• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Maşallah maşallah 😍😍😍😍 ilk defa bu kadar erken bu kadar koyu bir test gördüm bebiş bu anı bekliyormuş hshshs 😂❤️
Heyecandan elim ayağım titredi 🥰 Rabbim inşallah hayırlısını versin ilk transferimde 5. Gün yapmıştım çok silikti kimyasal oldu bu kadar koyu ilk defa goruyorum inşallah sağlıkla artarak ilerler 🧿🧿🧿🥰😘🫢

Heyecandan elim ayağım titredi 🥰 Rabbim inşallah hayırlısını versin ilk transferimde 5. Gün yapmıştım çok silikti kimyasal oldu bu kadar koyu ilk defa goruyorum inşallah sağlıkla artarak ilerler 🧿🧿🧿🥰😘🫢
ben cubugu gormedım ama tekrar yukleyebılırmısınız merak ettııımm cookk

Aaaaa, yine aynısını yapıyorsun bak. Farklı marka testleri birbiriyle kıyaslamak mümkün değil. Aynı marka bile idrarın koyuluğuna göre farklı sonuç verebilir. Laboratuvar değil ki bu testler, basit sonuçlar sadece. Modunu bu yüzden düşürmeye değmez. Güzel haberlerini alacağız 🥰
Ayy inşallah kafam çok karıştı 🥺 🥰

En az otuz kırk bin kardalar maddi olarak(çocuğun ihtiyaçlarını alırdık)
Manevi olarak yipranmadilar
Kendilerinin olmasaydı nasıl çırpınıyorlardı bak o zaman.
Düşmanı uzakta arama başta akraba aile sacma sapan konuşuyor sırf onlar sussun diye çocuk yapan çok insan var.Gebelik olunca da ele güne rezil olmadık diyen Kaynanalar var kıskananlar öyle belli edio ki kendini eksiğini bulamayıp ordan oyuyorlardi desiyorlardi eksik kalmayınca konuşmaz oldular geçmiş olsun gozunaydin diyemez oldular
Var da var Allah yılan 🐍🐍 lardan uzak tutsun hepimizi.
İkinizde duygularıma tercüman olmuşsunuz etrafım bu tarz insanlarla dolu evden çıkmak istemiyorum artık 😏 ▶️ Bide, bu kadar bekledin vermişken şöyle yerinde durmayan kıpır kıpır yaramaz erkek çocuğun olsun da analığı dibine kadar yaşa diyenlerde var 😶

Eklentiler

• F491644F-0C66-4DEB-96B1-14FCF5A7AE29.jpeg
    F491644F-0C66-4DEB-96B1-14FCF5A7AE29.jpeg
    43,2 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar ben şöyle bir şey yaşıyorum. İlaçların etkisiyle transfere kadar göğüslerde bir dolgunluk ama öyle böyle değil. Resmen şekil değiştirdiler. Dışarda farkedilir oldular. El değmez ağrırdı. Transferle birlikte eski haline geri döndüler sanki anlamadım. Hiç ağrı yok dolgunluk yok yumuşak ve küçük😒 ben artık hiç küçülmeden böyle devam eder sanmıştım. Yeni hali bu diyordum kendi kendime. Ama öle olmadı. Korkmalı mıyım. Neden böle oldu ki. Bilgisi olan ya da yaşayan var mı. 😒😒
Benimde ayni oyle oldu canım transferden önce daha dogrusu yumurta toplamadan önce davul gibi sistiler elleyemiyodum bile ama şimdi hafiflediler baya ama hala sis agri az sadece

Bu kadar erken bu kadar koyusunu ben de hiç görmedim. Maşallah
Bende ilk defa görüyorum bu kadar koyu test mi bozuk acaba erken gebelik testi prodüktör early 6 gün öncesinde %99 sonuc veriyormus öyle yazıyor üzerinde 🥰🫢

Evet canım bende hıçkıra hıçkıra aglama geldi. Ama rahatlamışsin dir genel anlamda bir içime kapanma oldu bende insanlara karşı su gumlerde kimseyle konuşmak istemiyorum çok ilginç duygular valla 🤷🤕çok şükür inşallah hep iyi oldu amin inşallah sonumuz aydınlık olsun yarabbim, bu arada test yapsak belli olur mu sence su normal testler den
Benimm çok erken canım test için. Sen kaçıncı gündesin. 10 gün olmadan yapma derim😇 çünküü strest zaten yapıyoruz bi de bu eklenmesin. Bende de hiç belirti yok. 5. Gün embriyosu artık berti göstersin yaa😌

Back