- Konu Sahibi melekomelek
- #5.421
Sat ne zaman8 idi canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sat ne zaman8 idi canim
Benimde çatlama iğnesi yapılmıştı 8 gunogrendim testim böyle cikmistiNe yapalim dayanamiyoruz iste eşlerimiz sabırlı olmamizi istiyolar ama olmuyo maalesef bende en erken ne zaman yapsam çıkar acaba diyorum 5. Gunu yaosam catlatma ignesinin 10. Günü oluyo pozitifte çıksa yine emin olamicam en iyisi 8. Gune kadat bekleyim ben bekleyebilirsem
Catlatma iğnesi olduysan bekle derim o cok şaşırtıyor çünkü benim dondurulmuş transferdi bide aceleci davrandım biraz burd herkes test yapinca insan bi gaza geliyorNe yapalim dayanamiyoruz iste eşlerimiz sabırlı olmamizi istiyolar ama olmuyo maalesef bende en erken ne zaman yapsam çıkar acaba diyorum 5. Gunu yaosam catlatma ignesinin 10. Günü oluyo pozitifte çıksa yine emin olamicam en iyisi 8. Gune kadat bekleyim ben bekleyebilirsem
ayyy okadar begenıyorum kı o adamı bence bu iş tamam ....Allah razı olsun canım tedaviyi Kayseri'de görüyorum. Prof Gökalp öner var . Onun hastasıyım inşallah Rabbim utandirmasin. Sende durum nasıl?
Tek canim :) rahim yarim olunca cift riskli oldugu icin tek koyulmasini tavsiye etmislerdi.Merhaba böbrek tek olunca dikey anomali olarak geçiyor başka bir organ çift genelde rahim oluyor dediğiniz gibi benim tek böbrek ama 2 böbrek büyüklüğünde 2 histeroskopi oldum ilki yetersiz geldi bir daha olduk :))) ben lucrin oldum regl olmayı bekliyorum 1 hafta geçti bakalım Eylül 20 yi bulur max.bebek görüyorum çok sevindim allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin tek çift ?
Resmen ben burdayım demis ayy insallah bende görürüm bu çizgileri yeminle ne heyecanli bekleyismis bu yaa en zor kısmı yeminleBenimde çatlama iğnesi yapılmıştı 8 gunogrendim testim böyle cikmisti
Aynen bende sizde gördükçe heyecanlaniyorum diyorum yapsam cikar mi acaba bu defada ignenin etkisi cikar bis yere umitlenirim diye korkuyorum neyse en azindan 8. Gune kadar bekleyim ben en iyisi gaza gelmeyimCatlatma iğnesi olduysan bekle derim o cok şaşırtıyor çünkü benim dondurulmuş transferdi bide aceleci davrandım biraz burd herkes test yapinca insan bi gaza geliyor
Sen bilirsin canm bir dene istersenAnladim canim bende 5. Gun yapsam cikmaz mi acaba diyorum benim ilk gun kasıklarım çok ağrıdı ama ben onu isleme yordum acikcasi bugun pek biseyim yok arada rahmim kasiliyo o kadar hayırlısı bakalim
En az 6.gun bencekızlarr ben ne zaman yapayım fikirr verırmısınııı
persembe transfer 3. gün embrıyosuu ????????
Vesveseye dusuyoruz iste hepTabiki değil ama sürekli dürtüyor işte toparlicam kafamı sonuç alana kadar
Bakalım doktor dosyamı inceleyip arayacakmış. İlaç önericek heralde bekliyorumOpu dan snr gerek yok ilaca ilki kendi oluyor çünkü catlamasin diye kullandığımız ilaç tarlusal içerikli
Haklısın sor arkadaşım ben de senin gibiyim
Kahve yasak değil bir tane içkızlar birde canım aşırı kahve ıstıyor.
sudan baska hersey yasak dıye bılıyorum .
cok cok az kahve koyup süt ile içsem olurmuu??
Evet en azından 8. Gün içinde yaparsın daha iyi olur inşallah hayırlısı olsun hepimiz için Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasınAynen bende sizde gördükçe heyecanlaniyorum diyorum yapsam cikar mi acaba bu defada ignenin etkisi cikar bis yere umitlenirim diye korkuyorum neyse en azindan 8. Gune kadar bekleyim ben en iyisi gaza gelmeyim
Aynen insan kendine yapmicam sonuna kadar beklicem diyor ama dayanamıyorum 8. Gün yap bence inşallah pozitiftirResmen ben burdayım demis ayy insallah bende görürüm bu çizgileri yeminle ne heyecanli bekleyismis bu yaa en zor kısmı yeminle
Ben ictim kuzum evde kafeinsizi de vardi cikolatalisi damla sakizlisi biseylisi ama canim hangisinden istediyse hafif yaptim ama cok sukur biseyde olmadi sodami da ictim ara sira cayimi da ictimkızlar birde canım aşırı kahve ıstıyor.
sudan baska hersey yasak dıye bılıyorum .
cok cok az kahve koyup süt ile içsem olurmuu??
Histeroskopi yapar büyük ihtimalle zor bir işlem değil korkma kesik dikiş yok vajinal girişle yapılıyor rahat o yüzdenSelam kızlar şimdi doktor kontrolünden çıktım. Rahimde birsey gördüm dedi dr polip miyom olabilir dedi regldim aynı zamanda cuma günü kontrol edelim bunu tekrar dedi. Embriyolari donudurup sora transfer yaparız büyük ihtimal dedi. Çünkü Embriyo tutulamaz bu varken dedi nasıl alincak nasıl bir işlem hiç bir fikrim yok korktum açıkçası. Gonal f ve luveris piyasada yok suanda dedi ve meriofert 150 verdi günde bir kez bunu uygulucam cuma sabah kontrole çağırdı biz rutinimizde ilerleyecegiz yumurta toplandiktan sonra bakacağız duruma dedi. Rabbimden hayırlısı
Ben acibademdeyim canim sahin bey doktorum insallah hepimizin haberleri guzel olsun canimAnladım canm bakalım bana yapılacakmı, sen nerde tedavş görüyorsun? Veee güzel haberlerini bekliyorum canım inşallah