- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
- Konu Sahibi melekomelek
-
Bağışıklık testi yapılacak bakalım.Rabbim güç kuvvet versin sonu güzel bitsin insalh peki şimdi neler yapilcak düşük olmasın diye
Çok tşk ederimÇok geçmiş olsun, ben de doğal yoldan tekrarlayan düşükler sonrasında tüp bebeğe başladım. Genetiğe baktınız mı belki oradan kaynaklanıyordur, ngs yaptırıp transfer edilebilir. Başka sebepler de var elbette ama genetik nadir yapılıyor diye hatırlatmak istedim. Hayırlısıyla kavuşursunuz, emeklerinizin karşılığını alırsınız inşallah
MerhabaMerhaba canım
Genetik testlerinizi yapmış mıydınız ?
Ngs li mi yaptırıyorsunuz şuan.
Listeye ekleyeceğim yaşını da yazabilir misin
Maşallah güzel toplanmış canım inşallah 6 sida gider 5. Güne rabbim gönlüne göre versin canım16 tane toplandida bugün aradılar 8 tanesi olgun sekiz tanesinden 6 sı dollendi cumartesi sizi tekrar arayacam dedi büyük ihtimalle beşinci güne gider dedi bana
Merhaba canımMerhaba , ben de yeni katılanlardanım. Yaşım 31 ilk denememiz tecrübesiz ve endişeliyim. İnşAllah herkes hayırlı sonuçlar alır…
Günaydın canım.Günaydın kızlar merkeze geldik bekliyoruz son kontrol sonrası bir aksilik çıkmazsa transfer yapılıcakdualarınız eksik etmeyin
Amin inşallah canım benim yaaa beklyrz bizde herşeyi heyecanla beklyrz sonu da güzel olsaMaşallah güzel toplanmış canım inşallah 6 sida gider 5. Güne rabbim gönlüne göre versin canım
Hiç stres yapma yaşında genç yumurta sayında güzel.Amin inşallah canım benim yaaa beklyrz bizde herşeyi heyecanla beklyrz sonu da güzel olsa
Bende duymuştum cinsiyeti biliyorlarmış diye.Kızlar geçen bişey duydum çok şaşırdım şimdi bu genetiğe gönderilen embriyoların cinsiyetini de öğrenebiliyorlarmiş birinden duydum yasakmış söylenmesi ama birine doktoru söylemiş cinsiyetini gizli saklı
Kızlar geçen bişey duydum çok şaşırdım şimdi bu genetiğe gönderilen embriyoların cinsiyetini de öğrenebiliyorlarmiş birinden duydum yasakmış söylenmesi ama birine doktoru söylemiş cinsiyetini gizli saklı
Canım 1 kutu bitince sağlık ocağından yazdırsaydın yine. Sistemde bittiği görülünce tekrar alabiliyorsun. Oksaparda pahalıydı diye hatırlıyorum.Kızlar 1 ağustosta transfer olacağım. Doktor 3 kutu oksapar yazmıştı. Devlet sadece bir kutunun parasını ödüyor dedi eczane.diger iki kutuyu parayla aldım. Gebelik olunca rapor çıkar mı?
Ayy hadi bakalım çok heyecanlıGünaydın kızlar merkeze geldik bekliyoruz son kontrol sonrası bir aksilik çıkmazsa transfer yapılıcakdualarınız eksik etmeyin
gün olarak peşinden gelerek aynı reaksiyonları yaşıyorum, dün gerçekten daha artan ağrı ve bel tutulması gibi durumlar yaşadım, fakat doktorum bu konuda bilgi vermişti zaten, endometrium kalınlaştıkça bunları yaşayacağım hakkında, aslında bu ağrılar beni sevindirdi, demek ki ilaçlar işe yarıyor ve süreç olumlu ilerliyor:)Merhaba cancazimbenimde bugun 13. Gunum adetmi olxam gibi suphe dusuyor biraz bana da bel ağrın var mi acaba seninde
bütün güzel dileklerimiz seninle:)Günaydın kızlar merkeze geldik bekliyoruz son kontrol sonrası bir aksilik çıkmazsa transfer yapılıcakdualarınız eksik etmeyin
Kontrolüm oldu saat 12:30 da transfer var kızlar bekliyoruz şimdiGünaydın canım.
Allah hayırlısını versin inşallah.
Aret hoca sana uğurlu gelmiş inşallah ikinci de aynı şekilde olur.
Güzel haberlerini bekliyoruz
O cinsiyet olayını bende duymuştum aslında biliyorlarmış ama etik olmadığı için söylemiyorlarmışKızlar geçen bişey duydum çok şaşırdım şimdi bu genetiğe gönderilen embriyoların cinsiyetini de öğrenebiliyorlarmiş birinden duydum yasakmış söylenmesi ama birine doktoru söylemiş cinsiyetini gizli saklı
Sağolun bakalım hayırlısıyla sonuçlansın hepimizin bu gayretibütün güzel dileklerimiz seninle:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?