• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Kızlar bugün yumurta topladılar yarın haber verecekler bu ay transfer yapacaklarmış çok heyecanlıyım ve korkuyorum
Hadi hayırlısı canım 🌷
Ayy evett kuzum ya inşallah daha erken olur çok sabırsızlanıyorum artık çünkü normalde âdet dongum 26 gün felan yani 🥰
Benimde 28 günde bir döngüm erken olur diye geçti içimden tabi doktor en iyi zamanı seçicektir
Evet ilk denemem olacak
Canım adetin 3.günü gitmiştim yumurta büyütme iğnelerine başlamıştık sonra yumurtalar çatlamasın diye iğneler veriyorlar hatta benim yumurta sayısı fazlaydı fakat boyutları küçüktü 2 günde fazladan iğne kullanmıştım yeterli boyuta ulaşsın diye.sonrası malum yumurta toplama endometriumu kalınlaştırma derken transfere karar verilir 🌷

Hadi hayırlısı canım 🌷

Benimde 28 günde bir döngüm erken olur diye geçti içimden tabi doktor en iyi zamanı seçicektir

Canım adetin 3.günü gitmiştim yumurta büyütme iğnelerine başlamıştık sonra yumurtalar çatlamasın diye iğneler veriyorlar hatta benim yumurta sayısı fazlaydı fakat boyutları küçüktü 2 günde fazladan iğne kullanmıştım yeterli boyuta ulaşsın diye.sonrası malum yumurta toplama endometriumu kalınlaştırma derken transfere karar verilir 🌷
Amin canım benim hepimiz hakkında bu rahim kalin mi deilm hiç doktorum bana bilgi vermedi bu konu hakkinda

Merhaba kızlar yaş 40 ilk denemem Haziran ayında transfere 5 gün kala estrofem kullanırken lekelenme olduğu için dr riske atmak istemedi ve transferim iptal olmuştu şimdi 15 ağustosta lucrin iğne ile tekrar başlıyorum Eylülde de transfer olurum sanırım hepinize sağlıklı analı babalı evlatlar diliyorum 💕
Hoşgeldin canım.
Hayırlı olsun.
kaç tane dondurulmuşun var ?
havuz yaptın mı

Kizlar merhaba ❤️❤️ transferleriniz icin bol pozitifler❤️ bende bir kac gune transfer olacağım coraspirin ve estrofem kullaniyorum sadece 3 gundur kasigimda yayilan ince bir sizi sanci var bu normal mi sizler nasılsınız

Hoşgeldin canım.
Hayırlı olsun.
kaç tane dondurulmuşun var ?
havuz yaptın mı
Hoşbuldum teşekkür ederim 9 tane 5.gun embriyosu var havuz yapılmadı sadece mikroenjeksiyon ile seçildi spermler.pgt ngs istemedim ilk deneme olacağı için bizdeki sorun rahim küçüklüğü yüzündendi 2 histeroskopi oldum eylülde 1 yıl olacak bu işlere girişeli bakalım artık 🤗

Kizlar merhaba ❤️❤️ transferleriniz icin bol pozitifler❤️ bende bir kac gune transfer olacağım coraspirin ve estrofem kullaniyorum sadece 3 gundur kasigimda yayilan ince bir sizi sanci var bu normal mi sizler nasılsınız
Merhaba canım.
İnşallah hepimiz pozitif görürüz.
İlaçlardan olabilir sancı.

Hoşbuldum teşekkür ederim 9 tane 5.gun embriyosu var havuz yapılmadı sadece mikroenjeksiyon ile seçildi spermler.pgt ngs istemedim ilk deneme olacağı için bizdeki sorun rahim küçüklüğü yüzündendi 2 histeroskopi oldum eylülde 1 yıl olacak bu işlere girişeli bakalım artık 🤗
Maşallah aynı yaştayız galiba.
Ama senin baya iyi yumurta rezervin.
Çok iyi 9 tane 5. gün embriyosu 🧿🧿

Adet olunca acaba nar suyuna mı başlasam S scooby-doo
Sen içmiş miydin
Ben estrofem e başladığım gün nar suyu içmeye de başlamıştım 5.3mm idi adetin 2. günü .transfer iptal oldu bir şekilde 10 gün geçti hâlâ 13 mm di.uzerinde%100 yazan karışım olmayan sadece nar suyu yazan almıştım sabah akşam 1 bardak içtim dimesin sanırım şekersiz 2gunde, bir de avokado yemiştim kahvaltıda çiğ kuruyemiş vs

Ben estrofem e başladığım gün nar suyu içmeye de başlamıştım 5.3mm idi adetin 2. günü .transfer iptal oldu bir şekilde 10 gün geçti hâlâ 13 mm di.uzerinde%100 yazan karışım olmayan sadece nar suyu yazan almıştım sabah akşam 1 bardak içtim dimesin sanırım şekersiz 2gunde, bir de avokado yemiştim kahvaltıda çiğ kuruyemiş vs
Ben narı bulursam alıp sıkayım diyorum olmadı hazır alıcam tabi.
Yumurta toplama zamanlarında avokado ve badem yedim baya.
Bakalım inşallah şifa olsunlar bize.

Normal canım bende de var o ince sızı arada yokluyor ☺️

Back