• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Kızlaaarrrr inanamıyorum gerçekten 5. Gün embriyosu 5. Günüm bugün gercek mi bu bu kadar koyu olabilir mi 😅🫢🧿🥲

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    263,6 KB · Görüntüleme: 63
Sen de mi öyle oldun😫 ismini değiştirdiğin için tanıyamadım tabi şimdi ama. Eşim şoka girdi neye kızdım bilemedi de. Tepinmedim öyle de bağıra bağıra ağladım. Durduramadım kendimi. Bi ferahladım ama 🙈🙈 belki bu da şifadır🍀 şimdi daha iyiyim. 2 gün bitti daha çook var çokk😒 sonu selamet olsun inşallah 🤲🏻🍀
Evet canım bende hıçkıra hıçkıra aglama geldi. Ama rahatlamışsin dir genel anlamda bir içime kapanma oldu bende insanlara karşı su gumlerde kimseyle konuşmak istemiyorum çok ilginç duygular valla 🤷🤕çok şükür inşallah hep iyi oldu amin inşallah sonumuz aydınlık olsun yarabbim, bu arada test yapsak belli olur mu sence su normal testler den

Benim yaptığım testlerde koyuydu dün başka marka yaptım silikti o yüzden dünden beri hiç keyfim yok heyecanım da kalmadı
Aaaaa, yine aynısını yapıyorsun bak. Farklı marka testleri birbiriyle kıyaslamak mümkün değil. Aynı marka bile idrarın koyuluğuna göre farklı sonuç verebilir. Laboratuvar değil ki bu testler, basit sonuçlar sadece. Modunu bu yüzden düşürmeye değmez. Güzel haberlerini alacağız 🥰

Back