- 18 Temmuz 2022
- 1.271
- 1.153
- 63
- 37
- Konu Sahibi melekomelek
- #5.341
Teşekkür ederimDoğrudur tabii, gözünüz aydın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimDoğrudur tabii, gözünüz aydın
Hayırlısıyla inşallah cnmBence artmış değerin cnm
Bende kan verdim yeni geldin hayırlısı inşallahVerdim sabahın köründe ama pazartesi olduğu için sabahtan makinelere bakıyorlarmış akşam üzeri çıkacakmış
Hayırlısıyla inşallahKanlarınız güzel çıkar inşallah ikinizin de
Benim 5. Gun embriyosuyduHayırlı olsun canım senin kaçıncı gün embriyosu 15 de mi transfer olmuştun ben test yaptım çıkmadı erkenmi acaba 3. Gün embriyosu 15 de transfer olmuştun
Hayırlı olsun 2. Çizgiyi gördüm
Canım çok teşekkür ediyorumEvet, hafif belirginleşmiş düne göre. Gözünüz aydın, devamı da gelsin inşallah
Maalesef test bozuk canım yarın falan tekrar yeni bir test ile dene bence .Eğer taze transferse ve ovitrelle kullandıysanız; 4.gün gördüğünüz pozitif kandaki ilaca bağlı olan pozitifliktir. Ovitrelle sisteminizden 10-12 güne kadar atılır.
dondurulmuş benimki şaşkınım valla test şöyle şu olabilir mi acaba yoksa bozuk mu
Amin inşallah canımHadi hayırlı olsun sağlıkla ilerler İnşallah
Evet benim transfer daha onceya benim 5+2 gozukyor oyuzdwn merak ettimArkadas hafta olarak sormusta bende uygulamadan bakip yazmistim
Hayırlı olsun tekrarBende kan verdim yeni geldin hayırlısı inşallah
İnşallah canım bol bol dua edelimArtış var cnm bence çizgin daha belirgin
Hayırlısı olsun inşallah korku ağır basıyorBende kan verdim yeni geldin hayırlısı inşallah
Hadi güzel haberi ver bekliyoruzBenim 5. Gun embriyosuydu
Her daim korkularımız endişelerimiz olacakHayırlısı olsun inşallah korku ağır basıyor
İyi yapmışsın canım ama erken davrandın sanki sende hayırlı sonuçlar alın kan verenler inşallahBende kan verdim yeni geldin hayırlısı inşallah
Senden de canm insallah hayirlisiylaHadi güzel haberi ver bekliyoruz
AYYY MAŞALLAH BENDEDE OYLEYDI CANIM ERKEN GEBEKIKDE COK SILIK BU TESTDE DAHA KOYUYDU VAR VAR HAYIRLI OLSUN CANIMEki Görüntüle 3117090 Erken gebelik testinden daha koyu çıktı kizlar dogrumudur ki