10.4 mm miş.doktorun eğer uygun kalınlık yoksa onu riske atmaz merak etme canım ama sorabilirsin tabi ben her merak ettiğimi soruyorum
Kontrolüm oldu saat 12:30 da transfer var kızlar bekliyoruz şimdi
O cinsiyet olayını bende duymuştum aslında biliyorlarmış ama etik olmadığı için söylemiyorlarmış
Sağolun bakalım hayırlısıyla sonuçlansın hepimizin bu
Cok sevindim canm insallah sıkı sıkı tutunur darısı bizlere inşallahKızlar transferi oldum hayırlısı bakalım yatıyorum şimdi yarım saat yatıp çıkıcaz sonra.birde benim endometrium kalınlığı 10.4 mm miş.doktorun eğer uygun kalınlık yoksa onu riske atmaz merak etme canım ama sorabilirsin tabi ben her merak ettiğimi soruyorum
Ayy çok güzel Allah'ım emeklerin karşılığını hayırlı eyle inşallah nasıl bir duyguKızlar transferi oldum hayırlısı bakalım yatıyorum şimdi yarım saat yatıp çıkıcaz sonra.birde benim endometrium kalınlığı 10.4 mm miş.doktorun eğer uygun kalınlık yoksa onu riske atmaz merak etme canım ama sorabilirsin tabi ben her merak ettiğimi soruyorum
Bugün Adetimin 9.günü ayın dördünde kontrol var ondan sonra da 4-5 gün sonra oluyor diğeri gibi olursaÖyle mi dersiniz?
Siz ne durumdasınız şu an?
Bugün Adetimin 9.günü ayın dördünde kontrol var ondan sonra da 4-5 gün sonra oluyor diğeri gibi olursa
Bende adeti bekliyorum inanılmaz heyecanlıyım bir dibe iniyorum bi umut dolu bir gün kesin tutacak diyorum çok karmaşık haldeyim yaa off normal mi
Merhabalar ,
Tüp bebek yolunda epey yorulan ama yine de pes etmeyen biri olarak bu süreci
paylaşmayı ve sizlerle karşılıklı konuşmayı istedim
Yaşım 40, 3 kere olumsuz denemem oldu 1 i kürtaj 2 si negatif ama pes etmeyeceğim tabi ki
En son tedavimde2 kere yumurta topladık ve 6 tane 3. gün embriyolarım ( ) donduruldu.
Ağustos sonu gibi bir aksilik olmazsa transfer olurum diye düşünüyorum.
❤
Transfer olacak arkadaşlarla birbirimize destek olalım lütfen
Transfer öncesi neler yapıyorsunuz dertleşelim...
Kızlarrrrr
Yaşınızı ve kaçıncı denemeniz olduğunu da yazarsanız listemize ekleyeyim
Anne Adayı Yaş Kaçıncı Deneme Transfer Tarihi Sonuç melekomelek 40 4. deneme @Efsaar 32 İlk deneme @nopenoname 38 İlk deneme @Yazkizim32 32 ilk deneme @Bulut347 34 ilk deneme 01.08.2022 ayliss 24 2. deneme @Zaman5432 35 4. deneme T Tuna umut 37 ilk deneme @denz2010 35 İlk deneme @Punk3 35 ilk deneme @nazli busra 26 ilk deneme @fasullebebek1 29 2. deneme S scooby-doo 31 2. deneme 29.07.2022 Mlk anns 34 3. deneme @aaynaa 37 3. deneme @balkiz12345 24 ilk deneme @Hale06can 33 ilk deneme Sulgen 28 ilk deneme K Kelebek 65 24 2. deneme @Ruzgarruya 31 3. deneme Y yasemin hafsaaa 30 3. deneme 30.07.2022 @Maysa2011 29 İlk deneme @morumsuangelll 22 ilk deneme @Elifk61 25 2. deneme @Nazz44 32 ilk deneme S shmily 36 İlk deneme 10.08.2022 @Smileess 32 İlk deneme @HasretimsinEvlat 26 ilk deneme @Hayat su 26 ikinci deneme 06.08.2022 @arzuatmcaa 25 ikinci deneme @gizlidunyam 43 ikinci deneme @Neptunnn 40 ilk deneme @tikitak 30 ilk deneme @turuncu_girl 32 ilk deneme @breeze123 31 ilk deneme
Hayırlı olsun canım29 yalındayım 1. Denemem olacak 1 Ağustos transferim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?