- 27 Aralık 2019
- 1.827
- 1.871
- 133
- 31
- Konu Sahibi melekomelek
-
Hayırlı olsun kac yumurta toplandıKızlar bugün yumurta topladılar yarın haber verecekler bu ay transfer yapacaklarmış çok heyecanlıyım ve korkuyorum
merhaba; benimde bugun başladı bir ağırlık ve hafif bir ağrı, regl başlangıcından sonra 9. günümKizlar merhabatransferleriniz icin bol pozitifler bende bir kac gune transfer olacağım coraspirin ve estrofem kullaniyorum sadece 3 gundur kasigimda yayilan ince bir sizi sanci var bu normal mi sizler nasılsınız
Tedaviniz hayırlı olsun inşallahMerhaba hanımlar, hakkımızda hayırlısı olsun inşaALLAH; benim de son kontrolüm 29 temmuzda olacak ve sonrasında transfer günümüz belirlenecek.
20 temmuz 1. adet günüm, ve adetin 3. gününden başlayarak estrofem, progestan iğne, coraspin, b12 dil altı ve folik asit kullanıyorum.
30 yaşındayım; tüp bebek için ilk denemem.
Normal canım bende de var o ince sızı arada yokluyor
Merhaba cancazimmerhaba; benimde bugun başladı bir ağırlık ve hafif bir ağrı, regl başlangıcından sonra 9. günüm
Hoşgeldin canım ❤Merhaba hanımlar, hakkımızda hayırlısı olsun inşaALLAH; benim de son kontrolüm 29 temmuzda olacak ve sonrasında transfer günümüz belirlenecek.
20 temmuz 1. adet günüm, ve adetin 3. gününden başlayarak estrofem, progestan iğne, coraspin, b12 dil altı ve folik asit kullanıyorum.
Benim transfer yarın heyecan dorukta sabah son kontrol yapılıcak herşey yolundaysa embriyolar çözdürülüp en uygun olanı transfer edilicek bakalım dualarınızı eksik etmeyinİcim rahatladi cancazim teşekkür ederim senin transferin ne zamana tahminen belli mi
İnşallah CanımBenim transfer yarın heyecan dorukta sabah son kontrol yapılıcak herşey yolundaysa embriyolar çözdürülüp en uygun olanı transfer edilicek bakalım dualarınızı eksik etmeyin
Çok heyecanlı gerçekten Allah güzel haberler almayı nasip etsin yarabbimBenim transfer yarın heyecan dorukta sabah son kontrol yapılıcak herşey yolundaysa embriyolar çözdürülüp en uygun olanı transfer edilicek bakalım dualarınızı eksik etmeyin
Habersiz bırakma bizi dualarımız seninle Allah’ın izniyle al gel miniğiniBenim transfer yarın heyecan dorukta sabah son kontrol yapılıcak herşey yolundaysa embriyolar çözdürülüp en uygun olanı transfer edilicek bakalım dualarınızı eksik etmeyin
İnşallah canım bakalım rabbime sığınıyorum en hayırlısını o bilirİnşallah Canım
Allah tekrar anne olmanı nasip etsin
İnşallah canım bakalım heyecanlı bir durumÇok heyecanlı gerçekten Allah güzel haberler almayı nasip etsin yarabbim
Bilmem ki hepsi çözdürülmüyormu bende bilmiyorum ki öyle söyledim amaHabersiz bırakma bizi dualarımız seninle Allah’ın izniyle al gel miniğini
Çözdürüp uygun olanı seçmek nasıl oluyor tekrar dondurulmuyor diye biliyordum ya ben
Hayırlı olsun kac yumurta topla
16 tane toplandida bugün aradılar 8 tanesi olgun sekiz tanesinden 6 sı dollendi cumartesi sizi tekrar arayacam dedi büyük ihtimalle beşinci güne gider dedi banaHayırlı olsun kac yumurta toplandı
Amin cumlemizinMerhaba kızlar yaş 40 ilk denemem Haziran ayında transfere 5 gün kala estrofem kullanırken lekelenme olduğu için dr riske atmak istemedi ve transferim iptal olmuştu şimdi 15 ağustosta lucrin iğne ile tekrar başlıyorum Eylülde de transfer olurum sanırım hepinize sağlıklı analı babalı evlatlar diliyorum
Nasıl oldu transfer günün belli oldumuKizlar merhabatransferleriniz icin bol pozitifler bende bir kac gune transfer olacağım coraspirin ve estrofem kullaniyorum sadece 3 gundur kasigimda yayilan ince bir sizi sanci var bu normal mi sizler nasılsınız
Hayırlısı olsun hakkindaMerhaba hanımlar, hakkımızda hayırlısı olsun inşaALLAH; benim de son kontrolüm 29 temmuzda olacak ve sonrasında transfer günümüz belirlenecek.
Teşekkür ederim:)Tedaviniz hayırlı olsun inşallahaz kalmış transfere
Bana da öyle geliyor, teşekkür ederim:)Hoşgeldin canım ❤
Transfere az kalmış..
Muhtemelen bu ayın 2 si gibi olursun öyle doğdu içime
Hadi hayırlı olsun şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?