- 15 Mayıs 2010
- 6.701
- 5.823
- 398
- Konu Sahibi melekomelek
- #5.401
Günaydın kızlar bu Sabah kontrol vardı. 3 iyi büyüklükte yumurta gördü doktor e2 670 güzel dedi. Çarşamba toplama yapacak inşallah inşallah yumurtalar kalitelidir. Sizlerde durum nasıl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MAŞALLAAAHHH ÇOKK GUZEL :) HEMDE BU KADAR ERKEN VAKITTE.Bende ilk defa görüyorum bu kadar koyu test mi bozuk acaba erken gebelik testi prodüktör early 6 gün öncesinde %99 sonuc veriyormus öyle yazıyor üzerinde
Hayırlı olsun canim kan sonucunda güzel gelir inşallah kaçıncı gün test yapmıştın sen bide belirtin nelerdi ?Bende kan verdim yeni geldin hayırlısı inşallah
Dua değil ki o saçma sapan insan bunlar yaİkinizde duygularıma tercüman olmuşsunuz etrafım bu tarz insanlarla dolu evden çıkmak istemiyorum artık Bide, bu kadar bekledin vermişken şöyle yerinde durmayan kıpır kıpır yaramaz erkek çocuğun olsun da analığı dibine kadar yaşa diyenlerde var
MaşallahKızlaaarrrr inanamıyorum gerçekten 5. Gün embriyosu 5. Günüm bugün gercek mi bu bu kadar koyu olabilir mi
MAŞALLAHH CANIM GÖZÜN AYDINN İNŞALLAH HEPSİ İYİ KALİTEDE DÖLLENİRLERRRGünaydın kızlar bu Sabah kontrol vardı. 3 iyi büyüklükte yumurta gördü doktor e2 670 güzel dedi. Çarşamba toplama yapacak inşallah inşallah yumurtalar kalitelidir. Sizlerde durum nasıl
Allah razı olsun canım tedaviyi Kayseri'de görüyorum. Prof Gökalp öner var . Onun hastasıyım inşallah Rabbim utandirmasin. Sende durum nasıl?MAŞALLAHH CANIM GÖZÜN AYDINN İNŞALLAH HEPSİ İYİ KALİTEDE DÖLLENİRLERRR
TEDDAVIYI NERDE GORUYORSUN
Teşekkür ederim inşallahTebrik ederim kat kat artsın inşallah
Erken yerleşmiştir belkiBende ilk defa görüyorum bu kadar koyu test mi bozuk acaba erken gebelik testi prodüktör early 6 gün öncesinde %99 sonuc veriyormus öyle yazıyor üzerinde
Kuzum benim için de çok erken bugün 4.gun cuma günü oldum transfer işte. Ama ne bilim çok heyecanlıyım. Ama dediğin de doğru neyse bekleyelim vaktini bakalım benim de 5.gun embiriyosu bu arada ne fark var üç ve beş arasında mesela bir arkadaş üçüncü gün benim demiş ama beş daha uyu demiştiBenimm çok erken canım test için. Sen kaçıncı gündesin. 10 gün olmadan yapma derim çünküü strest zaten yapıyoruz bi de bu eklenmesin. Bende de hiç belirti yok. 5. Gün embriyosu artık berti göstersin yaa
Hayırlı olsun canim katlanarak artsin insallah benimde 5. Gun embriyosuda bende 5. Gunu yapsam mi acaba diye düşünüyorum iki tane bide benimki senin belirtin varmiydi hic ?Kızlaaarrrr inanamıyorum gerçekten 5. Gün embriyosu 5. Günüm bugün gercek mi bu bu kadar koyu olabilir mi
Teşekkür ederim canm7. Gun kan verdim 7.gun testim belirti kasik ve bel agrisi ilk gün bel ağrısından duramadım yoğunlukla bel agrisi yasadim 4. Gunu bel ağrım geçti jasiklarimda arada bir ağrı oluyor simdiHayırlı olsun canim kan sonucunda güzel gelir inşallah kaçıncı gün test yapmıştın sen bide belirtin nelerdi ?
