• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Kızlar şuan bu benim aklıma çok takıldı benim doktorum hiç rahim kalınlığı için hiçbir şekilde bana bilgi vermedi suan çok merak ettim nasıl sorucam ben

Özellikle belirtmemişse dahi mutlaka muayenede bakıp ona göre karar veriyordur. Sonuçta belli bir kalınlığa ulaşmadan transfer gerçekleşemez.
Ben de kendi jinekoloğumda takibi yaptırdığım için özellikle sorup sonucu İstanbul’daki Tüp Bebek Merkezime bildiriyorum. Hiç boşuna endişelenmeyin yani ☺️

Özellikle belirtmemişse dahi mutlaka muayenede bakıp ona göre karar veriyordur. Sonuçta belli bir kalınlığa ulaşmadan transfer gerçekleşemez.
Ben de kendi jinekoloğumda takibi yaptırdığım için özellikle sorup sonucu İstanbul’daki Tüp Bebek Merkezime bildiriyorum. Hiç boşuna endişelenmeyin yani ☺️
Doğru diyorsunz hiç öyle düşünmemiştim çünkü bu ay dondurup gelecek ay transfer yapabilrm demişti sonra bu ay uygundur dedi

Adet kamar daha önce duymuştum o doktoru benimde Ataşehir Memorial Fırat Tülek ben memnunum da suan sanki bana eksik bilgi veriyormuş gibi geldi rahim oncemi kalinmi onu gic demedi
Kızlar transferi oldum hayırlısı bakalım yatıyorum şimdi yarım saat yatıp çıkıcaz sonra.birde benim endometrium kalınlığı 10.4 mm miş.doktorun eğer uygun kalınlık yoksa onu riske atmaz merak etme canım ama sorabilirsin tabi ben her merak ettiğimi soruyorum ☺️

Kızlar transferi oldum hayırlısı bakalım yatıyorum şimdi yarım saat yatıp çıkıcaz sonra.birde benim endometrium kalınlığı 10.4 mm miş.doktorun eğer uygun kalınlık yoksa onu riske atmaz merak etme canım ama sorabilirsin tabi ben her merak ettiğimi soruyorum ☺️

Hadi hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻

Kontrolüm oldu saat 12:30 da transfer var kızlar bekliyoruz şimdi 🌷

O cinsiyet olayını bende duymuştum aslında biliyorlarmış ama etik olmadığı için söylemiyorlarmış ☺️

Sağolun bakalım hayırlısıyla sonuçlansın hepimizin bu

Cok sevindim canm insallah sıkı sıkı tutunur darısı bizlere inşallah 🤲

Ayy çok güzel Allah'ım emeklerin karşılığını hayırlı eyle inşallah nasıl bir duygu

Bende adeti bekliyorum inanılmaz heyecanlıyım bir dibe iniyorum bi umut dolu bir gün kesin tutacak diyorum çok karmaşık haldeyim yaa off normal mi

Hepimize aynısı oluyor inanın ki. Temmuz’da ilk transferim oldu, önce sonucum pozitif çıktı sevindim, sonra kimyasal oldu hcg düştü üzüldüm. Hatta kanamam o kadar yoğundu ki, inanılmaz kötü hissettim.
Sürekli öyledir zaten, bir bulutların üzerinde hissediyorum, her şey çok güzel olacak. Bir dibe vuruyorum, niye her şey böyle oldu diye. Ama işte umut böyle bir şey. Ne kadar üzülsek de bir yerden yolunu bulup yerleşiyor insanın içine.
İkinci transferim hemen birincinin peşine geldiği için fazla üzülmeye vaktim olmadı bile. Şimdi yine aynı heyecanla aynı aşamaları katediyorum. İnşallah bu sefer sonucu güzel olur 🙏🏻
Hepimiz için umut ediyorum.

Merhabalar ,

Tüp bebek yolunda epey yorulan ama yine de pes etmeyen biri olarak bu süreci
paylaşmayı ve sizlerle karşılıklı konuşmayı istedim 😍 🥰

Yaşım 40, 3 kere olumsuz denemem oldu 1 i kürtaj 2 si negatif ama pes etmeyeceğim tabi ki 🙈🙈
En son tedavimde 🙏🙏 2 kere yumurta topladık ve 6 tane 3. gün embriyolarım (🥚🥚) donduruldu.
Ağustos sonu gibi bir aksilik olmazsa transfer olurum diye düşünüyorum.

🙏💖🥰🎈🎉🧿🌻🌺

Transfer olacak arkadaşlarla birbirimize destek olalım lütfen
🎀🎀
Transfer öncesi neler yapıyorsunuz dertleşelim...

Kızlarrrrr

Yaşınızı ve kaçıncı denemeniz olduğunu da yazarsanız listemize ekleyeyim🧿🧿

Anne Adayı​
Yaş​
Kaçıncı Deneme​
Transfer Tarihi​
Sonuç :KK200:
melekomelek melekomelek 404. deneme
@Efsaar32İlk deneme
@nopenoname38İlk deneme
@Yazkizim3232ilk deneme
@Bulut34734ilk deneme01.08.2022