• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Çok geçmiş olsun, ben de doğal yoldan tekrarlayan düşükler sonrasında tüp bebeğe başladım. Genetiğe baktınız mı belki oradan kaynaklanıyordur, ngs yaptırıp transfer edilebilir. Başka sebepler de var elbette ama genetik nadir yapılıyor diye hatırlatmak istedim. Hayırlısıyla kavuşursunuz, emeklerinizin karşılığını alırsınız inşallah 🍀🙏🏻
Çok tşk ederim🙏🏻Genetiğe bakıldı. Sadece bağışıklığa bakılmamıştı.

Günaydın kızlar merkeze geldik bekliyoruz son kontrol sonrası bir aksilik çıkmazsa transfer yapılıcak 🌷 dualarınız eksik etmeyin 🤲🏻
Günaydın canım.
Allah hayırlısını versin inşallah.
Aret hoca sana uğurlu gelmiş inşallah ikinci de aynı şekilde olur.
Güzel haberlerini bekliyoruz 🧿🧿

Kızlar geçen bişey duydum çok şaşırdım şimdi bu genetiğe gönderilen embriyoların cinsiyetini de öğrenebiliyorlarmiş birinden duydum yasakmış söylenmesi ama birine doktoru söylemiş cinsiyetini gizli saklı 😇
Bende duymuştum cinsiyeti biliyorlarmış diye.

Kızlar geçen bişey duydum çok şaşırdım şimdi bu genetiğe gönderilen embriyoların cinsiyetini de öğrenebiliyorlarmiş birinden duydum yasakmış söylenmesi ama birine doktoru söylemiş cinsiyetini gizli saklı 😇

Evet, olası bir kürtajı önlemek için yasal kürtaj süresi geçmeden söylemesi yasak.

Kızlar 1 ağustosta transfer olacağım. Doktor 3 kutu oksapar yazmıştı. Devlet sadece bir kutunun parasını ödüyor dedi eczane.diger iki kutuyu parayla aldım. Gebelik olunca rapor çıkar mı?
Canım 1 kutu bitince sağlık ocağından yazdırsaydın yine. Sistemde bittiği görülünce tekrar alabiliyorsun. Oksaparda pahalıydı diye hatırlıyorum.
Rapor için bilgim yok maalesef

Merhaba cancazim ❤️ benimde bugun 13. Gunum adetmi olxam gibi suphe dusuyor biraz bana da bel ağrın var mi acaba seninde
gün olarak peşinden gelerek aynı reaksiyonları yaşıyorum, dün gerçekten daha artan ağrı ve bel tutulması gibi durumlar yaşadım, fakat doktorum bu konuda bilgi vermişti zaten, endometrium kalınlaştıkça bunları yaşayacağım hakkında, aslında bu ağrılar beni sevindirdi, demek ki ilaçlar işe yarıyor ve süreç olumlu ilerliyor:)

Günaydın canım.
Allah hayırlısını versin inşallah.
Aret hoca sana uğurlu gelmiş inşallah ikinci de aynı şekilde olur.
Güzel haberlerini bekliyoruz 🧿🧿
Kontrolüm oldu saat 12:30 da transfer var kızlar bekliyoruz şimdi 🌷
O cinsiyet olayını bende duymuştum aslında biliyorlarmış ama etik olmadığı için söylemiyorlarmış ☺️
bütün güzel dileklerimiz seninle:)
Sağolun bakalım hayırlısıyla sonuçlansın hepimizin bu gayreti 🌷

Back