Amin inşallah devami da gelir çok telaş yapmak istemiyorum 2. Transferim ilkinde gerçi cok silik çıkmıştı kimyasal oldu Rabbim inşallah bu sefer nasip etmiştirMAŞALLAAAHHH ÇOKK GUZEL :) HEMDE BU KADAR ERKEN VAKITTE.
İNŞALLAAH DEVAMI DA GELİİİRR :)
ARA ARA TEKRARLAYINN
BENIMDE PERŞEMDE GÜNÜ 3.GÜN KONULDU IKI ADET.PERSEMBEYI SAYMAZSAK DAHA 4.GÜNÜ
SİZCE EN ERKEN NE ZAMAN YAPAYIM KIZLAAAR
TEST GUNUM 30 AGUSTOS SALI ..
Hiç bir belirtim yok hatta koyamadılar mi diye şüphe etmiştim transfer olmamış gibiydi ilaçları telefon saatine kurdum çalınca oluyorum hic bisey hissetmedim bile ilk transferimde uyku bel ağrısı ve kasık ağrısı çok hissettim kimyasal oldu. Rabbim inşallah nasip etmiştir. Prodüktör early diye bi test var ben internetten almıştım biraz pahalı 6 gün öncesini %99 sonuc veriyor diyolar 1 tane vardı evde yaptım aslında eşim çok kızdı ama dayanamadım bu kadar erken kıpkırmızı görünce şok oldumHayırlı olsun canim katlanarak artsin insallah benimde 5. Gun embriyosuda bende 5. Gunu yapsam mi acaba diye düşünüyorum iki tane bide benimki senin belirtin varmiydi hic ?
Test bozuk olabilirOnu da anlamıyorum sabah apaçık renk idrar mı olur ya su da içmedim okadar ama açıktı rengi, bir de sonuç bölmesi kırmızılandı renk dağıldı göremiyorum ama yok yani olsa görürdüm dün çok netti 4.güne göre baya net . Test de kalmadı elimde :/
Rabbim hayırlısıyla devam ettirsin inşallahMaşallah
Hiç karışmasınAyy inşallah kafam çok karıştı
Anladim canim bende 5. Gun yapsam cikmaz mi acaba diyorum benim ilk gun kasıklarım çok ağrıdı ama ben onu isleme yordum acikcasi bugun pek biseyim yok arada rahmim kasiliyo o kadar hayırlısı bakalimTeşekkür ederim canm7. Gun kan verdim 7.gun testim belirti kasik ve bel agrisi ilk gün bel ağrısından duramadım yoğunlukla bel agrisi yasadim 4. Gunu bel ağrım geçti jasiklarimda arada bir ağrı oluyor simdi
Ne yapalim dayanamiyoruz iste eşlerimiz sabırlı olmamizi istiyolar ama olmuyo maalesef bende en erken ne zaman yapsam çıkar acaba diyorum 5. Gunu yaosam catlatma ignesinin 10. Günü oluyo pozitifte çıksa yine emin olamicam en iyisi 8. Gune kadat bekleyim ben bekleyebilirsemHiç bir belirtim yok hatta koyamadılar mi diye şüphe etmiştim transfer olmamış gibiydi ilaçları telefon saatine kurdum çalınca oluyorum hic bisey hissetmedim bile ilk transferimde uyku bel ağrısı ve kasık ağrısı çok hissettim kimyasal oldu. Rabbim inşallah nasip etmiştir. Prodüktör early diye bi test var ben internetten almıştım biraz pahalı 6 gün öncesini %99 sonuc veriyor diyolar 1 tane vardı evde yaptım aslında eşim çok kızdı ama dayanamadım bu kadar erken kıpkırmızı görünce şok oldum