- 8 Haziran 2022
- 1.562
- 2.313
- 63
- 26
- Konu Sahibi melekomelek
- #5.381
Akşam üzeri çıkacakmış 11.günümcanımm çıktımıı sonucc
bugun kacıncı gun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akşam üzeri çıkacakmış 11.günümcanımm çıktımıı sonucc
bugun kacıncı gun
Heyecandan elim ayağım titredi Rabbim inşallah hayırlısını versin ilk transferimde 5. Gün yapmıştım çok silikti kimyasal oldu bu kadar koyu ilk defa goruyorum inşallah sağlıkla artarak ilerlerMaşallah maşallah ilk defa bu kadar erken bu kadar koyu bir test gördüm bebiş bu anı bekliyormuş hshshs
offf akşama kadar heyecan doruktaaa senı suan cok ıyı anlıyorummmm dusundukce bogazın düğümleniyordurrr.Akşam üzeri çıkacakmış 11.günüm
ben cubugu gormedım ama tekrar yukleyebılırmısınız merak ettııımm cookkHeyecandan elim ayağım titredi Rabbim inşallah hayırlısını versin ilk transferimde 5. Gün yapmıştım çok silikti kimyasal oldu bu kadar koyu ilk defa goruyorum inşallah sağlıkla artarak ilerler
Ayy inşallah kafam çok karıştıAaaaa, yine aynısını yapıyorsun bak. Farklı marka testleri birbiriyle kıyaslamak mümkün değil. Aynı marka bile idrarın koyuluğuna göre farklı sonuç verebilir. Laboratuvar değil ki bu testler, basit sonuçlar sadece. Modunu bu yüzden düşürmeye değmez. Güzel haberlerini alacağız
Sağlıkla ilerlesin canım maşallah sübhanallahHeyecandan elim ayağım titredi Rabbim inşallah hayırlısını versin ilk transferimde 5. Gün yapmıştım çok silikti kimyasal oldu bu kadar koyu ilk defa goruyorum inşallah sağlıkla artarak ilerler
Kan verdin mi senBenim yaptığım testlerde koyuydu dün başka marka yaptım silikti o yüzden dünden beri hiç keyfim yok heyecanım da kalmadı
Amin canım hepimizin sağlıkla ilerlesin emeklerimizi boşa çıkartmasın Rabbim bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallahSağlıkla ilerlesin canım maşallah sübhanallah
İkinizde duygularıma tercüman olmuşsunuz etrafım bu tarz insanlarla dolu evden çıkmak istemiyorum artık Bide, bu kadar bekledin vermişken şöyle yerinde durmayan kıpır kıpır yaramaz erkek çocuğun olsun da analığı dibine kadar yaşa diyenlerde varEn az otuz kırk bin kardalar maddi olarak(çocuğun ihtiyaçlarını alırdık)
Manevi olarak yipranmadilar
Kendilerinin olmasaydı nasıl çırpınıyorlardı bak o zaman.
Düşmanı uzakta arama başta akraba aile sacma sapan konuşuyor sırf onlar sussun diye çocuk yapan çok insan var.Gebelik olunca da ele güne rezil olmadık diyen Kaynanalar var kıskananlar öyle belli edio ki kendini eksiğini bulamayıp ordan oyuyorlardi desiyorlardi eksik kalmayınca konuşmaz oldular geçmiş olsun gozunaydin diyemez oldular
Var da var Allah yılan lardan uzak tutsun hepimizi.
Hiç heyecanım yok korku boğazımı sıkıyor biraz dua dinleyim akşam olmaz yoksaofff akşama kadar heyecan doruktaaa senı suan cok ıyı anlıyorummmm dusundukce bogazın düğümleniyordurrr.
benımde haftaya salı :)
bende calıstıgım ıcın salı akşamı verıcem
ben cubugu gormedım ama tekrar yukleyebılırmısınız merak ettııımm cookk
Maşallah çok güzel çıkmışKızlaaarrrr inanamıyorum gerçekten 5. Gün embriyosu 5. Günüm bugün gercek mi bu bu kadar koyu olabilir mi
Verdim bugünKan verdin mi sen
Bu kadar erken bu kadar koyusunu ben de hiç görmedim. MaşallahKızlaaarrrr inanamıyorum gerçekten 5. Gün embriyosu 5. Günüm bugün gercek mi bu bu kadar koyu olabilir mi
Benimde ayni oyle oldu canım transferden önce daha dogrusu yumurta toplamadan önce davul gibi sistiler elleyemiyodum bile ama şimdi hafiflediler baya ama hala sis agri az sadeceKızlar ben şöyle bir şey yaşıyorum. İlaçların etkisiyle transfere kadar göğüslerde bir dolgunluk ama öyle böyle değil. Resmen şekil değiştirdiler. Dışarda farkedilir oldular. El değmez ağrırdı. Transferle birlikte eski haline geri döndüler sanki anlamadım. Hiç ağrı yok dolgunluk yok yumuşak ve küçük ben artık hiç küçülmeden böyle devam eder sanmıştım. Yeni hali bu diyordum kendi kendime. Ama öle olmadı. Korkmalı mıyım. Neden böle oldu ki. Bilgisi olan ya da yaşayan var mı.
Teşekkür ederim inşallah artarak ilerler bu şekilde Hepimizin gönlündeki Rabbim nasip etsin cok heyecanlıyımMaşallah çok güzel çıkmış
Bende ilk defa görüyorum bu kadar koyu test mi bozuk acaba erken gebelik testi prodüktör early 6 gün öncesinde %99 sonuc veriyormus öyle yazıyor üzerindeBu kadar erken bu kadar koyusunu ben de hiç görmedim. Maşallah
Tebrik ederim kat kat artsın inşallahBende ilk defa görüyorum bu kadar koyu test mi bozuk acaba erken gebelik testi prodüktör early 6 gün öncesinde %99 sonuc veriyormus öyle yazıyor üzerinde
Opu dan snr gerek yok ilaca ilki kendi oluyor çünkü catlamasin diye kullandığımız ilaç tarlusal içerikliGeçen ay toplama oldum ondan sonra oldum regl. Sonraki ay olmuyorum şimdi sorucam bugün doktora
Benimm çok erken canım test için. Sen kaçıncı gündesin. 10 gün olmadan yapma derim çünküü strest zaten yapıyoruz bi de bu eklenmesin. Bende de hiç belirti yok. 5. Gün embriyosu artık berti göstersin yaaEvet canım bende hıçkıra hıçkıra aglama geldi. Ama rahatlamışsin dir genel anlamda bir içime kapanma oldu bende insanlara karşı su gumlerde kimseyle konuşmak istemiyorum çok ilginç duygular valla çok şükür inşallah hep iyi oldu amin inşallah sonumuz aydınlık olsun yarabbim, bu arada test yapsak belli olur mu sence su normal testler den