2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Merhaba hanımlar, hakkımızda hayırlısı olsun inşaALLAH; benim de son kontrolüm 29 temmuzda olacak ve sonrasında transfer günümüz belirlenecek.
20 temmuz 1. adet günüm, ve adetin 3. gününden başlayarak estrofem, progestan iğne, coraspin, b12 dil altı ve folik asit kullanıyorum.

30 yaşındayım; tüp bebek için ilk denemem.

Kizlar merhaba transferleriniz icin bol pozitifler bende bir kac gune transfer olacağım coraspirin ve estrofem kullaniyorum sadece 3 gundur kasigimda yayilan ince bir sizi sanci var bu normal mi sizler nasılsınız
merhaba; benimde bugun başladı bir ağırlık ve hafif bir ağrı, regl başlangıcından sonra 9. günüm

Tedaviniz hayırlı olsun inşallah az kalmış transfere

Hoşgeldin canım ❤
Transfere az kalmış..
Muhtemelen bu ayın 2 si gibi olursun öyle doğdu içime
Hadi hayırlı olsun şimdiden.

İcim rahatladi cancazim teşekkür ederim senin transferin ne zamana tahminen belli mi
Benim transfer yarın heyecan dorukta sabah son kontrol yapılıcak herşey yolundaysa embriyolar çözdürülüp en uygun olanı transfer edilicek bakalım dualarınızı eksik etmeyin

Benim transfer yarın heyecan dorukta sabah son kontrol yapılıcak herşey yolundaysa embriyolar çözdürülüp en uygun olanı transfer edilicek bakalım dualarınızı eksik etmeyin
Habersiz bırakma bizi dualarımız seninle Allah’ın izniyle al gel miniğini
Çözdürüp uygun olanı seçmek nasıl oluyor tekrar dondurulmuyor diye biliyordum ya ben

İnşallah Canım
Allah tekrar anne olmanı nasip etsin
İnşallah canım bakalım rabbime sığınıyorum en hayırlısını o bilir
Çok heyecanlı gerçekten Allah güzel haberler almayı nasip etsin yarabbim
İnşallah canım bakalım heyecanlı bir durum
Habersiz bırakma bizi dualarımız seninle Allah’ın izniyle al gel miniğini
Çözdürüp uygun olanı seçmek nasıl oluyor tekrar dondurulmuyor diye biliyordum ya ben
Bilmem ki hepsi çözdürülmüyormu bende bilmiyorum ki öyle söyledim ama yarın öğrenirim bakalım nasıl oluyormuş beklerken yazarım size mutlaka canım sıkılır zaten

Amin cumlemizin

Hayırlısı olsun hakkinda

kızlar çok kararsızım size danışayım
Pazartesi günü adetimin 5. Günüydü estrofeme başlasım
Yarın kontrolüm var
10 gün memlekette olucam yani 20 gün geçmiş olacak rahmim geç kalınlaşıyor sizce geç mi kalırım ona göre sorucam doktoruma yarın sizin yorumunuz nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…