• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Kontrolüm oldu saat 12:30 da transfer var kızlar bekliyoruz şimdi 🌷

O cinsiyet olayını bende duymuştum aslında biliyorlarmış ama etik olmadığı için söylemiyorlarmış ☺️

Sağolun bakalım hayırlısıyla sonuçlansın hepimizin bu gayreti 🌷
Yaa ne güzel kuzum darısı bizlere inşallah senin kaçıncı gün embriyosu döngünün kaçıncı günü transfer olmuş oluyorsun 😇🥰

Yaa ne güzel kuzum darısı bizlere inşallah senin kaçıncı gün embriyosu döngünün kaçıncı günü transfer olmuş oluyorsun 😇🥰
İnşallah canım hepimizin ❤️ Valla bugün 13. Günü adetimin.2 tane 6 günlük 2 tane 3 günlük embriyom varmış.bir tüpte iki tane var dedi ikisi çözdürülücek en uygunu transfer edilicek diğeri geri donduruluyormuş onuda öğrenmiş olduk ☺️

Kontrolüm oldu saat 12:30 da transfer var kızlar bekliyoruz şimdi 🌷

O cinsiyet olayını bende duymuştum aslında biliyorlarmış ama etik olmadığı için söylemiyorlarmış ☺️

Sağolun bakalım hayırlısıyla sonuçlansın hepimizin bu gayreti 🌷

Haydi hayirlisi canim saglikla tutunsun sana 🙏

Ben de reglimi en son opudan sonra 29 Haziran'da olmustum. Bugun beklenen regl gunum her zaman adet olmadan 1 hafta 10 gün önce kasiklarima karnima sancilar vururdu bu ay hic bir sanci hicbir agri yok. Reglim gecikecek mi acaba

İnşallah canım hepimizin ❤️ Valla bugün 13. Günü adetimin.2 tane 6 günlük 2 tane 3 günlük embriyom varmış.bir tüpte iki tane var dedi ikisi çözdürülücek en uygunu transfer edilicek diğeri geri donduruluyormuş onuda öğrenmiş olduk ☺️
Hayırlısı olsun hakkinda çok heyecanlı oluyor insan yaaa hangi hastahane

Haydi hayirlisi canim saglikla tutunsun sana 🙏

Ben de reglimi en son opudan sonra 29 Haziran'da olmustum. Bugun beklenen regl gunum her zaman adet olmadan 1 hafta 10 gün önce kasiklarima karnima sancilar vururdu bu ay hic bir sanci hicbir agri yok. Reglim gecikecek mi acaba
Yumurta toplama işleminden sonra bazen gecikebiliyormuş galiba o kısmı pek bilmiyorum ilk transferim taze embriyoydu yumurt toplama işleminden 3 gün sonra transfer yapılmıştı bana
Hayırlısı olsun hakkinda çok heyecanlı oluyor insan yaaa hangi hastahane
İstanbul tüp bebek merkezi canım a doktorum aret kamar

Kızlar geçen bişey duydum çok şaşırdım şimdi bu genetiğe gönderilen embriyoların cinsiyetini de öğrenebiliyorlarmiş birinden duydum yasakmış söylenmesi ama birine doktoru söylemiş cinsiyetini gizli saklı 😇
Aman hiç önemli değil cinsiyeti öğrenip ne yapcaz saglili olsunda

Ben de endometrium kalınlığına baktırdım bugün. 8,9 mm gayet iyi dedi doktor. İnşallah haftaya da kalınlık ve kan değerlerim iyi çıkarsa 10 Ağustos’ta transferim gerçekleşecek.
Canım 10 ağustos adetinin kaçıncı günü oluyor.

Ben de endometrium kalınlığına baktırdım bugün. 8,9 mm gayet iyi dedi doktor. İnşallah haftaya da kalınlık ve kan değerlerim iyi çıkarsa 10 Ağustos’ta transferim gerçekleşecek.
Kızlar şuan bu benim aklıma çok takıldı benim doktorum hiç rahim kalınlığı için hiçbir şekilde bana bilgi vermedi suan çok merak ettim nasıl sorucam ben

Kızlar odaya çıktık mesanenin dolmasını bekliyoruz su içip duruyorum aslında dolu ama tam değilmiş
Adet kamar daha önce duymuştum o doktoru benimde Ataşehir Memorial Fırat Tülek ben memnunum da suan sanki bana eksik bilgi veriyormuş gibi geldi rahim oncemi kalinmi onu gic demedi

Back